Oceniono na 1 z 5

Den 31/8 købte jeg 3 fullface snorkelmasker på nettet. For at sikre det var en model der kunne bruges af min kone og barn(10 år)testede vi dem i rent koldt vand. Der var 2 udfordringer med denne mod... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Hurtig levering var super. Der stod på siden, at produktet passede med min enhed, men det gjorde det ikke, så jeg endte med at skulle betale returfragt. Ud over det, så skal man selv printe ret... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde købt 2 stålflasker monteret med NAUTEC ® ventiler, der er de bedste der fås, men også de dyreste. Da flaskerne så ankommer, er de monteret med billige og dårligt udførte ventiler uden navn.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Absolut fantastisk. Bestilte batteriskift m. Tryktest inklusiv forsendelse. Fik label til forsendelse tilsendt på mail. Sendte mit dykkerur afsted om onsdagen og fik det retur fredag Hurtigt og... Zobacz więcej

2,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Køb ikke varer på denne side hvis du er det mindste i tvivl

Den 31/8 købte jeg 3 fullface snorkelmasker på nettet.
For at sikre det var en model der kunne bruges af min kone og barn(10 år)testede vi dem i rent koldt vand. Der var 2 udfordringer med denne model ift vores behov. Det ene var at de ikke lukkede tæt, det andet var at de for begges vedkommende gav en kvælningsfornemmelse. Vi har i nu 14 år begge voksne benyttet full facemasker(anden model)uden udfordringer, derfor var det naturligt vi afprøvede disse inden vores kommende ferie. De blev efterfølgende skyllet og aftørret og sendt retur da vi naturligvis ikke ønskede denne model. Jeg er idag blevet kontaktet af firmaet som ikke ville godtgøre maskerne på trods af de ovenstående oplysninger. Jeg vil derfor til andre brugere skarpt anbefale ikke at erhverve varer fra denne webshop medmindre man er 100 % på at varen er den man ønsker. Den helt klare returret er blevet benyttet, varen har ikke taget skade (billeder er taget inden retur)og det er derfor i strid med loven og oveni dette ekstrem dårlig service. Det skal samtidig nævnes at denne sag ikke får sin afslutning men er sendt videre til mæglingsteamet for forbrugerklager.

16 września 2025
Oceniono na 2 z 5

Forkerte oplysninger på hjemmeside kostede både tid og penge

Hurtig levering var super.

Der stod på siden, at produktet passede med min enhed, men det gjorde det ikke, så jeg endte med at skulle betale returfragt. Ud over det, så skal man selv printe returlabel, så jeg måtte også på biblioteket for at printe…

Så jeg endte med at skulle bruge mere end en time på det hele samt betale for fragt på en vare som der stor på siden passede til min enhed. Kundeservice sagde bare, at så havde jeg bestilt en forkert model…

Ret træls købsoplevelse!!! Jeg benytter ikke samme butik igen

13 sierpnia 2025

God oplevelse

Jeg har d. 1/3 bestilt et par badebukser. Pakken kom allerede her fredag d. 3/3. Det synes jeg er hurtig service ift. at der stod forventet levering i løbet af 8 dage.
Her kunne jeg godt finde på at købe varer igen. Rigtig god service.

3 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Køber en tørdragt hos ham til 15000 kr…

Køber en tørdragt hos ham til 15000 kr i november 2021, da jeg kommer hjem med den er opdager jeg et hul i hals manchetten og sender den retur så jeg kan få ny på. De sender den så retur med besked om at de har valgt kun at lappe den men at der ligger en ny manchet klar når den trænger til at blive skiftet. Tænker dog at det måske er lidt tamt når dragten er helt ny og de burde have skiftet den med det samme, men går med til det da de jo skriver jeg kan få den nye på når den trænger. Jeg har efterfølgende få dyk i den måske 3 eller 4 dyk hvorpå manchetten så revner. Tager kontakt til dem og får en melding om at det ligner en overstrækning, men det jo lige meget i min verden da jeg mener de bare skal skifte den på deres regning da de jo kun lappede den sidst! Men man kan overhovedet ikke få et konkret svar fra dem. Har skrevet frem og tilbage med dem mange gange men det ligger ligesom i luften at de ikke vil skifte for deres regning og så vælger de ellers bare ikke at svare mere!! Jeg skal køre 140 km hver vej for at komme op til dem så jeg ville gerne have et svar men det kan de slet ikke give mig. Det er så dårlig service af dem, og både min kone og jeg har i flere år handlet hos dem men det er hvertfald helt slut nu. Har valgt en anden dykkerbutik som så har repareret dragten. Rigtig træls oplevelse da vi ellers har været glade for at handle der….

15 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Vil ikke anerkende et defekt produkt

Jeg har købt en dykkerkaske til min søn, som havde et knækket spænde, da vi åbnede pakken. Kundeservice vil ikke anerkende, at masken var defekt ved modtagelsen og vil derfor hverken bytte eller returnere pengene. Kundeseevice indikerer oven i købet, at vi selv har ødelagt masken! Jeg vil ikke anbefale denne butik.

14 lipca 2022

Absolut fantastisk

Absolut fantastisk.
Bestilte batteriskift m. Tryktest inklusiv forsendelse.
Fik label til forsendelse tilsendt på mail.
Sendte mit dykkerur afsted om onsdagen og fik det retur fredag
Hurtigt og effektivt.
Tusind tak

12 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Ville ikke modtage dykkekamera købt i deres butik til garantireparation

Jeg har købt et dykkerkamera til 3.599kr i den fysiske butik i Århus. Nu er det gået i stykker og jeg tog derfor til butikken for at indlevere det til reparation.
De ville ikke modtage kameraet og henviste mig til producentens hjemmeside for at få problemet løst.
Jeg købte det netop i en fysisk butik fordi jeg fejlagtigt troede at jeg netop kunne indlevere det til service i tilfælde af fejl på kameraet.
Virkelig dårlig kundeservice efter min mening.

13 grudnia 2021
Oceniono na 2 z 5

Lang leveringstid på Suunto service.

Jeg indleverede tirsdag for 2 uger siden et Suunto dykker computer til fejl finding, og formentlig udskiftning af batteriet, da denne tidligere var skiftet af en normal urmager.
Jeg indleverede den i butikken i Århus, da de står nævnt når man søger på reparation af Suunto dykker ure, samt at de klarer batteriskift på 1 til 3 hverdage.
Jeg gjorde ekspedienten opmærksom på at jeg arbejdede i Egypten, og kun var hjemme i denne uge, og selvfølgelig gerne ville have computeren med retur.
Jeg var igen i butikken om onsdagen, hvor jeg igen talte med en mandlig medarbejder og forklarede ham sagen, og han lovede at kigge på den.
Jeg forklarede igen at jeg gerne ville have den retur senest lørdag, da jeg skulle rejse søndag, og han lovede at sende en sms når den var klar til afhentning.
Den kom så mandag, dagen efter at jeg var rejst.
Der var kun skiftet batteri, hvilket formentlig ikke ta'r mere en en halv time, men det var ikke lykkedes at klare det på 3 til 4 dage.
Jeg måtte så rejse tilbage til dette dejlige dykker sted uden min Suunto computer.
Mvh
Kjeld

14 sierpnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Sublim håndtering ved defekt vare

Købte en dykkermaske, som desværre gik i stykker i samme øjeblik den blev afprøvet. Det er hvad der kan ske. Skrev samme dag til kundeservice. Fik besked meget kort tid efter, om at de beklagede oplevelsen og at de ville sende en ny. Modtog dagen efter den nye dykkermaske og en returlabel til den defekte dykkermaske. Så kan det ikke blive meget bedre!

3 czerwca 2021

Kære Thure
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Trods en produktionsfejl i spænde fik vi det løst. Det er vi glade for. God fornøjelse i og på vandet. Med VANDlig hilsen Kundeservice

Helt uimodståelig ringe kundeservice

Helt uimodståelig ringe kundeservice, fra deres side af.

Jeg startede med at købe et komplet sæt på deres side, 5-10dages levering (stod der).
10 minutter efter jeg har lagt min bestilling, får jeg en email, om de vil vende tilbage så snart de har noget nyt.

Dagen derpå hører jeg intet, jeg vælger så at skrive efter 2 dage. her fra går det så virkelig ned af bakke. jeg hører intet i 9 dage fra dem, derpå får jeg fat i en der siger det er på vej, og han var i tvivl hvad der var gået galt fra forsendelsen.
og får afvide hvis jeg ikke havde hørt noget inden for 5 dage, skulle jeg ringe.
Hvilket sjovt nok ikke skete, jeg vælger så at ringe ind. jeg får atter afvide det er på vej.
og han ville følge op på dagen.

2 dage senere bliver jeg så ringet op, at de ikke kan skaffe de ting jeg ønsker.

( Hvor jeg så tænker, det var sjovt? for jeg fik jo afvide flere gange det var på vej?).

Hvortil jeg simpelhen fraråder nogen som helst at handle på deres side fremadrettet, da deres kundeservice, er en kæmpe joke og de kan ikke levere.

6 maja 2021

Kære Jacob
Tak for din anmeldelse, som vi, trods udfald, er glad for - det er med til at gøre os bedre.
Vi beklager forløbet, der desværre blev sådan pga. Coronasituationen, vores leverandør bekræftede, da vi fulgte op, at de var på vej, hvorfor vi naturligvis bekræftede dette, overfor dig. Efterfølgende viser det sig at leverandør ikke har medsendt og leveret som lovet. Herefter, kontakter vi dig via telefon, for at tilbyder vi dig anden type, hvilket du ikke ønskede. Vi forstår fuldt ud din frustration - som også vi har når en ordre går galt, uanset årsag, med de tusindvis af ordre vi ekspederer, sker der desværre også fejl, fra vores eller leverandørs side.
Du ønsket forsat gode oplevelser i og på vandet.
Med venlig hilsen Kundeservice

Fantasktisk service.

Fantasktisk service.
Bestilte varer torsdag eftermiddag, afsendes fredag og modtages lørdag ....

23 marca 2021

Kære Henrik.

Tak fordi du tog dig tid til at dele den gode oplevelse - det er vi glade for.
God fornøjelse på vandet.
med VANDlig hilsen Kundeservice

Tørdragts køb

Den 28/9-2020 var jeg oppe i butikken hos Aquashoppen, da der var 1 tørdragt i deres webshop jeg havde kig på.

Da den ikke passede og efter meget god rådgivning købte jeg en dyere tørdragt (Bare Evolution), sammen med Kubi tørdragts handsker, og selvom det var dyere end jeg egentlig havde regnet med. Så er den dog det hele værd! :-)

Jeg har nu dykket 25 gange i den, og kan godt se værdien i nogle af de ekstra ting som fulgte med i denne dragt, og ikke gjorde i den anden og har kunne se værdien i deres rådgivning.

Super god betjening, rådgivning og produkter.

5 stjerne herfra!

8 marca 2021

Kære Carsten.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det er vi VANDvittig glade for.

Dejligt at du også oplever værdien af tilkøb og anden type, ud fra dine behov, som giver dig bedst mulige oplevelser i vandet.

På gensyn i vandet.

Kundeservice Aquashoppen

Giver normalt ikke 5 stjerner

Jeg giver normalt aldrig den højeste karakter, da jeg mener man altid kan gøre det bedre....Men da jeg ringede til Aquashoppen for at høre med fragt på en brusevæg, hvor man selv skulle hente den. (har 190 km). Kom der et foslag på en løsning der gjorde jeg kun skulle køre 70 km... Det er SGU god service... 5 stjerner herfra

4 września 2020
Oceniono na 2 z 5

Ualmindelig dårlig og grov betjening

Kørte en omvej for at købe en havtaske. Benyttede mig af tilbud der lå i en kurv med teksten Kr. 50,-. Der var ca 20 - 30 par svømmebriller og jeg valgte to (oprindelig pris kr 149,- og 119,-), da det var et godt tilbud.
Ekspedienten slog varerne ind til oprindelig pris, og da jeg fortalte at de skulle koste kr 50,- blev han ualmindelig grov og bad mig købe mine varer i Kina. Jeg forstod og forstår stadig ikke reaktionen og det med Kina, der ikke har noget med tilbud i danske butikker at gøre. Henvisning til købeloven, hvor man som kunde skal have varen til den mærkede pris, gjorde kun situationen værre.
Heldigvis er der andre butikker med god service, så jeg om mine TRI venner kommer ikke mere i den butik.

Har lige læst svar fra Aquashoppen.
Jeg kan ikke genkende det skitserede forløb, ligesom det var ekspedienten og ikke mig der råbte. Ekspedienten var ualmindelig grov og lyttede ikke til mig (kunden). Der var ikke noget stativ i nærheden der kunne vælte, og kurven var fyldt med forskellige svømmebriller og lidt badetøj.
Godt jeg ikke skal handle der mere, når usandhederne fortsætter. Indrøm nu bare at i har lavet en fejl.

8 czerwca 2020

Kære Hans

Vi er altid glade for tilbagemeldinger, gode som mindre gode.

Vi tænker dog at HELE historie bør være med.

Det er korrekt du besøgte butikken for at købe en svømmebøje.
Du lagde ligeledes 2 svømmebriller på disken. De gik ind på kasse til normal pris. Du oplyste at de stod til 50 kr. Dette var medarbejder uforstående overfor, og i gik sammen ned for at se hvor de var. De var lagt i en kurv med udsalgs tøj, hvor der stod M/K, der var 2 kurve en med M og en med K tøj til 50 kr.
Udover svømmebrillerne lå der ophængs kroge. Medarbejder oplyste at det var en fejl, og han ikke på stående fod kunne sige hvorfor de lå der, idet han netop var mødt ind ovenpå sundhedskrisen, hvor personale har været hjemsendt, men det dog var ret tydeligt at det var en tøj kurv.

Du blev meget sur, og sagde at jf. købeloven skulle du købe dem til 50 kr. Medarbejder forklarede dig roligt, at han beklagede samt han ville undersøge det. Han forklarede ligeledes det var topkvalitet og 50 kr. er langt under indkøbspris (brillernes pris var (og er) 195,- og 349,-kr), og prøvede få dig til at forstå at han ville undersøge sagen, men ikke kunne sælge en vare så billigt.

Du blev mere sur og brugte knapt så pæne ord. Yderligere viste medarbejder dig en kurv hvor der lå udsalgsbriller (sidste års model, samtidig med han forklarede at de ALLE var (og er) mærket med Gule rabat ”% labels”. Dette sagde du direkte ”ikke var dit problem, og vi skulle sælge dig de briller til 50,-kr, det var ikke din skyld vi lavede fejl”. Hertil sagde medarbejderen at hvis pris betød så meget, så skulle du måske handle i Kina, med den kvalitet det giver.

Medarbejder sagde roligt til dig at han var lidt rystet over din måde og tiltale, samt han var ked af din manglende forståelse og han synes du skulle forlade butikken. Du faldt ned og sagde du gerne ville købe den svømmebøje. Også under dette køb ved kassen, forsatte du din mindre pæne tone, med både indehaver og andre kunder ved siden af.

Medarbejder solgte den til dig. På vej ud råbte du: ”Bondefanger butik!!”.

Såvel indehaver som andre kunder var til stede i butik under ovennævnte episode. Øvrige kunder var lidt pinlig berørt på dine vegne, og undskyldte overfor medarbejder med at ”du nok havde en dårlig dag”.
Vi står gerne ved hvis vi laver fejl, for det gør vi som alle andre af og til. Men vi behandler vores kunder ordentlig og fair, ligesom vi har prisgaranti og bedste kvalitet til bedste pris. Så vi mener også det er fair at fortælle hele historien i sin rette sammenhæng samt hvilken kontekst medarbejder sagde at du burde overveje at handle i Kina.

Slutteligt kan det oplyses at medarbejder undersøgte sagen – og de lå der sammen med ophængskrogende fordi en af vores studentermedhjælpere var i gang med at fylde dem op på stativ (det forklarede hvorfor de lå sammen med ophængskrogene).

Som vi startede med, er vi altid glad for tilbagemelding fra vores kunder, og det er vi også for din.
Vi er tilmeldt den danske E-mærke ordning, der bedømmer på juridiske kontrolleret data. Her har vi en score på 98,7 ud af 100 på vores kundeservice (baseret på 595 bedømmelser pt.), så vi prøver at gøre vores bedste.
Vi synes derfor, at hele forløb skal med, vi er glade for at flere overværende dit besøg, da vi ellers til enhver tid ville lade tvivlen komme dig til gode – men i det lys mener vi at hele forløb skal med.

Du vælger naturligvis forsat hvor du vil handle. Vi er altid kede af at miste en kunde. Vi håber dog du dette til trods, forsat vil handle i danske butikker.
Hermed at forblive.
Aquashoppen

Opdateret til svar 09-06-20

Stativ står 30cm fra omtalte kurve (hvor det har stået i 7+ mdr.). Og ja, som beskrevet var både ejer og flere kunder til stede under episoden. Hverken du eller medarbejder råbte (udover da forlod butikken med dit tilråb som beskrevet)!
Vi har ikke yderligere at tilføje og ønsker dig en god sommer.

Oceniono na 2 z 5

Ingen svar på mails ang. ordre

De besvarer ikke mails man skriver til dem ang. ordre. Har for søgt flere gange uden nogen somhelst form for svar. Jeg havde forventet bedre kundeservice. Særligt når man får en mail om af nogen vare er i restorder i tre uger, men de så stopper med at svarer når man har spørgsmål til dette.

3 lutego 2020

Odpowiedź od Aquashoppen

Kære Bo. Tak fordi du tog dig tid til at lave anmeldelse - det betyder meget for os, også hvis det kan hjælpe til vi bliver bedre. Din oplevelse er ikke noget vi er kendt for, vores kundeservive er på telefonen hverdage 10:00-17:30. Ligesom de besvare mails dagligt. Har du et oprindeligt ordre nummer, så jeg har mulighed for at finde ud af hvor og hvad der er gået galt.
Du er meget velkommen til at sende den til michael@aquatic.dk
Med VANDlig hilsen og god dag
Michael

Fantastisk sted

Fantastisk sted, med hjælpsomme medarbejder og god betjening.
Jeg har aldrig brugt webshoppen

27 września 2019

Odpowiedź od Aquashoppen

Tak fordi du tog dig tid til at skive en anmeldelse. Dejligt du har haft en god oplevelse - det gør os glade. Glæder os til at se dig i butikken igen. Med VANDlig hilsen Team Aquashoppen

Forfærdeligt køb

Forfærdeligt køb
Ingen information overhovedet🤬
Det dårligste køb jeg nogen sinde har købt
Hørertelefonerne virkede dårligt og faldt hele tiden ud😤 spildt 250 kr

22 maja 2019

Odpowiedź od Aquashoppen

Hej Anna. Tak for din anmeldelse, selvom vi er kede af kun 1*.

Jeg har kigget på din ordre, og kan se du ikke har kontaktet vores kundeservice direkte vedr ovennævnte - kan se de blev bestil den 20/5, og du modtog dem allerede dagen efter - så den del (levering) er heldigvis gået godt.

Jeg kan dog ikke genkende "ingen information overhovedet". der ligger en tydelig, og synes vi fyldestgørende, beskrivelse på hjemmesiden og produktet.

Ligeledes følger der (som beskrevet) 3 forskellige silikone propper med, så de burde passe de fleste. Vi er naturligvis kede af ikke et af silikone propperne passer til dig.

Vi har ikke tidligere oplevet eller fået klager på kvalitet, eller at de falder ud - da de er fra topproducenten Aquapac, vi har i dag været i kontakt med dem for at hører om de har haft lignende direkte henv. - det har de ikke.

MvH og god dag Kundeservice

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej