Informacje dotyczące firmy

3. Sprzedawca łodzi
  4. Sklep z akumulatorami
  5. Silniki i prądnice

Napisane przez firmę

Aqua-Marina is terug van weggeweest! In 2010 begonnen we met een duidelijke missie: de watersport schoner en duurzamer maken. Met Aqua-Marina groeiden we uit tot dé specialist in elektrisch varen en draagbare watersportoplossingen. In 2018 kozen we voor een andere koers en sloten we onze deuren. Maar... het bloed kruipt waar het niet gaan kan... Door de vele enthousiaste reacties en vragen van onze klanten begon het toch weer te kriebelen. En dus zijn we terug! Met nieuwe energie, frisse ideeën en dezelfde passie voor schone watersport. Aqua-Marina is weer in de vaart! Als pioniers in het "portable" segment bieden wij wederom een breed scala aan draagbare fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren. Daarnaast vind je bij ons hoogwaardige rubberboten en opblaasboten met een spiegel, voor de montage van jouw elektrische buitenboordmotor. Alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloze vaart, van lichte en krachtige lithium accu's tot acculaders en handtrailers, vind je in onze uitgebreide collectie accessoires. Wij combineren innovatie, duurzaamheid en gebruiksgemak om jouw watersportervaring naar een hoger niveau te tillen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor zowel online als offline winkelen. Bezoek onze webshop voor een naadloze koopervaring of kom langs in onze fysieke winkel en showroom om de producten in het echt te bewonderen en deskundig advies te ontvangen van ons team.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Superservice en geweldige vaarset

Vorige week een complete vaarset, 62 lbs met 100 accu gekocht, bij Anita en Roy in Middenmeer. Ben erg goed geholpen en geadviseerd over de juiste set voor mijn sloepje. Was ook erg gezellig dus ruim een uur in de winkel geweest. Na een paar keer varen met vrienden, kan ik alleen maar zeggen: wat een verademing dat elektrisch varen. Superservice, dus gewoon doen! Kan het iedereen aanbevelen.

11 lipca 2025

Beste Marianne,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen jouw ervaring te delen en een mooie review achter te laten voor ons, én voor onze (toekomstige) klanten. Erg attent van je. Thanks!

Ons persoonlijk contact hebben ook wij als zeer plezierig ervaren. Wij wensen jou en jouw vrienden een mooie (vaar)zomer toe!

Groet,
Roy & Anita

Aanrader

Ontzettend vriendelijke ondernemers
Beantwoorden onze vragen praktisch direct en uitgebreid
Kwamen het zelf bezorgen op de gewenste dag en tijd.
Producten zoals verwacht van uitzonderlijke kwaliteit
Echt een aanrader dit bedrijf!

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Aqua-Marina

Beste Michelle en Chris, heel erg bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn te lezen dat jullie onze service (en producten) waarderen. Wij wensen jullie een geweldige vaarvakantie toe!

Met persoonlijke watersportgroet,
Anita & Roy

Oceniono na 5 z 5

Supervriendelijk en heel veel info…

Supervriendelijk en heel veel info ontvangen, heel tevreden met onze aankoop! Dank jullie wel!

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Aqua-Marina

Beste Caroline, dankjewel voor het delen van jouw ervaring. En, dankjewel voor de fijne review. Wij wensen jullie een mooie vaarzomer toe! Groet, Anita & Roy

Complete electrische vaarset gekocht

Complete electrische vaarset gekocht in mei 2025 via de website. De set werd snel bij mij thuis afgeleverd. De communicatie vooraf en achteraf verliep prima. Vragen die ik achteraf stelde via whatsapp werden snel beantwoord, ook buiten kantoortijden. Wat fijn! Set voldoet aan verwachtingen. Wat een rust aan boord zonder onze oude benzinemotor.

10 maja 2025

Odpowiedź od Aqua-Marina

Beste Richard, heel erg bedankt voor je review. We waarderen je feedback enorm! Fijn te lezen dat je tevreden bent en de complete vaarset aan jouw verwachtingen voldoet. Qua communicatie: wees altijd welkom; daar zijn we voor. Wij wensen jou/jullie een mooie vaarzomer toe. Groet, Anita en Roy

Oceniono na 5 z 5

Auf der Suche nach einem Propeller von…

Auf der Suche nach einem Propeller von Kipawa stieß ich auf diese Website. Obwohl in ganz Europa nicht erhältlich, wurde der Propeller von Aqua-Marina.nl angeboten. Leider war die Website nicht auf deutsche Kunden eingerichtet, sodass ich den Kauf nicht online abschließen konnte. Ich kontaktiert die Inhaber via E-Mail und erhielt bereits eine Stunde danach die Rückmeldung. Nach Klärung der Bestellbedingungen überwies ich den gewünschten Betrag und am gleichen Tag wurde das Paket versandt. Dies geschah während dem Wochenende. Zwei Tage später war der bestellte Propeller bereits bei mir zuhause. Vielen Dank an Roy und Anita

4 lutego 2025

Hallo Jürgen,

Vielen Dank für deine völlig unerwartete Bewertung. Danke, dass du dir die Mühe und Zeit genommen hast, deine Erfahrungen zu teilen. Nochmals vielen Dank und viel Freude bei der Fahrt mit der Kipawa.

Viele Grüße, Anita und Roy

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej