Oceniono na 4 z 5

Jeg har et arbejde hvor jeg går mellem 15-25000 skridt om dagen i sikkerhedssko. Min akillesscene har gjordt meget ondt og har prøvet en del forskellige sikkerhedssko uden held. (Ingen problemer m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte deres massagesål. Jeg modtog dem allerede dagen efter. Sålen er nem at lægge i skoen og har virkelig gjort en forskel, det føles som at gå på en sky. Min bedste anbefaling til sålerne

Oceniono na 5 z 5

Det var min mand der fik de gode såler fra jer - han står og går mange skridt hver dag på arbejde- som møbelsnedker - hurtig levering og god pris - han anbefaler sålerne 😊

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Oplever du bare det mindste problem, så tøv ikke med at skrive til os på hello@appreciateyourage.dk så finder vi sammen en passende løsning til dig! 💙 Hos Appreciate Your Age sælger skønhedsprodukter til den kvalitetsbevidste forbruger. Vi går ind for at vores produkter skaber synlige, naturlige og langvarige resultater. Vores mission er at hjælpe +500.000 danskere med ét enkelt produkt udstyret med de bedste teknologiske funktioner så det er lettere for dig at få en smuk og sund hud. NO BULLSHIT.

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Trustpilot ocenia tę recenzję zgodnie z naszym procesem flagowania.

Super produkt.

Har nu haft fornøjelsen af AYA sålerne et godt stykke tid og er super godt tilfreds med dem. Har tidligere prøvet forskelligt for at komme mine akillesseneproblemer til livs, og AYA sålerne er nu en fast bestanddel i mine sko og klart det, der har hjulpet mig mest. Super fin betjening.

7 kwietnia 2026

AYA massagesål

Jeg bestilte deres massagesål. Jeg modtog dem allerede dagen efter.
Min bedste anbefaling til sålerne

1 kwietnia 2026

Hej Jane 💙

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Hvor er det dejligt at høre – og skønt at de allerede gjorde en forskel fra start 😊

“Som at gå på en sky” er lige præcis den følelse, mange beskriver ✨

Aya skintag kittet

Jeg købte aya skintag kittet. Det krævede lidt tålmodighed, men det virkede faktisk på de lidt større hudflapper. De helt helt små var lidt sværere. Kan varmt anbefales.

21 marca 2026

Hej Amna 💙

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Hvor dejligt at høre, at du er tilfreds og virkede godt på dine hudflapper.

GOD.

GOD. Jeg var skeptisk i starten, men efter en uge med sålerne kunne jeg faktisk mærke forskel i hælene. Ikke et mirakel, men klart bedre end før.
ANBEFALES HER FRA.

28 marca 2026

Hej Sura,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse 🙏

Hvor dejligt at høre at du kan mærke positiv forskel i hælene😊

Tak for din anbefaling! 💙

Dejlige såler

Er lige begyndt at bruge sålerne har gået de første ture med min hund,mærker stor forskel det føles godt at de er så bløde,jeg har problemer med ømme fødder og er meget platfodet ,er sikker på at jeg får gavn af sålerne

21 marca 2026

Hej Anna Mette,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at du allerede mærker forskel – især når du døjer med ømme fødder 😊

Vi håber, de fortsætter med at give dig god komfort på dine gåture! 💙

Oceniono na 5 z 5

Ny måde at opleve dine fødder.

Jeg må erkende at jeg var meget skeptisk. Men efter en periode, fødderne skal vendes til en ny måde at gå på, blev det faktisk en fornøjelse at bruge indlæggene, man gå næsten som på en sky.
Meget tilfreds.

5 stycznia 2026

Hej Stevie,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Det er så godt beskrevet – mange er skeptiske i starten, men oplever netop den forskel, når fødderne har vænnet sig 😊

Dejligt at høre, at du er så tilfreds!

Mvh,
Appreciate Your Age

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og såler som forventet

Hurtig levering og såler som forventet. De hjælper min svangsenebetændelse og aflaster mine føder.

23 marca 2026

Hejsa,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Dejligt at høre, at de både lever op til forventningerne og hjælper med at aflaste i hverdagen 😊

Tak fordi du deler din oplevelse!

Oceniono na 4 z 5

Efter lang tid med ondt i mine hæle og…

Efter lang tid med ondt i mine hæle og ankler, har jeg prøvet disse såler med et super resultat. Kan varmt anbefales.

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse💙

Hvor er det dejligt at høre, at de har gjort en forskel efter længere tid med gener 😊

Oceniono na 4 z 5

Fantastisk at gå med og man har ikke…

Fantastisk at gå med og man har ikke ondt i fødderne om aften kontra almindelige fodsåler.
første gang føltes det dog lidt mærkeligt, men valgte heldigvis at prøve at få med dem en hel dag.
arbejder i et supermarked så jeg står op og går ca. 15.000 tusind skridt hver dag.

Hej Yutthana,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Dejligt at høre, at du holdt ved – det er helt normalt, at de lige skal føles lidt anderledes i starten 😊

Og fedt at de gør en forskel på så mange skridt hver dag! 💪

Oceniono na 5 z 5

Er virkelig glade for mine såle

Er virkelig glade for mine såle. Jeg ville elske at have dem i alle mine sko. De støtter svangen for mig.

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre – og vi forstår dig godt, de bliver hurtigt svære at undvære i andre sko 😊

Skønt at de støtter godt for dig!

Oceniono na 5 z 5

Sålerne er super behagelige og giver en…

Sålerne er super behagelige og giver en dag hvor man står meget op til behagelig og ingen smerter i fod og hæl.

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Dejligt at høre, at de gør en forskel på lange dage med meget stående arbejde – det er præcis dér, de skal kunne mærkes 😊

Tak fordi du deler!

Oceniono na 4 z 5

Jeg skulle bruge en størrelse 48 men…

Jeg skulle bruge en størrelse 48 men fik en 44 så jeg ved ikke personligt om de er gode men han jeg gav dem til en som er meget tilfredse 🙂

1 marca 2026

Hej Arne,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det er vi selvfølgelig kede af at høre med størrelsen – det skal selvfølgelig passe fra start.

Vi sender dig selvfølgelig den rigtige str. på vores regning 😊

Dejligt at høre, at de i det mindste er blevet taget godt imod!

Arbejder som fisker

Arbejder som fisker. Er blevet smertefri i mine fødder. Fantastisk produkt 👍

Hej Rasmus ,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Hvor er det stærkt at høre – især i et arbejde som fisker, hvor fødderne virkelig bliver belastet 💪

Fedt at de har gjort en forskel for dig!

Smerte i akillesscene/hæl

Jeg har et arbejde hvor jeg går mellem 15-25000 skridt om dagen i sikkerhedssko. Min akillesscene har gjordt meget ondt og har prøvet en del forskellige sikkerhedssko uden held. (Ingen problemer med alm sko)

Bestilte et par AYA såler for at afprøve, og må sige de har gjordt en kæmpe forskel. Har ingen problemer haft fra første dag med dem på og de er virkelig behagelige at have på :)

Eneste minus som man nok ikke kan gøres noget ved er vægten på sikkerhedsskoen bliver højere, og dermed lidt tungere at have på. Trods alt bedre end smerter :)

Hej Mike,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget 🙏

Hvor er det fedt at høre, at de har gjort en så stor forskel for dig – især med så mange skridt i sikkerhedssko hver dag 💪

Og tak for din kommentar omkring vægt – det er faktisk første gang, vi hører det, men som du siger så er det en lille pris for bedre komfort 😊

Tak fordi du deler din oplevelse!

Såler

Hej Tove,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at din mand er så glad for sålerne – især når han står og går så meget i sit arbejde 😊

Og tak fordi du deler det videre!

Oceniono na 5 z 5

Den uro jeg havde i fødderne er blevet…

Den uro jeg havde i fødderne er blevet mindre, ikke væk, men meget mindre, så det er vær at prøve.

Hej Birgit,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse 🙏

Det er virkelig godt at høre, at uroen er blevet mindre – også selvom det ikke er helt væk.

Tak fordi du deler din oplevelse 😊

Bedste nogensinde.

De her massagesåle er det bedste jeg nogensinde har købt. Købte lige 2 par mere til de andre sko. Og jeg går ca 10000…15000 skridt om dagen.
Thumbs Up.

1 stycznia 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej