Appleambulance Recenzje 50

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hele fijne eigenaar, rustige ruimte waar je kunt wachten. Gastvrij, klantvriendelijk. Het overzetten naar nieuwe gsm van mijn gegevens was sneller dan verwacht, zonder gedoe stond er alles al op en wa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn Google Pixel scherm kapot diverse winkels gehad voor reparatie steeds nul op het rekest. Bij de Apple ambulance hebben ze me keurig geholpen scherm vervangen en gekeken of alles naar behoren werk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Naprawa telefonów komórkowych

Napisane przez firmę

Welkom bij de Apple Ambulance wij zijn een jong en dynamische bedrijf dat zich focust op het repareren van Appleapparatuur op locatie. Telefoonwinkels komen als paddenstoelen uit de grond, tegenwoordig heb je er op elke hoek van de straat wel een zitten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Super vriendelijk

Op weg naar werk kwam ik toevallig langs deze winkel, m’n Apple pen was net stuk en ik dacht… ik loop even binnen. Supervriendelijke jongen, heel behulpzaam. En binnen 5 minuten was m’n pen gefixed! Dankjewel!

25 maja 2023

Topservice

Bilal is een topgozer. Complimenten voor z’n harde werk en positieve uitstraling. Ik kom de volgende keer terug en neem m’n vrienden mee :)

14 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Scherm van XR hier laten vervangen

Scherm van XR hier laten vervangen. Kan niks anders zeggen dan; proffesionele, deskundige, precieze en zeer vriendelijke jongeman. We mochten zelfs meekijken onder genot van kopje koffie. We zijn erg te spreken over Apple ambulance!

8 lutego 2023

Refurbished iphone 12 gekocht

Refurbished iphone 12 gekocht nergens kon ik deze goedkoper vinden. Ook kreeg ik bij mijn aankoop een gratis hoesje en screen protector erbij. Telefoon doet het naar behoren vandaar de 5 sterren.

23 stycznia 2023

Super service

Super service. Al twee keer van een iPhone de batterij laten vervangen. En ze doen het weer super goed nu. Echt een aanrader zeer vriendelijke eigenaar.

16 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

WAT EEN PERFECTE SERVICE!!

WAT EEN PERFECTE SERVICE!!!

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder telefoon, en als deze dan uit het niets kapot gaat in de avond... dan denk je paniek maar met de Apple Ambulance is dit geen enkel probleem ik kon direct langskomen en nog geen half uur later was mijn telefoon voor een super prijs ook nog eens weer als nieuw de aanrader in Veldhoven en regio!!!

Nogmaals super bedankt, je hebt er een nieuwe vaste klant bij :)

28 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Super service door een jonge en enthousiaste ondernemer

Na een vraag via whatsapp komt er al snel een vriendelijke en duidelijke reactie. Dezelfde middag zij we nog naar de winkel gegaan om een iPhone en iPad scherm te laten repareren. Bilal is een vrolijke en enthousiaste ondernemer die duidelijke uitleg geeft en ook laat meekijken hoe de reparatie wordt uitgevoerd. We zijn erg goed geholpen en als er in de toekomst nog reparaties nodig zijn zullen we hier zeker terugkomen.

13 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

ik heb via whatsapp contact opgenomen…

ik heb via whatsapp contact opgenomen met Apple Ambulance, 10 minuutjes later kreeg ik al reactie. Een heel fijne reactie en super vlot gesprek. Anderhalf uur later kwam ik spontaan langs om mijn telefoon te laten repareren en hij was binnen een uur al klaar! Hele aardige meneer en super klantvriendelijk. Mijn telefoon werkt weer perfect😁. Zeker aan te raden aan iedereen

24 listopada 2022

Meer dan tevreden!

Ik heb mijn telefoon nodig om afspraken te maken voor mijn werk, mijn telefoon werkte helaas niet meer naar behoren en deed niets meer. Vervolgens heb ik contact opgenomen met Apple ambulance, en kon ik diezelfde avond terecht, wat natuurlijk uniek is. Perfecte service! En niet te vergeten: kanjer van een gozer! 5*****

17 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

In de avond contact opgenomen

In de avond contact opgenomen, het probleem uitgelegd dat mijn telefoon niet meer aan ging en of hij dit nog kon maken met spoed, kon gelijk terecht op de zaak en is het probleem dezelfde avond nog verholpen en gemaakt, super service binnen no time, ik raad zeker jullie aan om hier met je telefoon heen te gaan, Top service 👍🏻

16 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Super goed en snel geholpen

Super goed en snel geholpen. Vrijdag gebeld en maandag lag alles klaar😃 Ik had niet super haast maar moest echt aan andere telefoon, ben gewend aan ander merk dan apple en zelfs daarmee heel goed geholpen, meteen alles geiinstalleerd en kon meteen er gebruik van maken. Bilal.. toppie👍👍👊

14 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Fijn contact en mooie deal

Het was een heel prettig manier om zaken te doen met Bilal. Hij reageert snel, biedt een goede prijs en het belangrijkste nog; geeft goeie service en neemt de tijd om alles uit te leggen. Deze jonge ondernemer timmert hard aan de weg om een mooi bedrijf op te bouwen.

6 marca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej