AA

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Gute Auswahl, klares Bestellkonzept, gratis Versand. Die Sneaker sind top und scheinen « echt » zu sein. Keine dubiosen Lieferanten, sondern solide Zustelldienste mit verlässlichem track & Trace. Ge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super blij met mijn aankoop: Jordan 1 Retro Low OG Nigel Sylvester. Na wat reviews over ApeSociety te hebben gelezen, had ik er alle vertrouwen in en heb de sneakers 21-11 besteld. Op 3-12 contact gez... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

My son wanted a specific model of Jordan sneakers, but it appeared that they were no longer available. Fortunately, I found this store on Google, and they managed to find and deliver me the size I nee... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mooie webshop, ruime collectie. Ik heb 3 paar Jordan 4 gekocht, de prijzen zijn marktconform of eronder, dus dat scheelt veel met 3 paar. De opvolging van de bestelling met emailbevestigingen is in pr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

AA Sportingwinkel is ontstaan vanuit één duidelijke overtuiging: comfort mag nooit een compromis zijn. Wat begon als een passie voor kwalitatieve en goed ondersteunende schoenen, groeide uit tot een gespecialiseerde winkel waar comfort en prestaties samenkomen.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 234

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Leuk verhaal klopt alleen niet veel van…

Leuk verhaal klopt alleen niet veel van want hoe kan mijn mailadres niet kloppen als jullie me hebben gemaild en zoals je zegt: mails kwamen retour.
en is dus niet aangekomen en is dus niet gecommuniceerd alleen een poging tot (wat ik dan gwn moet geloven). Dussss kort om een mooi k*r verhaaltje

11 grudnia 2025

Odpowiedź od AA

Hallo Kay bedankt voor je nieuwe review!

We zetten het graag nog één keer overzichtelijk voor je op een rij.

Je eerste contactpogingen zijn bij ons niet binnengekomen, omdat er vermoedelijk is gemaild naar contact@apesociety.eu
in plaats van het juiste e-mailadres contact@apesociety.email
Dit e-mailadres staat ook vermeld op onze website. Naar aanleiding van je eerste Trustpilot-review hebben wij gereageerd met het juiste e-mailadres dat gebruikt moest worden.

Daarna hebben wij je eerste e-mail via het juiste adres ontvangen op 29-11-2025 om 12:22. Hier hebben wij diezelfde dag om 16:30 op gereageerd. Op deze mail hebben wij vervolgens geen reactie meer van je ontvangen.

Zoals ik eerder aangaf, ontvangen alle klanten updates via e-mail; dit wordt ook aangegeven tijdens het plaatsen van de bestelling. Helaas zijn ook deze belangrijke e-mails bij jou niet aangekomen.

Op 4 december heb je ons opnieuw gemaild met de vraag wanneer je bestelling geleverd zou worden. Ook hier hebben wij diezelfde dag op gereageerd en de track & trace-code toegestuurd.

De Trustpilot-reactie volgde daarna op zaterdag 6 december; op dat moment was de bestelling al geleverd. De levering heeft uiteindelijk enkele dagen later plaatsgevonden dan belooft daar nemen we onze verantwoordelijkheid in.

Verder lijkt het mij een duidelijke verhaal.

Oceniono na 2 z 5

Schoenen besteld voor mijn dochter

Schoenen besteld voor mijn dochter . Op mijn man zijn gsm staat er dat ze zijn afgeleverd wat niet klopt . Via mijn link staat er nog voorbereiden dus heel verwarrend . Gisteren gemaild geen antwoord gehad. Nu weer gemaild . Ben benieuwd. Had ik maar niet naar mijn man geluisterd . Een online winkel zonder telefoon nummer is altijd verdacht . Had beter moeten weten. Ondertussen dag 3 en nog geen antwoord. Ook via facebook gestuurd en daar ook geen reactie . Begint er sterk op te lijken dat dit een fake website is . Dag vier . Ze hebben geantwoord! Ben benieuwd of de schoenen idd gaan aankomen zoals ze zeggen tuss 13 en 16 december . Zo ja dan pas ik mijn review aan .

10 grudnia 2025

Hallo Conny,

Bedankt voor je bericht. Excuses voor de verwarring en het ongemak.

De updates per e-mail zijn leidend; die kun je vanaf nu blijven volgen tot aan de levering.

Door de drukte van de feestdagen reageren we momenteel iets langzamer dan je misschien van ons gewend bent. Ons streven is normaal binnen 24 uur, maar op dit moment kan dat iets uitlopen. We komen echter altijd bij je terug e bericht is zeker niet genegeerd.

We willen je graag geruststellen: we zijn absoluut geen nepwebsite, maar een actief team dat achter de schermen hard werkt om alle bestellingen en exclusieve sneakers zo zorgvuldig en snel mogelijk bij onze klanten te krijgen.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten we helpen je graag verder.

Oceniono na 3 z 5

Voorheen ontevreden, maar nu tevreden!

Ik heb eerder meerdere negatieve reacties geplaatst over apesociety uit angst door andere reviews. Maar ik kan een paar ding zeggen:

1. Ze reageren echt de dag zelf.
2. Ze reageren op revieuws.
3. Door drukte en feestdagen kan het zo zijn, dat levertijd langer duurt.
4. Bij ontevredenheid krijg je netjes je geld terug.

Voor review lezers, kijk de levertijd want op de site staat! Neem contact op bij vragen, i.p.v gelijk klagen.

Thank you Mr.M van Apesociety!

8 grudnia 2025

Hallo beste klant,

Ontzettend bedankt voor je eerlijke en mooie review dit waarderen we enorm.
Het betekent veel voor ons dat je, ondanks je eerdere zorgen, de moeite hebt genomen om je ervaring te herzien en te delen hoe het écht is verlopen.

We doen elke dag ons best om snel te reageren, transparant te zijn en klanten netjes te helpen, ook als er drukte is door feestdagen of acties zoals Black Friday. Fijn om te lezen dat je dat hebt gemerkt en dat we je uiteindelijk goed hebben kunnen helpen.

We willen vooral klanten een betrouwbare service bieden: duidelijke levertijden, goede communicatie en altijd een oplossing of dat nu een levering, omruiling of volledige terugbetaling is.
Tof dat je dit deelt met andere lezers. Het helpt enorm om een realistischer beeld te geven van hoe wij werken.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej