We hebben een fantastische rondreis in China gehad. De oude hoofdsteden van het land en de belangrijke highlights hebben we bezocht. Onder leiding van onze gids Henk, ondersteund door lokale gidsen he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij hebben voor het eerst een autorondreis geboekt bij de ANWB; Duitsland puur- de Moezel en de Beierse Alpen. Beide gebieden zijn prachtig, maar wat ons tegenviel is de reistijd. De reistijd in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooie korte volledige reis. Efficiënt uitgevoerd. Vliegtuig, boot, trein, bus, fietsen, nog eens vliegen, blote voeten pad door een riviertje. Alle aspecten waren wel aanwezig. Laatste 3 dagen in een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onze rondreis door China was fantastisch. We hebben ontzettend veel gezien en veel gelopen, waardoor je de steden, bezienswaardigheden en cultuur echt beleeft. Het programma was afwisselend en g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od ANWB Vakantie
Prima accomodaties met fijn personeel op mooie plaatsen.

Odpowiedź od ANWB Vakantie
Wel veel nuttige informatie. Ook handig! Maar de reistijd was vaak veel te kort om hier iets mee te kunnen doen. Soms kwam de eindbestemming van het kaartje niet overeen met de geboekte camperplaats.

Odpowiedź od ANWB Vakantie
Een heerlijke vakantie gehad via de ANWB. Alles klopte, op vertraging van de terugvlucht na, maar daar kan de ANWB niks aan doen. Prachtige huurauto, prima hotels, goede documentatie.

Odpowiedź od ANWB Vakantie
Onze rondreis door Maleisië was geweldig! Mooie accommodaties en bijzondere excursies. Er was ook ruimte voor optionele excursies of eigen invulling. Heerlijk relaxed om zo ontzorgd te worden tijdens de vakantie; alles werd geregeld.

Odpowiedź od ANWB Vakantie
Met 4 sterren natuur verwacht je toch een aantal wandelingen. Helaas hebben we erg veel in de bus gezeten of rondgedoold in kleine nietszeggende plaatsjes.

Odpowiedź od ANWB Vakantie
Een fantastische groepsrondreis door Turkije gemaakt met de ANWB. Met een geweldige begeleiding door Tamer, onze gids en Tansel onze chauffeur!!! Wat een mooie ervaring waar we nu nog helemaal vol van zijn. Om Turkije in al zijn facetten te leren kennen, is deze reis zeker aan te bevelen!!

Odpowiedź od ANWB Vakantie
Deze reis was geweldig. De schatkist was rijkelijk gevuld met een schitterende cultuur en natuur.
Onze reisleider en chauffeur waren een gouden duo, de kennis van de reisleider samen met zijn betrokkenheid en zorgzaamheid voor de groep was heel bijzonder, dit ging vergezeld van de nodige humor. Deze reis kan ik iedereen aanraden.
Wij zijn nog aan het nagenieten!!!!!

Odpowiedź od ANWB Vakantie
Japan is een [prachtig land met een aparte cultuur. Resi was uitstekend georganiseerd dus zeker een aanrader.

Odpowiedź od ANWB Vakantie
De vertegenwoordigers van de ANWB waren niet capabel om deze reis te begeleiden.

Odpowiedź od ANWB Vakantie
Via ANWB bijzonder ruime keuze in reisaanbod. De locaties op de plaats van bestemming zijn van hoge kwaliteit.

Odpowiedź od ANWB Vakantie
Fox/Anwb heeft een prachtige fly en drive Albanië/Griekenland verzorgd. Zeer goed geregeld en een probleemloze reis gehad. Met name het ophalen en wegbrengen van de huurauto op Tirana Airport was super goed geregeld. We werden persoonlijk opgehaald door een medewerker van de verhuur organisatie (Zen autoverhuur Albanië) en persoonlijk naar onze gereed staande auto gebracht. Wat een perfecte service. Chappeau. Bij het terugbregen werden we weer persoonlijk opgewacht.
Ook alle documenten benodigd om met de huuauto de grens naar Griekenland en Noord-Macedonië te passeren waar top geregeld. Geen enkel probleem!

Odpowiedź od ANWB Vakantie
reis was niet volgens de beschrijving, andere (mindere) hotels in andere plaatsen.