Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder Recenzje 540

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag är mycket nöjd med mina köp hos Anodyne, t.ex. Posture Shirt känns riktig bra, och man kännar hur hållningen blir bättre. Jag kan därför rekommendra denna till alla som önskar att förbättre hå... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Produkten uppvisar tillfredsställande kvalitet och förtjänar en 4-stjärnig bedömning. Priset kan dock anses vara högt i förhållande till dess övergripande prestanda. Även om den uppfyller sin avsedda... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det visade sig vara fruktansvärt svårt att returnera eller byta ut varorna. Du måste skicka paketet på egen risk utan spårning. Skjortans storlek visade sig vara liten, standarden var något inte juste... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Suverän service, returnerade min beställning för att byta till en större storlek. Returadress och returfraktsedel skrev jag ut och lämnade in på närmsta postkontor. Fick ett meddelande att Anodyne få... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fizjoterapeuta
  2. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  3. Sklep z przyborami do masażu

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Anodyne® är återförsäljare av hållningskorrigerande kläder från Alignmed. Hållningskorrigerande kläder är inspirerade av kinesiotejp, en teknik som ofta används av fysioterapeuter för att korrigera muskelfunktion, förbättra blodcirkulationen, lindra och medverka till behandling av smärtor och spänningar. Hållningskorrigerande kläder aktiverar ryggmuskulatur, axlar och skulderblad. Det är viktigt att man väljer kläder i rätt storlek eftersom man annars inte uppnår optimal effekt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 3 z 5

Behöver använda den mera

Behöver använda den mera, har inte märkt något än. /Carin

14 czerwca 2022

Hej Karin.

Du behöver inte fylla i en recension förrän du har testat produkten.
Vi hoppas att du har haft glädje av din produkt?
Om du upplever några problem eller om du har några frågor om användning eller storlek är du välkommen att kontakta oss på info@anodyne.se så hjälper vi dig. Storleken är avgörande för att den ska få rätt effekt.
Ha en trevlig dag,

Med vänliga hälsningar Mia G, Anodyne

Oceniono na 1 z 5

Leveranstid på 14 dagar när den blev…

Leveranstid på 14 dagar när den blev utlovad att sändas direkt, dessutom att man inte fick någon info om förseningen

10 czerwca 2022

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Mange tak for din feedback! Jeg beklager meget, hvis din forsendelse har været forsinket. Vi afsender alle ordrer indenfor 24 timer efter bestillingen. Når forsendelsen bliver sendt af sted skulle du meget gerne få en notifikation på dette.
Hvis der er noget du er i tvivl om med hensyn til din ordre kan du altid kontakte os på telefon eller email: info@anodyne.se

Oceniono na 3 z 5

Fungerade inte riktigt som jag trodde…

Fungerade inte riktigt som jag trodde den skulle göra. Men var helt okej för priset

18 maja 2022

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Hej Oscar, mange tak for din feedback. Vi beklager hvis du ikke har haft den forventede oplevelse med det bestilte produkt.
Hvis du har nogen uddybende kommentar til det bestilte produkt er du mere end velkommen til at sende os en email på info@anodyne.se

Oceniono na 2 z 5

Det var väldigt bra med gördel och…

Det var väldigt bra med gördel och precis vad jag behövde. Kan ej vara utan nu. Men kardborren på vanliga spännet la av efter 1vecka och jag har behövt låsa fast den med extra stödet. Nu efter 1månads användande släpper även extra stödet varje gång jag sätter mig ner eller böjer mig.

13 maja 2022

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Mange tak for din feedback! Vi beklager, at bæltet ikke sidder lige så tæt som det gjorde før. Vi vil tage et kig på det med produktionen.
Du er meget velkommen til at sende os en email på info@anodyne.se hvis du har spørgsmål hertil.

Oceniono na 4 z 5

Hej.
Tak for din tilbagemelding. Jeg har sendt din feedback videre til vores IT afdeling. Du er velkommen til at skrive på info@anodyne.se ved andre spørgsmål.

Hav´ en rigtig god dag og weekend.

Mvh, Lai San
Anodyne kundeservice

Såväl produkten

Såväl produkten, ryggstöd/korsett, som handhavandet, när jag behövde byta storlek, var utmärkt! Mycket nöjd!

8 marca 2022

Hej Kerstin.
Mange tak for din anmeldelse.
Med venlig hilsen
Lai San, Anodyne kundeservice

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej