Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder Recenzje 540

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag är mycket nöjd med mina köp hos Anodyne, t.ex. Posture Shirt känns riktig bra, och man kännar hur hållningen blir bättre. Jag kan därför rekommendra denna till alla som önskar att förbättre hå... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det visade sig vara fruktansvärt svårt att returnera eller byta ut varorna. Du måste skicka paketet på egen risk utan spårning. Skjortans storlek visade sig vara liten, standarden var något inte juste... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Suverän service, returnerade min beställning för att byta till en större storlek. Returadress och returfraktsedel skrev jag ut och lämnade in på närmsta postkontor. Fick ett meddelande att Anodyne få... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fizjoterapeuta
  2. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  3. Sklep z przyborami do masażu

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Anodyne® är återförsäljare av hållningskorrigerande kläder från Alignmed. Hållningskorrigerande kläder är inspirerade av kinesiotejp, en teknik som ofta används av fysioterapeuter för att korrigera muskelfunktion, förbättra blodcirkulationen, lindra och medverka till behandling av smärtor och spänningar. Hållningskorrigerande kläder aktiverar ryggmuskulatur, axlar och skulderblad. Det är viktigt att man väljer kläder i rätt storlek eftersom man annars inte uppnår optimal effekt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Helt ok

Passade som den/dom skulle

6 marca 2025

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för de positiva orden, vi uppskattar det verkligen!

Inga problem 👍

5 marca 2025

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för de positiva orden, vi uppskattar det verkligen!

Mycket nöjd

Kom i tid och produkten är som jag tänkt mig. Inget att klaga på, full pott!

23 stycznia 2025

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för att du tog dig tid att recensera oss. Vi är glada att du är nöjd med produkten och tjänsten :)

Oceniono na 1 z 5

Tar för lång tid med returer och byten.

Tar för lång tid med returer och byten.
Hör inte av sig.

11 października 2024

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för att du tog dig tid att recensera oss. Vi är ledsna att höra att returprocessen har varit för lång.
Du var i kontakt med oss och vi fick reda på att paketet hade blivit försenat och lyckades hitta en lösning för dig inom kort. Vi hoppas att detta kunde göra upplevelsen lite bättre.

Vi är alltid tillgängliga via mail och om något inte verkar stämma med en retur kan vi hitta en lösning direkt :)

Bra köp

Snabb leverans.bra passning på t-shirten och att den känns bra på

27 września 2024

Hållningslinne

Än så länge tycker jag att linnet är bra, får bättre hållning och därför inte så ont i ryggen.
Företaget ni har verkar bra.

13 września 2024

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback, vi uppskattar att du tar dig tid att recensera oss!

Mycket bra bemötande

Fick en ej passande storlek på tröja. Ingen större fanns tillgänglig varför köpet hävdes och pengarna betalades tillbaka. Positiv respons och snabbt agerande. Bravo.

28 sierpnia 2024

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din positiva feedback. Vi är glada att du var nöjd med servicen trots att skjortan inte var rätt för dig!

Prova är nödvändigt!

Det var otroligt bra att man fick ta ut och prova produkterna.

16 sierpnia 2024

Bra kundservice.

5 lipca 2024

Är inne på min 4 tröja

Är inne på min 4 tröja. Använder nästan dagligen. Har EDS och behöver kompretions kläder för att kunna leva så normalt som möjligt. Tipsar ofta om Anodyne till alla med EDS men även med övriga skador. Ehler-Danlos Syndrom innebär svag, gles bindväv och för långa ledband.

27 czerwca 2024

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för att du tog dig tid att recensera oss. Vi är verkligen glada att höra att skjortan kan ge dig det stöd och den avlastning du behöver!

Ger ett bra stöd.

Lätt att använda. Ger ett bra stöd.

17 czerwca 2024

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din positiva feedback, vi uppskattar det verkligen!

Oceniono na 4 z 5

Produkten uppvisar tillfredsställande kvalitet och förtjänar en 4-stjärnig bedömning. Priset kan dock anses vara högt i förhållande till dess övergripande prestanda. Även om den uppfyller sin avsedda funktion, skulle jag tveka att ge en definitiv rekommendation på grund av förhållandet mellan pris och prestanda.

29 maja 2024

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din recension! Vi uppskattar att du tog dig tid.

Vi hoppas att produkterna kan ge dig det stöd du behöver!

Oceniono na 4 z 5

for dårlig vejledning i tabel over …

for dårlig vejledning i tabel over längde på disse bälter

27 maja 2024

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback. Vi är ledsna om storleksguiden inte är tillräckligt noggrann, vi kommer att ta hänsyn till detta i framtiden.

Om du har ytterligare feedback till oss eller frågor om storlekarna, tveka inte att kontakta oss!

Storlek

I instruktionerna för storleks bestämning står endast midjemått som guideline. Det bör stå att man skall lägga till ett par centimeter för att få rätt storlek.

13 maja 2024

Odpowiedź od Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för att du tog dig tid att recensera oss. Vi kommer att ta hänsyn till detta.

Om du någonsin har frågor om storleken kan vi hjälpa dig via e-post eller telefon: https://www.anodyne.se/pages/kontakt

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej