Annikas Hus Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Handlet på nett og valgte å hente i butikk. Varene var klare nesten med en gang, og da jeg hentet dem var de nydelig innpakket. Veldig hyggelig betjening, og ypperlig service. Og selvfølgelig flotte v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rask og god service, og et hyggelig kort med takk for at du handlet hos oss 😊 Følte meg personlig satt pris på, og kommer til å handle der igjen. Både på nett og om jeg en gang treffer på den fysiske... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte på tirsdag, og kunne hente pakken allerede på torsdag! Varene var pent og godt pakket (17.mai talglysene var like hele), og alt var i nydelig kvalitet. Veldig fornøyd👍

Oceniono na 5 z 5

Meget ryddig og trygg opplevelse fra kjøp av produkt til leveranse. Ordentlig pakket inn og et koselig kort med et ønske om godt nytt år. Handler gjerne fra Annikas Hus igjen!

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Annikas Hus er en lokal interiørbutikk i Trondheim. Butikken fører kjente merkevarer samt mer eksklusive produkter. Vi har også et stort utvalg av norske og skandinaviske merkevarer som har fokus på bærekraft og lokal produksjon.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Rask behandling og levering

Rask behandling og levering! Veldig godt fornøyd med servicen😃

29 marca 2021

Hei Anne!
Takk for hyggelig tilbakemelding! Så flott å høre at bestillingen opplevdes så positivt og at du ble fornøyd med servicen! Vi håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Rask levering.

Rask levering.
Varene var helt lik bildene.

17 marca 2021

Hei Gunn Inger!
Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er godt å høre at leveringen gikk raskt, og at varene stemte overens med bildene. Håper vi kan bistå deg igjen i fremtiden.
Stener - Annikas Hus

Hei Kristin!
Det er supert og høre at leveringen av pakken skjedde veldig raskt, og vi setter pris på anmeldelsen din, og at du handlet hos oss. Vi håper vi kan bistå deg igjen i fremtiden.

Tipp topp!

Utrulig rask levering!

12 marca 2021

Hei Lovise!
Takk for fin tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du opplevde leveringen som rask. Det er noe vi konstant prøver å oppnå. Håper du ønsker å handle hos oss igjen.

Oceniono na 5 z 5

Heilt topp service fra alle som eg har…

Heilt topp service fra alle som eg har snakka med!

9 marca 2021

Hei Britt!
Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er godt å høre at du opplevde servicen som topp, og vi er glade for at vi kunne hjelpe og finne en løsning som passet deg.

Superfornøyd med kvikk levering

Superfornøyd med kvikk levering. Varene var svært godt pakket inn. Fikk det jeg forventet, fine ting.

3 marca 2021

Hei Solfrid!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er godt å høre at du fikk varene kjapt og alt var som forventet. Vi håper vi kan bistå deg igjen i fremtiden.

Rask levering, flotte varer

27 lutego 2021

Hei Jannikke!
Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at du opplevde leveringen som rask, og at varene vår falt i smak. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Oceniono na 5 z 5

Kjempe flott service og meget rask…

Kjempe flott service og meget rask levering 👍🏼😀

24 lutego 2021
Opinia niezależna

Hei Kari!
Takk for en fin tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du opplevde servicen som flott, og at leveringen gikk raskt for seg. Vi håper vi kan bistå deg igjen i fremtiden.

Fantastisk utvalg og service

Fantastisk utvalg og service. Rask levering hjem.

22 lutego 2021

Hei Merete!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at du er fornøyd med både vareutvalget og servicen. Supert at pakken kom fort hjem til deg.

Hei Hilde!
Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at du opplevde at leveringen gikk så raskt for seg. Vi håper vi kan bistå deg igjen i framtiden.

Enkel nettside

Enkel nettside, god og rask service og levering ☺️ Ikke minst så stilige varer og flott innpakket med hyggelig hilsen ☺️

8 lutego 2021

Hei Aina!
Takk for superfin tilbakemelding. Vi er glad for at du opplevde nettsiden, servicen og levering så bra. Det er flott du liker varene og at du likte innpakningen. Vi er her om du ønsker å handle hos igjen, eller bare har spørsmål❤️

Rask levering, nydelig pledd 🥰

2 lutego 2021

Hei Hege!
Takk for hyggelig tilbakemelding. Så flott at leveringen gikk raskt for seg, og at pleddet falt i smak. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake i nettbutikken i framtiden.
Mvh,

Fin nettbutikk

Fin nettbutikk- rask forsendelse og god pris på produktet

26 stycznia 2021

Hei Kristin!
Takk for hyggelig tilbakemelding! Det er flott å høre at opplevelsen din med oss var possitiv, både pris og forsendelse. Vi håper vi kan bistå deg igjen i fremtiden.

Topp service!

Har vært innom å handlet fra den fysiske butikken og har bestilt varer fra nettsiden. Veldig god kundeservice og lekker butikk!
Hilsen veldig fornøyd kunde.

23 stycznia 2021

Hei Ina!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er godt å høre at du opplevde kundeservicen som god, og at du likte vår fysiske butikk. Vi ønsker deg velkommen tilbake i fremtiden.

Rask og god service

Rask og god service, og et hyggelig kort med takk for at du handlet hos oss 😊 Følte meg personlig satt pris på, og kommer til å handle der igjen. Både på nett og om jeg en gang treffer på den fysiske butikken.

13 stycznia 2021

Hei "Riheg"!
Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en så hyggelig tilbakemelding. Det er godt å høre at servicen ble opplevd som rask og god. Det er virkelig bra at du følte deg personlig satt pris på, da det er viktig for oss at kundene vet at vi bryr oss og setter pris på hver og en av dere. Hyggelig at du ønsker å handle hos oss igjen, og er du i Trondheim en gang er du hjertelig velkommen i butikken i Carl Johans gate 6 i midtbyen.

Rask levering

Rask levering og god kundeservice

13 stycznia 2021

Hei Julie!
Takk for fin tilbakemelding. Det er gjør oss glad å høre at leveringen gikk raskt for seg og at du opplevde god kundeservice. Vi håper vi kan bistå deg igjen i framtiden.

Kjempe service!

12 stycznia 2021

Hei Christoffer!
Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er godt å høre at du opplevde servicen hos oss som god. Vi håper du ønsker å handle hos oss igjen.

Rask og god service

11 stycznia 2021

Hei Trude!
Takk for en fin tilbakemelding. Det er godt å høre at du opplevde servicen som rask og god. Vi håper du ønsker å handle hos oss igjen.

Super service

Veldig fornøyd med Annikas Hus. Rask behandling av bestilling og tilbud om ekstraservice i form av hjemkjøring, selv om jeg ikke hadde bedt om dette. Hyggelig betjening

11 stycznia 2021

Hei Runar!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er supert å høre at du er så fornøyd og at du syntes det gikk raskt og hyggelig for seg. Vi prøver for tiden vårt ytterste å tilrettelegge for at folk fortsatt kan handle hos oss, så det er hyggelig at du satte pris på hjemkjøringen. Vi håper vi kan hjelpe deg i fremtiden også.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej