Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami do sportów zimowych

Napisane przez firmę

Skibrillen van topkwaliteit, met de beste looks. Elke bril komt als pakket inclusief twee lenzen, hardcase, pouch en lensbeschermers. Meer weten? Check onze website!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

Voor aprés ski oké, maar niet voor de serieuze skiër

De brillenband ziet er leuk uit wat mooi is voor de aprés ski, maar de kwaliteit op de piste valt me tegen. Bij slecht weer is het zicht net zo slecht als zonder skibril (terwijl ik brillen ken die het zicht verbeteren in zulke situaties), en ik wordt helemaal gek van de verkleurende disco kleuren van de slecht-weer lens (als ik er doorheen kijk). Omdat de lens van de bril niet door het frame omrand wordt is de bril tevens zeer gevoelig voor beschadigingen.

24 listopada 2025

Onbetrouwbaar logistieke partner

Het is een fantastisch product. Echter de logistieke dienstverlening post.nl komt zijn afspraken niet na. Die zeggen een mislukte bezorging. Het is jammer dat dit bedrijf zaken doet met een onbetrouwbare logistieke partner. Animo gesproken zij nemen de klacht serieus vandaar nu 5 sterren.

2 grudnia 2025

Top service

Skibril was kwijt geraakt bij post nl.
Klantenservice animo benaderd en die waren meteen bereid een onderzoek te starten en een nieuwe skibril op te sturen. Wat later was de skibril terecht. Nu een paar weken later sturen zij nog een kaartje op met excuses en een cadeautje; een leuke lensbeschermer!

26 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Onmogelijke communicatie met dit bedrijf bij retourzending

Bril was veel te groot dus retour gestuurd, artikel bij hun inmiddels bijna 4 weken geleden aangekomen maar geld nog niet terug. Inmiddels 4x contactformulier ingevuld maar je krijgt geen enkele reactie, telefoonnummer gebruiken ze niet dus je bent overgeleverd aan hun handelen. Waardeloos !

6 grudnia 2024
Logo Animo Optics

Odpowiedź od Animo Optics

Wat vervelend om te horen dat de bril te groot was. Zou je je naam of bestelnummer met ons willen delen? Want dan moet er iets mis zijn gegaan, we willen je geld natuurlijk graag zo snel mogelijk terugbetalen.

Top!

Mooie bril en top wat je er allemaal bij krijgt (beschermhoezen en cases, slecht weer lens). Snel geleverd (zondag besteld, maandag in huis) en klantenservice is ook erg goed. Aanrader om hier een skibril te bestellen!

27 grudnia 2024

Super bril en service

Hele mooie bril, kijkt top. Daarnaast krijg je een volledig pakket van slecht weer lens, 2 beschermhoezen, een zachte en harde case. Niet alleen hele mooie brillen, maar zitten en kijken ook nog top!

Ohja en een top service!!

29 listopada 2024

Enorm goeie bril

Enorm goeie bril, reliëf is enorm goed te zien met de lenzen, en nog nooit is de lens beslagen geraakt. Heb dit seizoen al 80 skidagen er op zitten en gebruik hem nogsteeds met plezier. De bril met magneet werkt goed (valt er niet af en is snel erop en af te halen). Alleen jammer dat je de helm af moet zetten om hem er af te halen, anders moet je heel veel kracht gebruiken. Beter dan concurrenten die ik heb gezien voor echt de helft van de prijs.
Enige minpunt wat ik kan bedenken is dat de bril zelf een beetje goedkoop aanvoelt, de lens en strap zelf niet enorm.

26 lutego 2024

Super goeie service

Super goeie service! Vol enthousiasme het totaal pakket besteld. De bril ontvangen en natuurlijk gelijk uitgepakt ik zag dat de gekleurder lens helaas een krasje er op had zitten. Een mailtje gestuurd naar de service dienst en binnen een dag reactie dat ze mij een nieuwe lens op sturen.

16 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Mooie bril, top totaal pakket

Allereerst wil ik zeggen dat het echt een super mooi totaal pakket is, de skibril ziet er top uit en alle accessoires incl slecht weer lens zijn echt super.
Ook de beschermhoesjes zijn heel erg fijn en het veranderen van lens gaat echt heel gemakkelijk.
Het is wel een wat grotere bril maar daardoor helemaal goed aansluitend bij mijn helm.

Er waren in eerste instantie wat problemen met de levering, bril die ik had besteld leek op voorraad maar was toch niet het geval, maar dit hebben ze vervolgens super goed en erg snel opgelost.
Heel erg blij mee!

7 lutego 2024

Top service en product

Ik zie wat reviews voorbij komen over ervaringen met het bedrijf die niet zo positief zijn. Ik heb zelf echter het tegenovergestelde ervaren. Bril online gekocht en werd twee dagen later al geleverd. Helaas zat de verkeerde lens erbij. Mailtje gestuurd en binnen twee dagen reactie: ‘vervelend, we sturen je de goede lens op en de verkeerde mag je ook houden’. Echt super. Twee dagen later werd de goede lens geleverd. Geweldige service hoor, als je het mij vraagt.

Over de bril ook heel tevreden. Fijne bril, zit comfortabel en ziet er top uit. Wel wat groot qua aanzien, maar past prima (ik ben een vrouw en draag helm maat S, dus geen groot hoofd). Door de grote wel een breed zicht, dat is prettig. Lenzen zijn super makkelijk te verwisselen en de extra accessoires die meegeleverd worden zijn ook erg handig.

31 stycznia 2024
Oceniono na 4 z 5

Eind goed al goed!

In het begin niet zo tevreden... Na het plaatsen van de order en het ontvangen van een bevestigingsmail, niks meer gehoord.
Na 4 dagen zelf contact opgezocht met de General Manager en telefonisch mijn zorg geuit. Dit werd pro-actief opgepakt en de toezeggingen zijn dan ook waargemaakt! Daarmee een tevreden gevoel over dit bedrijf.

Het product zelf is simpelweg TOP! Goede kwaliteit en wordt netjes verpakt. Het wachten was de moeite waard.

18 stycznia 2024
Oceniono na 4 z 5

Mooie skibril met accessoires, zeker voor de prijs!

Ik heb een goede ervaring gehad bij Animo Optics; de ski bril is van goede kwaliteit en ik ben onder de indruk van de bijgeleverde accessoires voor de prijs. Het werd geleverd na 1 werkdag. Ook mijn vraag die ik per email had gestuurd over het dragen van een bril onder de skibril (kan niet) werd binnen een week beantwoord.

Enige minpuntje is dat het bedrijf enkel per email te bereiken is en niet telefonisch op eerste aanzicht.

10 stycznia 2024
Oceniono na 2 z 5

Mooie bril maar verschrikkelijk bedrijf.

De brillen zijn echt heel fijn en mooi maar de service en de communicatie van het bedrijf is echt heel belabberd. Ze geven aan een levertijd van 1 a 2 werkdagen te hanteren, uiteindelijke heeft het 1,5 week geduurd voor ik mijn bestelling mocht ontvangen (het bestelde product was gewoon op voorraad). Als je het bedrijf daarna mailt reageren ze op geen enkele email en een telefoonnummer hebben ze niet. Nu (2 weken na de levering van de bril) mailen ze me dat ze zien dat mijn bestelling is ontvangen en dat ze ervanuit gaan dat daarmee mijn mailtjes zijn beantwoord.
Ik mag blij zijn dat de bril goed is en past want iets retourneren aan dit bedrijf is een drama (en dan mag je je afvragen of/wanneer je je geld retour mag ontvangen).

10 stycznia 2024

Aanrader!!

Superfijne bril, mega chill pakket wat je er allemaal bij krijgt. Ideaal voor skileraren! Fijn dat je snel de lenzen kan wisselen en de verschillende straps zijn super leuk. Communicatie is erg fijn en ze zijn super behulpzaam.

9 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Communicatie erg slecht. Niet bestellen!

Verzending ging lekker snel. Echter wacht ik nu al 4 weken op het geld van mijn retour. Retour is afgeleverd. Communiceren is erg lastig. Meerdere malen gemaild, reactie formulier ingevuld op hun site maar krijg geen contact. Toen eindelijk een keer na 3 weken iemand die reageerde maar na aangeven wat de 3S code is en dat die bij hun geleverd is, krijg ik weer geen reactie meer.

17 kwietnia 2023
Logo Animo Optics

Odpowiedź od Animo Optics

Hi Simone,

Bedankt voor je review en fijn dat de verzending goed is verlopen. Uiteraard is het nooit onze bedoeling geweest zo lang te wachten met het verwerken van de retour óf een reactie vanuit ons.

Ik heb je in de mail ook laten weten waarom het wat langer heeft geduurd en na het ontvangen van de track&trace hebben we contact gehad met Postnl.

Ondanks dat het pakket zoek is geraakt in de post, hebben we je retour tóch verwerkt en je aankoopbedrag teruggestort. Hier heb je als het goed is bericht van gekregen.

We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen als klant, zodat je wel de service kan krijgen die je van ons mag verwachten.

Groet,
Thomas

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej