Een halve ster is nog te veel.ze komen niet hun afspraken na.je moet zeerrrrrrrrr lang wachten tot je geld terug krijgt.ze zeggen eerste mail is de 11 ste van deze maand terug geboekt dan hebt geld no... Zobacz więcej
Reakcja na opinię

Reakcja na opinię
Vlot geleverd. Ik gebruik dit al meerdere jaren voor mijn hond met hooikoorts, als ik het hem zonder onderbreking( dus ook als hij geen klachten heeft) blijf geven dan heeft hij vrijwel geen last van... Zobacz więcej
Zoals gewoonlijk snelle levering en het product werkt erg goed tegen poepetende honden . Enige wat ik en meerdere vrienden jammer vinden dat er geen grotere potten zijn omdat we meerdere grote honden... Zobacz więcej
Laatste jaren voor onze grote hond hier de supplementen gekocht omdat hij artrose had en erg stijf was. Helaas hebben we hem nu twee weken geleden in moeten laten slapen. Mocht je hond last... Zobacz więcej
Bij Animigo.nl weten we als geen ander dat je huisdier echt onderdeel is van je gezin. We bieden een grote reeks natuurlijke supplementen, sprays en apparaten, die allemaal liefdevol zijn ontwikkeld door dierenliefhebbers. Je feedback zetten we graag om in betere producten.
Keizersgracht 482, 1017EG , Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Het was een vlotte levering en het product was keurig ingepakt. Vandaar.
Hond beweegt zich veel beter en is niet meer stijf.
Dhl raakte het pakketje kwijt maar het Anmigo team heeft het echt keurig en snel opgelost. Dank!!! Shampoo ruikt lekker, grote fles dus je doet er lang mee. Of het werkt, geen idee, geen last gehad iniedergeval
Mijn bestelling is supersnel geleverd en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Een aanrader.
Versturen regelmatig mails met aangename kortingen, leveren steeds snel en correct. Hebben een ruime keuze aan goeie producten!
No problem with delivery or webpage itself, but the glucosamine cat supplement I bought from them is just rebranded large human gelatin capsules from their sister brand. The same concentration, size, price etc The problem is that even my large Maine Coons cats can not swallow the pill whole and tend to break it, which releases powder they refuse to eat. The wrong delivery method makes the whole purchase useless for my cats. Might work for very large dogs though. Extra star for alright shopping experience.

Odpowiedź od Animigo.nl
Eindelijk een supplement gevonden tegen vlooien en teken, dat effectief is en zonder nare bijwerkingen en ook nog eens geschikt voor katten
Mijn hond is er een stuk rustiger van geworden door iedere dag 2 pilletjes.
Vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Duidelijke website.
Heb al meerdere producten gekocht en heb daar goede ervaring mee.
Voor allergie en rustgevend
Ze doen wat ze zeggen, alle artikelen zijn duidelijk, als je ze email, krijg je direct antwoord, kan niet anders zeggen dan top.
En oja, zeker niet onbelangrijk, de prijzen zijn meer dan redelijk.