Animation Agency was eerlijk en duidelijk over hoe onze wensen (het bereiken van een groot publiek) en ons idee (een lange video) te ver uit elkaar lagen. Ze dachten goed mee over het vinden van de ju... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Animation Agency is een jong, energiek en ambitieus bedrijf. Dat merkte ik meteen bij de eerste ontmoeting. Van een gerichte briefing, snelle back-up tot de juiste voortgang tijdens het lopende projec... Zobacz więcej
Het is heel prettig samenwerken met Thibault en Animation Agency. De kwaliteit van het werk is erg goed en je merkt direct dat ze veel expertise in huis hebben. Ze denken actief mee en helpen om je vi... Zobacz więcej
Animation Agency in het bijzonder Thibault heeft ons zeer professioneel geholpen in onze oriëntatie fase naar een bureau wat renders voor ons kon maken. Binnen 48 uur hadden we voorbeelden (schetsen)... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Jouw verhaal, instructie of proces van ingewikkeld naar simpel en visueel. Wij leggen jouw boodschap uit in creatieve en duidelijke animaties van hoge kwaliteit.
Dane kontaktowe
Ambachtsweg 26, 5683CD, Best, Holandia
- 040 240 51 51
- hello@animation-agency.nl
- animation-agency.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Last minute verzoek
Ik had een last minute opdracht die gelukkig snel opgepakt kon worden. Het resultaat was top en hielp me om mijn presentatie tot een succes te maken.
Vakkundig bedrijf met mooie animaties…
Vakkundig bedrijf met mooie animaties als resultaat. Ze zijn goed bereikbaar en antwoorden snel.
Mooie en duidelijke informatieve animatie
Animation Agency heeft ons geholpen aan een heel duidelijke, informatieve animatie. Ze hebben ons uitstekend begeleid in het proces om tot een goede animatie te komen: tekst, beeld en geluid zijn 1 geheel geworden en dat is echt een expertise. Ze hebben enorm goed met ons meegedacht en onze huisstijl goed verwerkt in de animatie. En ze schakelen ook nog eens heel snel.
Kings of Animation
Need animation? Look no further, these are the animation kings of the Netherlands.
Thinking along and obviously delivering great work!
Crème de la crème.
Dik tevreden
Luisteren goed wat je wil als klant en voegt daar waarde aan toe. Al met al dik tevreden.
Fijne partij om mee samen te werken!
Wij zijn erg blij met onze mooie…
Wij zijn erg blij met onze mooie animatievideo. Het heeft de uitstraling zoals wij deze voor ogen hadden. Ook verliep het contact over de video makkelijk en Animation Agency schakelt snel.
Super Service en hoge kwaliteit video's
Ze zijn heel goed in het meenemen in het verhaal wat je zelf al bedacht hebt. Maar ze overtreffen je eigen verwachtingen!
Geweldig!
Support
Ze nemen de tijd voor je denken mee. Ze zijn niet moeilijk voor aanpassingen. Ze zijn makkelijk te bereiken.
Zeker nog een keer!
Fijn, professioneel en jong bedrijf! Zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!
De dienstverlening is uitstekend
De dienstverlening is uitstekend! Er wordt goed meegedacht en er wordt altijd gedacht in mogelijkheden.
Fijne communicatie, maximale kwaliteit en nakomen van afspraken
Snel schakelen, duidelijke communicatie en nakomen van alle gemaakte afspraken.
Warmtewisselaar Animatie
Ons technisch en moeilijk produkt werd heel goed vertaald naar een simpele maar zeer duidelijk animatie, die alle belangrijke aspecten goed liet uitkomen.
Hoezo passie voor film maken! Toppers
Ten eerste waren ze heel snel met reageren. Daarnaast is Thibault met zijn team onwijs bedreven in het filmvak. Het spat ervan af. Zowel als professionals als ook omdat ze er echt plezier in hebben. Zij hebben mijn TEDx talk omgezet in een promotiefilmpje en daar ben ik ze heel dankbaar voor. Ik kan Thibault en zijn team meer dan van harte aanbevelen.
Top resultaat!
Een prettige en professionele samenwerking! Fijne club met goede en snelle communicatie. Meedenkend en in staat onze feedback snel te verwerken. Dit samen heeft geresulteerd in een mooie animatie zoals wij hem voor ogen hadden. Nogmaals dank voor de samenwerking namens het team bij KAW Architecten!
Top resultaat
Het was prettig samenwerken met animation agency. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. En we zijn dan ook erg tevreden met het eindproduct.
De samenwerking met Animation Agency is…
De samenwerking met Animation Agency is goed bevallen. Het is een professionele en prettige partij om mee samen te werken!
Eindelijk een bedrijf dat echt meedenkt…
Eindelijk een bedrijf dat echt meedenkt met de wensen van de klant. Een fijne werkwijze en blij met de opgeleverde zaken!
Doświadczenie Trustpilot