Jeg ELSKER Anders Hansens undervisning. Den er fyldt med visdom,simple praktiske redskaber , (k)ærlighed, klar & direkte kommunikation - tilført et forfriskende strejf af humor . Han viser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Anders has transformed my life in every way, and I am deeply grateful for his guidance each and every day. There’s no turning back—only progress forward. The tools Anders shares bring about a profound... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil varmt anbefale Anders Hansens 3 dages Real Magic Live event. Det er inspirerende, udviklende og sætter mange tanker igang. Her bliver du klogere på, hvad der rent faktisk kan forhindre dig i,... Zobacz więcej
De gjorde det igen - Anders og teamet omkring ham. Dyb læring, indsigt og erkendelse, fra anerkendt og tidsprøvet materiale - alt bidrager til, at du udvikler dig til den bedste udgave af dig. Hjulpet... Zobacz więcej
At Real Magic, LLC Anders Hansen bridges personal development and the art of illusion through his programs and in his Real Magic LIVE events. Using magic as the vehicle to bring the concepts to life in an educational, engaging, and entertaining way.
3960 Howard Hughes Parkway, Suite 500, 89169, Las Vegas, Stany Zjednoczone
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Igen igen den dejligste oplevelse med Anders Hansen og team 🌟🌟🌟🌟🌟 tusind stjerner og hjertelig anbefalinger til at have studie /fordrag med Anders. Redskaber der løfter alt I dit liv når du tager den beslutning. Tusind tak❤️🙏

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Virkelig interessant og berigende foredrag i Aarhus med Anders Hansen. Han formår om nogen, at formidle vigtig viden omkring mindsettet på en så simpel måde, at vi alle kan forholde os til det. Samt kom han med brugbare redskaber til at forandre/overskrive gamle ubrugelige vaner med nye gode vaner.

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Succes’s journal er en super god måde at starte dagen med. Den får en til at tænke på sit mål og alle de ting man er taknemmelig for. Jeg elsker at starte min dag med denne journal.

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Du får det hele med: Mål, målopfyldende handlinger, taknemmelighed og kærlighed, selvomsorg og ikke mindst det magiske sinds kreativitet.
Nyder at skrive nyt, at se udviklingen.
Kan kun anbefales.

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Anders Hansen har giver mig mange gode redskaber, senest på workshoppen omkring sundhed, sindsro og superpower, hvor jeg lærte en masse om stress.
Et af de redskaber jeg bruger er min Real Magic Succes Journal, som hjælper mig med at holde fokus på taknemmelighed, som styrker mit sind, så jeg nemmere kan opnå mit mål.

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Great journal to keep focus on your succes - Empowers you to work effecient on your goal

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Den største rejse i mit liv! Og den er ikke engang slut...
Det bedste jeg har gjort for mig selv..

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Har brugt at Anders Hansen succes journal, på vej mod mit mål.. Fungerer rigtig godt

Real Magic Succes Journal
Et uundværligt værktøj og en selvkærlig støtte i min selvudviklingsproces i forbindelse med Real Magic Programmet.
Ikke mindst fordi den er skrevet med “den modsatte hånd”🫣 jf. anbefaling fra Anders😃, har den bidraget til et ekstraordinært nærvær i processen.
Kæmpe tak for den mulighed🙏🏼🌟

Fantastisk givende oplevelse. Amazing experience
En helt forrygende måned, der er gået alt for hurtigt.
Jeg har lært så meget.
Er blevet committed til at følge en morgen og aften rutine.
Har fået så mange indsigter til at se hvor det er gået galt tidligere, og har fået værktøjerne til at råde bod på det.
Det har givet så meget effekt på min daglige tilgang til mine opgaver.
Glæder mig til nu at have tid til at dykke ned i de værktøjer der fulgte med som en bonus.
Jeg var i forvejen i gang med Your Magic Minut og elsker hvert sekund af lydfilen.
Tusinde tak for Bootcampen Anders Hansen. ❤❤

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
My Gratitude diary has been a great companion for the last two years and it's helped me to keep focus and achieve my goals.

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
I have know Anders Hansen through many years and joimed both his courses, real magic live shows and its a true blessing to listend to such an enlightend wise soul who in his own uniqe way teaches valueable leassons about life and how to overcome the illusions we sometimes belive in. Through both magic tricks and deep insightful awareness he shows us the way to learn to master the magic of our own minds. Anders have many great tools like his succes journal that helps you build succesful habbits like gratitude to support you in your selfdevelopment journey. I recommend Anders from my truest core since he is the real deal and can guide you in the right direction.

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Anders Hansen has a unique way to show how we are in charge of our own lives and how to use that knowledge to set goals and recreate our lives. One of the things Im using from Anders Hansen is his "Succes journal." A notebook that I'm using on a daily basis to keep my focus on my goal and to keep my mind organized. It's written in a way that makes it easy to follow. It reminds me how to keep thinking of ways to reach the goal and how to put my mind in a positive vibration. For anyone who has a goal, this is a great tool to keep focus and to get a positive mindset. I warmly recommend it.

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Fantastisk materiale til at fastholde en og være seriøs om arbejdet og gøre det håndgribeligt. Spændene at se ens udvikling og hele tiden vækste - kan varmt anbefales 👏🏻👍🏻🙏🏻😃

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Anders Hansen forvandler personlig udvikling til en magisk transformation. Jeg har været igang i godt 2 måneder og resultaterne vælter ind.
Det er livsstilsændring så englene synger.

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Real Magic Journal er fantastisk ide den får mig til at holde fokus og giver mig struktur på dagen i en hel måned. Det er et uundværlig værktøj. 🙏🏻🥰

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Succes journalen Real Magic Journal. Daglige vaner til succes.
En daglig guide, med dagens fokus.
Skrevet alt i den med modsatte hånd:
Mit drømmemål. Hvad jeg er taknemmelig for. De 6 mentale værktøjer, for indsigter og vækst. Sende kærlighed. Og ikke mindst 6 målopfyldende handlinger ift mit selvbillede. Succes er 95% mindsæt. Derfor selvbillede. Journalen holder mig i gang, med snuden i sporet, om jeg så kan udtrykke det. Glad for den!
Kh Ellis.

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Brugen af succes journalen er et effektivt redskab i min hverdag, som holder mig fast i en daglig morgenrutine. Min vedholdenhed med at skrive i succes journalen, gør at jeg trives og lægger afstand til bekymringer og driver mig til at komme tættere på min mål.

Odpowiedź od Anders Hansen - Real Magic
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.