Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

IKKE KJØP!!😤😡 Ikke kjøp fra denne nettsiden, det grenser til svindel. Jeg kjøpte ett par sandaler som skulle være ortopedisk og med høy prisklasse. Endte opp med noen i plastikk som var både spre... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg bestilte en hovedpude. Hovedpuden blev leveret som beskrevet og derfor 2 stjerner. Umiddelbart efter ordreafgivelse opdagede jeg at det var en hjemmeside der gav udtryk for at det var en fin butik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte sandaler, de var lidt for små og de levede bestemt ikke op til fotos på deres hjemmeside og mine forventninger. Jeg skrev til dem, at jeg gerne vil sende dem tilbage, de svarede bl.a. s... Zobacz więcej

1,3

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Ren svindel

Ren svindel. Ikke kjøp. Produkt er ikke som annonsert. Det skulle være skinn sko men er bare billig kunstig materiale fra Kina.

14 lipca 2025

Ren svindel

Ren svindel. Sender et produkt som ikke en gang ligner det som er bestilt ift bilde i nettsiden. Umulig å returnere varen. Returadresse til Kina som koster 800,-sier at de opplyser om dette ved bestilling, det stemmer ikke. Pengene er tapt, men det er ikke det viktigste med dette. Det er at slike svindlere får holde på uten konsekvenser.
Styr unna!!!!

25 lipca 2025

IKKE KJØP!!😤😡

IKKE KJØP!!😤😡

Ikke kjøp fra denne nettsiden, det grenser til svindel. Jeg kjøpte ett par sandaler som skulle være ortopedisk og med høy prisklasse. Endte opp med noen i plastikk som var både sprekker og bulker i. De er ikke brukenes, og gikk rett i søppelet. Prøvde å reklamere, men fikk kun tilbud om 20% på neste kjøp, eller å måtte betale for å sende dem tilbake til Kina.

4 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Kan man ikke give 0 stjerner??

Kan man ikke give 0 stjerner??

Absolut intet levede op til mine forventninger! Eller blot almindelig service. Der blev trukket penge for 2 bluser, modtog kun en…..og den er ubrugelig da pasformen er for dårlig.
Mulighed for ombytning….næh….
Penge retur…næh…
Har klaget flere gange direkte - fik venlige svar i begyndelsen…..men NU …..hører intet!
Ærgrer mig virkelig over at jeg ikke først tjekkede Trustpilot

17 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk, brug temu i stedet

Ville ønske man kunne give minus stjerner, for hold da kæft et møg sted at købe,
De udgiver sig for at være et dansk firma, det er de bestemt ikke,
Hele mit forløb ved dem har været under al kritik, bestilte et køkkenamatur lørdag i uge 6 og har først fået det i dag d 4 maj.
Det var sendt efter 8 hverdagen, til tanken hvor de havde oplyst forkertt telefon nummer, så blev varen sendt retur, skriv både med dao og andersensbutik, de sagde de fik rettet fejlen og sendte varen retur igen, men nej, de havde igen oplyst forkert telefon nummer, skriver per mail til Andersens butik da man åbenbart ikke kan ringe til dem, at se skal sende pengene retur da jeg synes det har været under al kritik, men de vælger så st sende varen igen, og lover de har rettet telefonnummeret, men trods for st jeg skriver til dem flere gange at se skal annullere ordren og bare sende pengene retur, har de sendt varen, den er så utroligt nok kommet og de havde skam rettet nummeret, så jeg kunne få en SMS fra dao og hente min pakke, men det er absolut under al kritik at der skal gå 3 månedere for man bestille til man for sin varen, næste gang bestiller jeg sku ved temu, det er billigere og hurtigere, håber sku firmaet lukker ned permanent

4 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

Min oplevelse med Andersen Butik har ikke været tilfredsstillende.

Lang leveringstid, det virkede som om jeg skulle skrive til dem flere gange før der skete noget. Ordre bekræftet 1. Marts - leveret 22. April.

Jeg kan ikke sige at frakken jeg modtog ikke var fin nok, men den viste sig at være for lille selvom den er størrelse XL. Jeg skrev til Andersen Butik at jeg gerne ville have frakken byttet til størrelse XXL.

Det viste sig at være et større problem, først tilbød Andersen Butik en refusion på 20 %, som jeg afslog.

Så fik jeg dette tilbud fra Andersen butik

Da internationale returneringer kan være dyre og tidskrævende, vil vi gerne tilbyde dig en tilbagebetaling på 40 % i stedet. - På den måde kan du undgå forsendelsesgebyrer og lange ventetider.

Jeg endte med at acceptere dette tilbud selvom jeg står med en frakke jeg ikke kan passe.

29 kwietnia 2025

Fusker firma

Jeg er også ked af at jeg ikke tjekkede firmaet på trustpilot inden jeg bestilte et par sandaler som pludselig blev til to par. Der gik 1 måned inden jeg fik varen, som absolut ikke lignede dem på foto. Ren plastik fra Hong Kong og lige til skraldespanden. Det nytter ikke at kommunikere med dem de viger udenom. De tilbyder 15 procent refusion, hvilket er latterligt. Total fusker firma, hold jer langt væk.

7 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg ærgrer mig så meget over at jeg…

Jeg ærgrer mig så meget over at jeg ikke tjekkede trustpilot.
Jeg har modtaget to bluser, der overhovedet ikke er det samme produkt, som jeg har bestilt😡
jeg har opgivet at sende retur, fik absolut ingen brugbar hjælp fra fupfirmaet.
Jeg blev fanget af navnet Andersen, jeg troede at det var et dansk firma, varen kommer fra Kina😡og lever slet ikke op til det bestilte😡
Øv😡der mistede jeg lige 468 kr
Hold jer væk fra dette firma

14 kwietnia 2025

Kinesisk møg

Bestilte en kjole som kom efter 1 måned. Virkelig dårlig kvalitet - syntetisk og nærmest gennemsigtig.
Bad om returlabel men blev i stedet tilbudt 15% på næste køb. Afslog hvorefter jeg blev tilbudt 30% på næste køb. Tænker ikke jeg ser mine penge igen. Skulle nok have læste op på firmaet inden…

14 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ringe kvalitet, dårlig service, penge spildt

Mit produkt levede på ingen måde op til standarden. Efter en uge skrev jeg en pænt formuleret klage over, at mit produkt ikke virkede. Dernæst svarede de, at de enten ville sende mig et nyt produkt, eller at de kunne give mig 20% tilbage. Jeg valgte et nyt produkt, da jeg tænkte, den jeg havde modtaget måske bare var en produktionsfejl. Efter en måned var det stadig ikke kommet, så jeg henvendte mig igen, og så bad jeg om 20% tilbage, men der sagde de bare, at de 14 dages returret var overskredet… Så nu har jeg bare spildt 400kr på noget, jeg ikke kan bruge til noget…

4 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeh ar lige modtager 2 silke hætter til…

Jeh ar lige modtager 2 silke hætter til mit halvlange krøllrede hår de er virkelig lækkre og meget glad for jeg ikke læste de sure anmeldelser Tænk sig at få 2 for Kr 119 ,00 og fragtfrit jeg havde købt en et ander sted til Kr 250 00 hat lige smit den i skralle spanden og den var af kunsstof MVH Marianne

2 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Det er svindel og modtager du noget er…

Det er svindel og modtager du noget er det lige til at smide ud LÆG MÆRKE TIL DET ITALIENSKE TELEFON NR PÅ HJEMMESIDEN.
har du betalt så er du blevet snydt og du ser aldrig dine penge igen længere er den ikke utroligt at en hjemmeside som den ikke er lukket ned.

28 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg er virkelig ked af jeg ikke læste…

Jeg er virkelig ked af jeg ikke læste trust pilot inden jeg bestilte for 14 dage siden.
Jeg bestilte i den tro at det var et dansk firma. Jeg bestilte en nyt blandingsbatteri til køkkenet, men bliver virkelig nervøs da jeg kan se det er sendt fra Kina. Finder den samme vare på temu for 142 kr og jeg gav næsten 400 hos Andersen. Øv øv nu må vi se :(

11 marca 2025

Total skam

Total skam ! Kontakt virker ikke, adresse er i Kina, du skal selv betale fragt retur, kjoler fra Shein og alt muligt andet. Hold jer langt væk

14 lutego 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej