Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse, alt var i orden og svar fra kundeservice forløb lynhurtigt og gnidningsfrit, tonen var super flink og de var meget hjælpsomme. En varm anbefaling fra mig!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu handlet hos Andcopenhagen to gange, og begge gange har levet op til forventning både mht. til levering og produkternes kvalitet. Jeg bestilte nogle øreringe til Black Friday. Der var hurti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service - fik leveret en kjole med skæve ærmer og selvom jeg først opdagede det efter jeg havde pillet mærker af, var der overhovedet ingen problemer. Jeg fik leveret en ny helt perfekt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z dodatkami

Napisane przez firmę

Andcopenhagen er en multibrand shop, med mange lækre mærker. Vi forhandler tøj, sko, accessories og rigtig mange Andcopenhagen smykker. Klik dig ind og find et stort udvalg inden for trendy modetilbehør til budgetvenlige priser. Du skal ikke forholde dig til alle ratings herinde :-) Vi er nemlig virkelig søde, Stine giver den bedste kundeservice, vi har lynhurtigt levering, holder hvad vi lover og vores produkter er mega fine og i god kvalitet. Håber vi ses på instagram eller på shoppen.

4,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fint smykke

Super fint smykke og hurtig levering - ikke det sidste jeg køber der :-)

4 lutego 2019
Oceniono na 3 z 5

Min varer virkede ikke da jeg modtog…

Min varer virkede ikke da jeg modtog den. Den var gået i stykker. Nu har jeg sendt det tilbage og håber på at få mine penge retur.

4 lutego 2019
Logo Andcopenhagen.dk

Odpowiedź od Andcopenhagen.dk

Hej Christina,

Det beklager vi meget.
Selvfølgelig får du dine penge tilbage, når du reklamerer over en vare.
Du er også altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@andcopenhagen.com inden du sender en defekt vare retur, så vi kan sende dig en ny, eller refundere beløbet for varen, alt efter hvad du øsnker.

God dag :-)

- Julie
&Copenhagen

Oceniono na 2 z 5

Varen blev ikke leveret til aftalte…

Varen blev ikke leveret til aftalte tidspunkt.
Måtte rykke flere gange for at få leveringsdato.
Ved returnering måtte jeg igen vente urimeligt længe. Efter at have rykket, kom pengene dog 2 dage efter.

13 grudnia 2018

Alt for stort

Jeg bestilte et par øreringe og en hårbøjle. Ud fra billedet så begge varer små ud, hvilket jeg godt kan li’. Desværre viser det sig, at øreringede var vildt store - hvilket ikke er pænt i mine øre eller til min stil. Hårbøjlen var også mega lang - ved ikke hvilket hår det passer til, men ikke mit i hvert fald. Hvis &Copenhagen skrev størrelse på deres produkter og viste et modelbillede ville man undgå sådan tilbageleveringer.

13 listopada 2018
Logo Andcopenhagen.dk

Odpowiedź od Andcopenhagen.dk

Kære Kirstine,
Tak fordi du bidrager med feedback, vi vil altid gerne forbedre os! :-)
Jeg tillod mig, at slå dig op i vores system, for at se de produkter, der har mangelfuld information. Fælles for dem alle er dog, at der både er modelbilleder og beskrivelser af mål og materiale.
Jeg håber, at vi ser dig igen hos &Copenhagen en anden gang, og du er altid velkommen til at henvende dig til kundeservice@andcopenhagen.com, hvis du har spørgsmål eller lign.

Julie
&Copenhagen

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering af de rigtige ting

Hurtig levering af de rigtige ting, men coversne lever ikke op til forventningerne, de skriver at alle sider af telefonen er beskyttet men den kan ikke slutte helt tæt i rundingen hvor metal bliver til skærm og metal titter frem i hjørnerne, hvorfor jeg vil være bange for at min skærm revner hvis jeg taber den til trods for jeg også har panserglas på

1 września 2018

Lidt skuffet

øreringene var ikke ligeså pæne i virkeligheden som på billedet og låsen er ikke god.

8 sierpnia 2018

Den bedste webshop!!

Hands down, den bedste service på markedet! Elsker deres personlige stil med små visitkort. Det er så gennemført. Og hurtig levering. Samt fede produkter :) Yay!

7 sierpnia 2018
Oceniono na 3 z 5

Hurtig levering med venligt kort til

Hurtig levering med venligt kort til. Jeg købte samme slags scrunchies i forskellige farver, da jeg i forvejen havde en med virkelig god elastik i (derfor jeg bestilte flere). På trods af at være samme slags scrunchies, viser de sig at have forskellige størrelser/kvaliteter af elastik indeni, hvilket jeg er ærgerlig over. Nogle af dem var dog gode, hvilket er dejligt :-)

19 maja 2018
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej