Rigtig god oplevelse, alt var i orden og svar fra kundeservice forløb lynhurtigt og gnidningsfrit, tonen var super flink og de var meget hjælpsomme. En varm anbefaling fra mig!
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har nu handlet hos Andcopenhagen to gange, og begge gange har levet op til forventning både mht. til levering og produkternes kvalitet. Jeg bestilte nogle øreringe til Black Friday. Der var hurti... Zobacz więcej
Virkelig god service - fik leveret en kjole med skæve ærmer og selvom jeg først opdagede det efter jeg havde pillet mærker af, var der overhovedet ingen problemer. Jeg fik leveret en ny helt perfekt... Zobacz więcej
Jeg bestilte et par øreringe og en hårbøjle. Ud fra billedet så begge varer små ud, hvilket jeg godt kan li’. Desværre viser det sig, at øreringede var vildt store - hvilket ikke er pænt i mine øre el... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Andcopenhagen er en multibrand shop, med mange lækre mærker. Vi forhandler tøj, sko, accessories og rigtig mange Andcopenhagen smykker. Klik dig ind og find et stort udvalg inden for trendy modetilbehør til budgetvenlige priser. Du skal ikke forholde dig til alle ratings herinde :-) Vi er nemlig virkelig søde, Stine giver den bedste kundeservice, vi har lynhurtigt levering, holder hvad vi lover og vores produkter er mega fine og i god kvalitet. Håber vi ses på instagram eller på shoppen.
Dane kontaktowe
Lindebjergvej 10, 4300, Holbæk, Dania
- kontakt@kundeservice.com
- andcopenhagen.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt fantastisk kundeservice
Helt fantastisk kundeservice! Jeg var ikke tilfreds med farven på det ene par øreringe jeg havde købt, der var ingen problemer med at få dem byttet om, tiltrods for at farven faktisk var den farve som de skulle have. Jeg var alt for langsom til at få sendt dem tilbage, så opgav egentlig, men fik en reminder og det var stadig ikke for sent. De var meget søde og tålmodige.
Hurtig levering og vild god service
Super hurtig levering og smukke vare. Måtte desværre vende tilbage med en reklamation, som der lynhurtigt blev rettet op på. Fik en helt igennem god service og det er ikke sidste gang, jeg handler her :-)
Super god og hurtig service
Jeg bestilte i går et par ørering fra andcopenhagen - de blev leveret i dag i den fineste æske. Super god og hurtig service!
Smukke smykker og god service
En helt igennem meget positiv oplevelse!
Flotte smykker lynhurtig levering
Flotte designs og god kundeservice.
Her skal stå mindst ti tegn
Her skal stå mindst ti tegn? Bestilte en vare, fik den, end of story.
Hurtig og god
Altid hurtig levering fra dag til dag og en høflig og god kundeservice med hurtigt svar.
Rigtig fine produkter og hurtig levering
Hurtig levering
Har købt en flot cashmere trøje, som jeg er smadder glad for. Hurtig levering!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.