Bestilte et produkt der skulle graveres, men en lille fejl på hjemmesiden gjorde at når jeg valgte skrifttype og tekst så ville bestillingen ikke køre igennem. Jeg tastede istedet min tekst i bemær... Zobacz więcej
Har købt en pung/pengeklips - "red Pepper" Købte den i juledagene, hvor der var ferielukket - ikke desto mindre modtog jeg mine vare umiddelbart efter nytår - hurtig ekspedition!! Den så fin... Zobacz więcej
Jeg købte en golf kniv og en indgraveret Zippo ligther. Fik min pakke efter kun 2 dage. Er yderst tilfreds - varene lever op til bekrivelsen på hjemmesiden, og indgraveringen er pænt lavet. Har yder... Zobacz więcej
Andando Aps' kundeservice ydede en super hurtig tilbagemelding pr. mail ved stillede spørgsmål sidst på eftermiddagen. Forsendelsen kom 1½-døgn senere. Jeg havde købt en slipse-boks 'Philippi Giorgio'... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Andando.dk er lukket
, Dania
- andando.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfekt med smiley :)
Super hurtig levering (bestilte onsdag aften en vare med gravering og den kom allerede 2 dage efter).
God og pålidelig hjemmeside, med gode gaveidéer.
OG en rigtig god service. Efter jeg havde skrevet til dem ang. gravering, fik jeg svar med det samme (med smiley).
Indpaknignen var ligeledes i top.
Det kan være svært at se på nettet hvad man får, men fik lige det jeg ville have! :)
Ann Mie Christensen
Super hurtig levering. Bestilte onsdag aften og havde tingene fredag med posten, og en af tingene var endda med indgravering.
Super Service
Andando.dk er helt sikkert en pålidelig virksomhed! Jeg bestilte tirsdag aften en vare som skulle graveres, og bad dem om at svare på, om de kunne gravere den ønskede tekst. Onsdag morgen klokken 10 var der svar med smiley, onsdag eftermiddag fik jeg en mail om at varen var afsendt og torsdag modtog jeg varen! Super service, de holder virkelig hvad de lover!
5 store stjerner - bare helt perfekt
Rigtig god service og hurtig ekspedition. Handler garanteret her igen. Kan varmt anbefales
Har haft den bedste oplevelse med andando.dk, ikke bare var de hurtige og hjælpsomme på mail, men service generelt og hurtig levering var helt perfekt....
Så mange stjerner det kan lade sig gøre
Handler gerne igen!
søgte efter en lille enkelt gave til kæresten, og havde ingen ide hvad gaven skulle være, lige indtil jeg fandt Andando.dk. Kunne næsten ikke vælge hvilket en produkt jeg skulle købe..
Men fandt det helt rigtige, og samme dag jeg bestilte den, blev den sendt. Også selvom det var en ting med gravering?!
Helt fantastisk service, og super god hjemmeside når man står og mangler en gave, køber gerne en her næste gang også!
DET VAR LIGE HVAD JEG VILLE HAVE :-)
God service. Hurtig service. Det kan være svært at se på nettet, hvad det er man får :-) men jeg fik lige hvad jeg ville have (ønskede mig).
Varen kom til den aftalte tid , og fungerer :)
Jeg er glad for min ordre , og den kom til tiden , intet at klage over ..
super handel
købte brevopsprætter med indgravering.kom i løbet af få dage. helt sikkert en shop jeg vil besøge igen.
super service
Skulle have nogle zippo ting fra andando og ville have en zippo black matte lighter med som de så ikke havde sendte en mail og fik at vide at de godt kunne få den hjem.
Dagen efter ringede jeg for at spørge om leverings tid på den og pris.
og fandt ud af at de først ville kunne få den hejm om 8-10 dage da de først fik en ny sending zippo ting der.
Besluttede mig for at bare bestille de andre ting og det gik som smurt, fik besked med det samme at det var bestilt og kunne følge at det blev pakket og sendt af sted.
Samtidig kom der en mail med sporings nummeret og link direkte til post dk hvor man skal søge efter pakken.
-hurtig svar på mail og nemt at komme igennem pr telefon.
-Super nemt at bestille og følge pakken til døren.
5 af de store stjerner her fra :)
Jannie, Aarhus
Det er absolut ikke sidste gange, jeg handler her:
Jeg er helt igennem tilfreds med mine køb og indgraveringer.
Hurtig levering!
Helt igennem fantastisk service - hurtig og venlig svar på mail.
Jeg glæder mig så meget til at give mine personlige gaver - ved de kommer til at bringe lykke :-)
yderst tilfreds kunde
rigtig god service
bestilte en zippo lighter med indgravering søndag og tirsdag lå zippo lighteren i postkassen og med en meget flot indgravering.
kan kun anbefale andando , og er heller ikke sidste gang jeg handler der.
Kunne ikke være bedre
Jeg har lige hentet min pakke fra andando.dk i min loake kiost. Gaveæsken med indgraveret zippolighter er til min kæreste, og den er præcis som jeg havde håbet på.
Jeg bestile pakken i forgårs og den var klar til afhentning allerede i går!
Super hurtig, venlig, service, kvalitetsprodukt. Vil absolut bruge igen!
meget tilfredskunde
Bestilte en nøglering med gravering dagen efter fik jeg mail om at den var sendt afsted. Meget nem overskuelig hjemmeside. Rigtig god service ingen problemer absolut. Kan kun anbefale Andando.dk
Nemt og perfekt
Det var meget nemt at finde den vare, jeg ledte efter.
Nemt at bestille, bestillingen blev bekræftet med det samme.
Afsendt næste dag, hvor jeg modtog den dagen efter.
Jeg blev underrettet pr. mail om afsendelsen.
Det kunne ikke være nemmere, hurtigere eller mere perfekt.
Jeg vender gerne til bage en anden gang, hvis det bliver aktuelt.
Perfekt handel
Jeg var på jagt efter en gave til på mandag, og jeg kom så forbi andando's hjemmeside. Michael var hurtig til at besvare min mail, hvor han besvarede alle mine spørgsmål. Efter aftale kunne jeg bestille hertil morgen og afhente i eftermiddags. Varen var super fint indgraveret, og det har bare været den god købsoplevelse. :-)
Hurtig service & gode priser....
Bestilte en Leatherman Crater C33x kniv, 2 dage senere havde jeg den med posten.
Hurtig og god service - til en fornuftig pris.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.