Anasaloud Recenzje 26

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Ejeren har et kæmpe kendskab til parfumer i både cheapies, designer og niche. Det er tydeligt at mærke hans engagement når han folder sig ud, og at han kun sælger parfumer han kan stå inde for. Jeg ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en parfume på black friday, på grund af meget trafik på hjemmesiden skete der lidt forvirring (fair nok på black friday). Men ejeren ringede mig selv op og det hele blev løst, så jeg fik en r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Superfed hjemmeside god dufte og god service Efter at have bestilt min første parfume hos dem Blev jeg ringet op angående anmeldelse omkring produktet og generelt oplevelse Og som jeg også vil sig... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Napisane przez firmę

Anas Al Oud er en danskbaseret parfumevirksomhed med rødder i både arabisk dufttradition og moderne luksus. Vores mission er enkel: Vi vil gøre eksklusive, langtidsholdbare parfumer tilgængelige for alle – uden at gå på kompromis med kvalitet eller stil. Vores webshop er skabt til dig, der vil dufte anderledes og skille dig ud – uanset om du er til orientalsk oud, moderne gourmand eller frisk elegance. Vi tilbyder hurtig levering, personlig service og masser af ærlige anbefalinger på vores sociale medier. For dig, der tør dufte anderledes.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Superfed hjemmeside god dufte og god…

Superfed hjemmeside god dufte og god service
Efter at have bestilt min første parfume hos dem
Blev jeg ringet op angående anmeldelse omkring produktet og generelt oplevelse
Og som jeg også vil sige til alle jer var det supergod service super professionel
Fik også to duft prøver med som overhovedet ikke var nødvendigt men som bare gjorde oplevelsen meget federe og har helt sikkert også tænkt mig at købe flere parfumer derfra

3 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik parfumen under 24 timer med…

Jeg fik parfumen under 24 timer med posten! Han giver nogle rigtige gode anbefalinger, hvis du spørger ham. Han virker til at være meget engagerede og meget ivrig i at hjælpe folk, det ser jeg værne meget positivt. Han gav mig også 2 test parfumer som jeg helt selv kunne vælge!😍😍😍

15 maja 2025

Odpowiedź od Anasaloud

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏 Det betyder virkelig meget at høre, at du er tilfreds med både levering, service og anbefalingerne. Jeg går meget op i at hjælpe hver enkelt kunde – så det glæder mig at det skinner igennem! Og selvfølgelig skulle du have nogle testere med, når du nu er så passioneret omkring parfume 😍 Tak fordi du handlede hos Anas Al Oud – jeg håber, vi ses igen snart!

Oceniono na 5 z 5

God service, gode produkter, hurtig levering

God service, meget hurtig levering, gode priser og produkter!

13 maja 2025

Odpowiedź od Anasaloud

Tak for din anmeldelse! 🙏 Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med både service, levering og vores produkter – det er lige præcis det, vi stræber efter hos Anas Al Oud. Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 🌟

Oceniono na 5 z 5

Har lige købt to parfumer

Har lige købt to parfumer, og jeg er super tilfreds varerne var pænt pakket ind, og begge dufte lever helt op til forventningerne. Kan klart anbefales handler her igen uden tvivl !

7 maja 2025

Odpowiedź od Anasaloud

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙌 Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med både indpakning og duftene – vi gør os umage med hver eneste ordre. Dejligt at høre, at du vil handle her igen – du er altid velkommen hos Anas Al Oud! 🌟

Oceniono na 5 z 5

Sindssyg oplevelse kan klart anbefale…

Sindssyg oplevelse kan klart anbefale top service

2 maja 2025

Odpowiedź od Anasaloud

Tak for de vilde ord! 🔥 Det betyder meget at høre, at du har haft en sindssyg god oplevelse – top service er lige præcis det, vi går efter hver gang. Tak fordi du anbefaler Anas Al Oud – vi glæder os til at forkæle dig igen! 🙏💨

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej