1,9

Słaba

Złożyłam zamówienie 27 sierpnia, dziś jest 3 października i nadal nie została wysłana, nawet nie utworzono przesyłki. Firma nie daje znaku życia mimo wielokrotnych wiadomości mailowych, zabrali pieniądze i nic nie wskazuje, by coś się zmieniło w najbliższym czasie. W mailach nie oczekuję wysyłki produktu, lecz zwrotu pieniędzy, natomiast nie odpowiadają nawet w tej kwestii. Niby jest to oficjalna firma, ale z daleka wieje oszustwem i żałuję, że złożyłam tam jakiekolwiek zamówienie, zdecydowanie nie polecam.

3 października 2025

Zamówienie dotarło bardzo szybko co…

Zamówienie dotarło błyskawicznie, co bardzo doceniam. Niestety, kontakt z obsługą klienta pozostawia wiele do życzenia – od dwóch dni nie otrzymałem żadnej odpowiedzi w sprawie zwrotu. Na stronie nie ma możliwości dokonania zwrotu, ponieważ nie otrzymuję e-maila z linkiem do resetu hasła.

EDIT:
Dostałem odpowiedź 12 lutego z formularzem zwrotnym. Troszkę późno, natomiast czekam teraz na zwrot.

5 lutego 2025

Długi okres oczekiwania na przesyłkę .

ceny nie są adekwatne co do jakości .
Zastanówcie się dwa razy nad zakupem..
Bluzy kosztuje min 419 złotych ( nie rozbiega się o promocyjne ) a ich wykonanie leży. Materiał słabego gatunku , szybko się zmechacił , szału nie ma . Wizualnie robi to wrażenie , ale jeśli zwracanie uwagę na wykonanie to odradzam , lepiej kupić z drugiej ręki tą bluzę.
Bluza przyszła z odklejacymi się cekinami , a większość z nich odpadły po pierwszym założeniu bluzy .
NA PRZESYŁKĘ czekałem ponad 2 tygodnie praktycznie pod trzy . Widać że typowy drop.
To są szczegóły który powinny być dopracowane jeśli wiążą się z takimi pieniędzmi. Jak się człowiek ceni to musi mieć za co ..

1 sierpnia 2024

Przesyłka za prawie 500 zł

Przesyłka za prawie 500 zł, zamówione dwie bluzy z 25 lipca , jest 12 sierpień wciąż paczki brak, brak numeru śledzenia, zabrali kasę i nie dają oznak życia

25 lipca 2024

Zagubiona bluza

Chciałbym opisać bardzo nieprzyjemną sytuację oraz ostrzegam przed zwrotami do sklepu An-appendage. W dniu 29.01 zwróciłem do nich wadliwą bluzę ze zniszczonymi kryształkami do naprawy, dałem im trochę czasu bo domyślałem się, że taka naprawa może trochę zająć. Po okolo 2 tygodniach napisałem wiadomość z zapytaniem o moją bluzę i na jakim etapie stoi naprawa, na co dostalem odpowiedź, że bluza ode mnie nie dotarła i żebym sprawdził poprawność adresu. Zrobiłem to, wysłałem im potwierdzenia ze strony DPD i czekałem na odpowiedź. Pomimo tego napisali mi, że paczki nie otrzymali i tu warto zaznaczyć, że po sprawdzeniu monitoringu, na którym nic takiego nie było. Zgłosiłem reklamację na stronie DPD, gdzie przedstawiłem sytuację, ale została ona odrzucona, bo DPD paczkę dostarczyło. Po tym napisałem jeszcze raz do Appendage, czy w takiej sytuacji mógłbym chociaż dostać nagranie z tej godziny odbioru, żeby mieć jakikolwiek dowod dla DPD. Niestety odpisali mi, że nie mają takiego obowiązku, paczka do nich nie dotarła, a pracownik który niby odebral paczkę już u nich nie pracuje. Zaskakująco po 2 godzinach otrzymałem wiadomość, że po zrobieniu inwentaryzacji w firmie, moja bluza się znalazła, tylko jakim cudem skoro na monitoringu mojej przesyłki nie było? No właśnie tutaj jest problem, fajnie ze odzyskam bluzę, tylko przez 3 miesiące straciłem sporo czasu i nerwów i w sumie gdyby nie zrobili tej inwentaryzacji, to zostałbym aktualnie bez pieniędzy i bez bluzy, dlatego każdemu odradzam jakiekolwiek transakcje na stronie, a przede wszystkim odradzam odsyłanie do nich paczek. Nie polecam;-)

25 marca 2024

Niestety nie polecam sklepu

Dwutygodniowe czekanie na realizację, tak mnie zezłościło, że odstąpiłam od umowy i poprosiłam o zwrot pieniędzy, na szczęście szybko mi je zwrócono (to jedyny plus-dlatego jedna gwiazdka), na mojego emaila z zapytaniem kiedy towar dojdzie, dostałam odpowiedź, że "Zamówienia są dla nas widoczne i będą zrealizowane. Aktualnie wysyłane są po kolei stanami magazynowymi, niektóre rzeczy z naszego sklepu są na etapie produkcji" - żadnych konkretów. Nie polecam tego sklepu. W porównaniu z innymi sklepami, które wysyłają na drugi czy trzeci dzień - AN Appendage wypada bardzo blado

14 lutego 2024

Reklamacja - nie warta fatygi

Firma rozpatruje reklamację na odległość na podstawie zdjęcia.
Bluza kupiona w lutym 2022r. Mało uzywana- nawet kryształki nie zdążyły odpaść! Odbarwiła się przy szyi i na brzegu kaptura. Opinia pracownika : odbarwienie od perfum. Reklamacja odrzucona. Żart? Kpina? Pytam- a gdzie dołączacie informację, że przy używaniu bluz nie można stosować perfum? Brak odpowiedzi na to pytanie, tylko do znudzenia wyuczona formułka,że odbarwienie jest od perfum. Mam w szafie kilkanaście bluz i żaden materiał nie odbarwil się od kosmetyków. Także duża kasa, jakość materiału marna, odpowiedzialność sklepu zerowa.Nie szanuja klientow, nie będą ich mieć. Nie polecam!!!!

17 listopada 2023

Rozmiarówka do kitu

Bluza XS jest za duża na osobę o wzroście 170cm, to jakiś żart po prostu. Wciskają kit na odległość. Wysyłka i odesłanie za dużej bluzy kurierem na koszt kupującego.

23 lutego 2023

Kryształki odpadają nawet przed wypraniem

Bluzy totalnie nie warte swojej ceny. Kryształki odpadają nawet przed pierwszym wypraniem. Odradzam zakupu, chyba że chcecie mieć bluzę, która wygląda jakby noszona była codziennie i bez połowy kryształków już miesiąc od zakupu.

27 stycznia 2023

Od czerwca czekam na zamówienie

Od czerwca czekam na zamówienie, brak odpowiedzi na maile/telefony, pieniędzy mi dalej nie zwrócono a tracking jest niezmienny od kilku tygodni - Utworzono etykietę.

8 sierpnia 2022
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (21 recenzji)

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto