Theyre very easy going and nice Pre rolled and grams are one of the best Sometimes they put on sale some new things, and i feel really comfortable to be in the shop and experience something i’ve n... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Basisweg 43, 1043 AN, Amsterdam, Holandia
- 31 20 41 22 392
- office@amsterdamgenetics.com
- amsterdamgenetics.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Amsterdam Genetics is een geweldige…
Amsterdam Genetics is een geweldige winkel met een ruim assortiment en uitstekende kwaliteit. Het personeel is vriendelijk, deskundig en neemt de tijd om goed advies te geven. De sfeer in de winkel is ontspannen en professioneel, waardoor je je meteen welkom voelt. De producten zijn van hoge kwaliteit en de prijzen zijn eerlijk. Ik ben erg tevreden over mijn ervaring en kom zeker terug. Ook de service is snel en betrouwbaar, wat het totaalplaatje compleet maakt. Ik kan Amsterdam Genetics van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, goede service en een prettige winkelervaring.
Amsterdam Genetics is wat mij betreft…
Amsterdam Genetics is wat mij betreft een van de betere seedbanks waar ik de afgelopen tijd mee te maken heb gehad. Vanaf het moment van bestellen verliep alles professioneel en overzichtelijk. De website is duidelijk, het assortiment is groot en er is veel informatie beschikbaar over de verschillende soorten, waardoor het makkelijker wordt om een keuze te maken.
De verzending verliep snel en discreet. De verpakking was stevig en netjes, waardoor de bestelling in perfecte staat aankwam. Dat geeft direct vertrouwen in de manier waarop het bedrijf met zijn klanten omgaat.
Wat vooral opvalt is de kwaliteit van de genetica. De zaden zien er gezond uit en hebben een uitstekende kiemkracht. De planten ontwikkelen zich krachtig, groeien mooi gelijkmatig en laten stabiele eigenschappen zien. Uiteindelijk leverde dit een goede oogst op met sterke aroma’s, mooie toppen en een uitstekende kwaliteit.
Ook de klantenservice verdient een compliment. Op vragen werd vriendelijk en duidelijk gereageerd en ik kreeg snel antwoord. Dat laat zien dat klanttevredenheid voor Amsterdam Genetics belangrijk is.
Daarnaast vind ik het leuk dat Amsterdam Genetics veel aandacht besteedt aan het ontwikkelen en behouden van bekende Amsterdamse genetica. Je merkt dat er veel kennis en ervaring achter de producten zit, wat vertrouwen geeft in de kwaliteit.
Natuurlijk is geen enkel bedrijf perfect. Sommige populaire soorten zijn af en toe uitverkocht, maar dat is vaak juist een teken dat er veel vraag naar is. Verder heb ik persoonlijk geen negatieve ervaringen gehad.
Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met Amsterdam Genetics. Goede kwaliteit, snelle levering, betrouwbare service en sterke genetica maken dit voor mij een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve zaden. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen en kan het bedrijf met vertrouwen aanbevelen.
AMS Genetics biedt een breed…
AMS Genetics biedt een breed assortiment genetica en fokkerijoplossingen voor veehouders. Mijn indruk is positief dankzij de professionele dienstverlening, duidelijke informatie en focus op innovatie. Het bedrijf helpt klanten bij het verbeteren van genetische prestaties, vruchtbaarheid en productiviteit van hun veestapel. De producten en adviezen zijn doorgaans betrouwbaar en gebaseerd op actuele kennis binnen de sector. Ook de klantenservice reageert snel en deskundig op vragen. Hoewel de kosten voor sommige diensten hoger kunnen liggen dan bij alternatieven, wordt dit vaak gecompenseerd door de kwaliteit en de resultaten op lange termijn. Al met al is AMS Genetics een sterke partner voor moderne veehouderij.
Staff are very friendly
Staff are very friendly, always great and lots of choices, best coffeeshop
Theyre very easy going and nice
Theyre very easy going and nice
Pre rolled and grams are one of the best
Sometimes they put on sale some new things, and i feel really comfortable to be in the shop and experience something i’ve never experienced before.
i will always come here whenever i can!
Thank you guys!!
Amsterdam genetics heeft een goede indruk om mij en vrienden achter gelaten
Amsterdam genetics heeft een goede indruk achter gelaten, het personeel is behulpzaam,vriendelijk en neemt klanten serieus. Ik vond vooral de duidelijke communicatie prettig, alles werd rustig uitgelegd en er werd goed meegdacht.
Een proffesionele ervaring waar ik tevreden mee ben
Terrible service ordered some seeds it…
Terrible service ordered some seeds it been 12 days no reply emailed them 5 times still haven't received anything
G R E A T
I orderd yesterday and it came today 1 day later. Loved this company at the first time ordering. They know how to make you feel apreciated as costumer by giving you free little things if you spend a certain amount. I always get a thanku card also. Love love this conpany and the products are of great quality! I found this reviews worthy😂
Verpakkingen gelijk vervuiling
Je vindt de witte buisjes overal in de stad op de grond, bij bankjes, bij groen enz. Dit bedrijf zou iets moeten doen aan de verpakking en de info-educatie van de afnemers/gebruikers. Anders aansprakelijk stellen voor vervuiling, gelijk McDonalds bjjv. Iedereen mag weten wat wil gebruiken, maar vervuil niet de stad van ons allemaal! En bedrijven als deze dienen hun verantwoordelijkheid hierin te nemen.
Coffeeshop in Oost
Coffeeshop in Oost
Derde Oosterparkstraat 73h
Amsterdam, in kwaliteit zijn ze echt enorm achteruit gegaan en geen fatsoenlijke menu meer voor klanten , Zwaar achteruit gegaan ook betreft met prijzen zijn enorm , behoorlijk duur … buiten los om elke klant wordt daar in de gaten gehouden belachelijk gewoon klant gericht zijn ze echt niet het lijkt op meer dat ze meer aan het Witwassen is het uitvoeren van transacties met als doel om de illegale oorsprong van geldsommen of andere zaken te maskeren….🙌🏼
Boerejongens, opgericht in 2007 en erkend als de beste coffeeshops van Amsterdam, gelegen in het hart van de stad 🫶🏼
Super goede zaden
Super goede zaden, ontkiemen makkelijk en groeien voorspoedig tot een mooie plant, ook de klantenservice is super en elke vraag is daar welkom, ik beveel Amsterdam Genetics aan!!!

Odpowiedź od Amsterdam Genetics
Love my Weezy pipe but can't get filters
Love my Weezy pipe. Only problem is I can't get any more carbon filters for it. Nobody sells them here in the USA. And I tried to order on line from AG but you don't ship to the United States, apparently. Can't get them on Amazon either. Please help

Worst experience
Best experience , I asked about tracking number they gave me not working tracking number and dont response to my message . I still not received my order and no money …. They response about 2 month later and they said that I will ger my money back but Still no money , no order . If you want to order from this website to another country really dont reccomended .

The best help desk
The best help desk. I forgot chose gratis product, but after contact with help desk, they added it to the package.as always, full professionalism.

White choco Autoflower zaadjes
Ik had pech met de zaden die ik heb besteld, maar na contact met a'dam gen. krijg ik gelukkig nieuwe toegestuurd.

Definitely worth 5 stars
Definitely worth 5 stars. A few of my seeds didn’t germinate but they handled it amazingly and sent me new seeds.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.