Nemen snel contact op en geven je zelfs opties qua afbeelding. Bestelling kwam snel binnen. De tegelhouder was helaas kapot, maar toen ik hierover een berichtje sturen werd dat direct opgepakt en kost... Zobacz więcej
Via Instagram kwam ik Amstel Art Tiles op het juiste moment tegen. Het contact verliep ontzettend snel en vriendelijk. De proefdruk volgde de volgende dag al, waarop ik nadat ik mijn keuze gemaakt had... Zobacz więcej
Super mooie tegeltjes ontvangen. Nadat ze de eerste verkeerd hadden gestuurd (die ik uiteindelijk ook wilde houden), hebben ze heel lief de bezorgkosten van de tweede vergoed. Topservice!!
Zeer goede service Na kappt tegeltje te hebben ontvangen alsnog een nieuwe tegel toegestuurd gekregen
Over Amstel Art Tiles Bij Amstel Art Tiles maken we geen tegeltjeswijsheden. We maken tegelkunst met een knipoog. Onze Delfts blauwe tegels zijn eigenzinnig, grappig en soms pijnlijk herkenbaar. Met klassieke ornamenten en moderne scènes brengen we oer Hollandse gezelligheid en droge humor samen op 15 bij 15 centimeter keramiek. Van poffertjes tot patat met oorlog, van hutspot tot haring. Elk ontwerp is met liefde en een vleugje ironie gemaakt. We drukken en verpakken alles zelf met zorg en aandacht. Een tegel is bij ons geen muurdecoratie maar een gespreksstarter. Perfect als cadeau, traktatie voor jezelf of een stukje nostalgie met een twist. Denk aan Delfts blauw maar dan met een Amsterdamse tongval.
Laan van Broekpolder 359, 1967KH, Heemskerk, Holandia
- info@amstelarttiles.nl
- amstelarttiles.nl
Onze Dalmatiër Oreo is echt prachtig …
Onze Dalmatiër Oreo is echt prachtig op de tegel gezet. Deze tegel springt er letterlijk uit en geeft echt de persoonlijkheid weer van onze hond.
Wij zijn er dan ook echt super blij mee.
Deze tegel krijgt een hele mooie plek in ons huis het is een eyecatcher 😄.