Netjes gewerkt
De nieuwe kozijnen zijn vakkundig geplaatst. De monteurs legden duidelijk uit hoe we ze het beste kunnen onderhouden en alles werd netjes afgewerkt.
Bij Amersfoort Kozijnen streven we naar kwaliteit, vakmanschap en tevreden klanten. Als specialist in kozijnen bieden wij een breed assortiment aan duurzame en stijlvolle oplossingen voor ramen, deuren en schuifpuien. Of het nu gaat om kunststof, aluminium of houten kozijnen, wij leveren maatwerk dat perfect aansluit op de wensen van onze klanten in Amersfoort en omgeving. Onze kracht ligt in onze persoonlijke aanpak. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering zorgen wij voor heldere communicatie, professioneel advies en een vakkundige montage. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van isolerende, veilige en onderhoudsarme kozijnen met een lange levensduur. Op amersfoortkozijnen.com vindt u uitgebreide informatie over onze producten en diensten, inclusief inspiratie, advies en vrijblijvende offertes. Klanttevredenheid staat bij ons centraal – dat ziet u terug in onze betrokken service en de vele positieve ervaringen van onze klanten. Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen of wilt u uw woning verduurzamen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat Amersfoort Kozijnen voor u kan betekenen. Uw huis verdient het beste – wij zorgen daarvoor.
De Brand 10-19, 3823 LH, Amersfoort, Holandia
Tijdens het plaatsen van de kozijnen bleef de vloer volledig beschermd.
Dat alles soepel open gaat voelt als een klein maar belangrijk detail
Geen kieren of scheve naden ondanks dat de muur oud en ongelijk is
moeder zei in gang dat kit precies lijkt alsof t erbij hoort geen rare streep
hij zei doe rustig ik leg t weer uit klein slordig woord maar vriendelijk
hij controleerde elk hoekje na tot t perfect was
geen condens meer zelfs niet bij regen buiten
ze gebruikten een techniek waardoor de frames naadloos in de muur overgaan
ik hoefde nergens achteraan te zitten ze deden t gewoon
extra raad voor het schoonmaken van ramen meegekregen, zelfs mijn zus vond dat nuttig
we zijn blij dat we geluisterd hebben naar hun suggesties