Bestelling was gemakkelijk. Heb extra informatie gevraagd en snel antwoord gekregen. De levering was super snel. Het geleverd product was zoals verwacht: kwalitatief hoogstaand.
Reakcja na opinię
Reeds jaren, sinds '82 heb ik een paar Ambiorix schoenen. Blijkbaar niet stuk te krijgen mits goede zorg natuurlijk en twee keer opnieuw laten zolen. Bovendien heb ik een tussenmaat en twee licht... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Entreprise très bien organisée. Produits soignés, de qualité. Réaction rapide aux questions et excellent suivi des commandes. Un petit bémol : s'adresser aux clients dans leur langue d'origine (sim... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Combinatie van sneeuw/strooizout en het fijne leer van deze schoenen bleek geen goede combinatie. Even contact opgenomen met de klantendienst, en de schoenen gingen via het verkooppunt weer naar de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Belgisch schoenenmerk waarbij comfort, kwaliteit en design centraal staan.
Prinsenweg 10, 3700, Tongeren, Belgia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Heel vlotte service.
Het vergeten cadeautje werd zelfs nagestuurd. ( na een mailtje hieromtrent )

Odpowiedź od Ambiorix
Al jaren draag ik Ambiorix schoenen en ben daarover zeer tevreden.

Odpowiedź od Ambiorix
Ik ken de laarzen die ik kocht goed, want ik had er al een exemplaar van, de kwaliteit is zeer duurzaam: ik draag mijn eerste paar al 10 jaar, en ze kunnen nog een aantal jaren mee. De laarzen werden snel verstuurd, en ik ontving ze in goede staat en orde, degelijk verpakt. Ook de after-sales service verdient een pluim.

Odpowiedź od Ambiorix
Livraison impeccable ,produit bien emballe et correspond au descriptif

Odpowiedź od Ambiorix
Top klantendienst en webshop. Trots dat dit Belgisch is!

Odpowiedź od Ambiorix
Snel geleverd, passen perfect. Dienen om mijn vorige paar, ondertussen meer dan 7 jaar oud en versleten, te vervangen.

Odpowiedź od Ambiorix
Beste kwaliteit, prijs gunstig, prima interactie, snelle efficiënte order
behandeling en snelle levering. Ik gebruik Ambiorix schoenen reeds 55 jaar, wegens goede fit en hoge kwaliteit. Ambiorix? zeker een aanrader.

Odpowiedź od Ambiorix
Netjes ingepakt met een handgeschreven dankbriefje. Top!

Odpowiedź od Ambiorix
Perfekte en snelle afhandeling van mijn bestelling.
Uitstekende en professionele " after sales service " !!!

Odpowiedź od Ambiorix
Excellent service and delivery and super products.

Odpowiedź od Ambiorix
Prachtige schoenen. Zitten van de eerste minuut als gegoten. Zeer snelle levering.

Odpowiedź od Ambiorix
Het bestellen via de webshop verliep zeer vlot en eerstdaags ontving ik dan mijn schoenen in perfecte staat. Topservice

Odpowiedź od Ambiorix
Vlug antwoord en behulpzaam.
Riem was langer geleverd en werd zelfs voorgesteld om iemand langs te sturen om deze korter te maken

Odpowiedź od Ambiorix
C'est le top! Les contacts par mails sont rapides et suivis. Les explications ne manquent pas. Monsieur Vandebeek prend les mesures et les chaussures sont parfaitement adaptées. L'envoi un peu plus long qu'annoncé mais bon les chaussures sont tellement belles. Une toute petite erreur dans l'envoi des accessoires et hop c'est réglé en un tour de main. Je recommande vivement! Á quand un magasin dans la région de Namur?