We hebben een prachtig tafelblad gekocht. We hadden ruime keuze en werden erg leuk geholpen, niks was teveel. Zeker een aanrader.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ronde eettafel werd correct geleverd op adres in België binnen afgesproken termijn. Super mooie tafel. Ik heb er al veel complimenten over ontvangen. Ik zou ambachtmeubelen aan iedereen aanrade... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Mooi eiken tafelblad
Super mooie tafel
Super mooie tafel. Ik heb er al veel complimenten over ontvangen.
Ik zou ambachtmeubelen aan iedereen aanraden.
Super goed geholpen
Super goed geholpen. Binnen een week werd onze tafel al bezorgd. Zeer tevreden.
Slechte communicatie. Slechte ervaring.
Na bestelling wel bevestiging gekregen, maar daarna geen enkele reactie op mijn vragen toen ik weken erna naar de status van de tafel vroeg. Telefonisch een vreemd gesprek gehad en ik moest later terugbellen, maar ook toen kreeg ik geen concreet antwoord op wanneer de tafel af zou zijn of zelfs maar of hij gemaakt werd. Uiteindelijk de koop maar ontbonden, toen kwam er ineens wél een reactie. Weken voor niks gewacht. Absoluut geen aanrader.
Super service
Super service, en zeer ervaren en kundige monteurs bij aflevering. Communicatie was super en tafel met 8 stoelen inclusief geweldige kussens ,al geleverd binnen 10 dagen. Niets dan lof voor Ambacht meubelen. Nu sparen voor de lounge set/Hoekbank
Prima Service
Afgelopen Zaterdag 2 maart prettig gesprek via de app en ook daarna besteld op de site, 3x 2 zitter + lage tafel van steigerhout, en de Woensdag 5 maart al keurig geleverd en het ziet er echt goed uit, nette bezorgers/monteurs.
Top service…
Vergadertafel van 4m besteld bij deze heren. Langs geweest bij hun op de showroom. Verwelkomd met heerlijke koffie. Afspraken netjes nagekomen en we zijn er super blij mee. Wij komen zeker terug!
Niet nakomen afspraak
Bestelde viltbescherming bij tafelonderstel niet gekregen. Twee keer gebeld, zou nagestuurd worden. Daarna ook op hun verzoek nog 2 keer mijn adres gemaild. Na 4 weken niets gekregen of nog wat gehoord. Geld binnen en dan zo handelen.
Heb een salon tafel besteld
Heb een tafel besteld en ook een bevestiging gekregen beging juni 2024.
Verder niets meer gehoord heb enkele mails gestuurt met de vraag wanneer het geleverd werd ook daar niets op gehoord.
Daarna nog een keer gebeld kreeg een man aan de telefoon die het allemaal niet wist en lag de telefoon neer .
Een zeer onproffesionnele behandeling eigenlijk geen ster waard .
Heb nu ergens anders deze tafel besteld en na een week ook gekregen .
Ambachtsmeubelen hoeft bij mij nooit meer te komen !!
Vlotte communicatie
Vlotte communicatie, en levering. In overleg veel mogelijkheden. Prima prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.
Aanrader
Zaterdag besteld, dinsdag avond geleverd. Konden ons eigen blad uitzoeken in de winkel. De heren kwamen hem naar boven tillen en meteen monteren. Prachtige tafel, goede service en heel vriendelijk!
Zeer vriendelijke en beleefde jongens.
Zeer vriendelijke en beleefde jongens.
We hebben een mooie lounchebank van 3M gekocht.
Aanrader
Een fantastisch bedrijf
Eind December 2023 in de showroom geweest.
Wij zijn daar zeer vriendelijk ontvangen en heel vakkundig geholpen.
De verkoper denkt met je mee.
De boomstam-eettafel is afgelopen week thuis afgeleverd en ter plekke gemonteerd door 2 zeer vriendelijke, nette heren.
De boomstam tafel is heel erg mooi en stevig.
De 2 heren hebben mij advies gegeven qua maat voor de salontafel die ik ook bij Ambacht Meubelen ga kopen.
Ook dachten zei met ons mee over de wandpanelen die ik graag wil kopen, deze panelen verkoopt ambacht meubelen in vele soorten kleuren en op maat te maken.
Ik ben ontzettend tevreden over mijn eettafel.
Hoe wij geholpen zijn in de showroom, de aflevering en montage, de betrouwbaarheid en vakkundigheid van de de Mannen van Ambacht Meubelen, alles was perfect!!
Bedankt
Mooie eetkamertafel van ambachtmeubelen
Op zondag 17 dec. 2023 zonder afspraak naar de toonzaal in Moordrecht gegaan en een zeer vriendelijke medewerker getroffen. Uitstekend geadviseerd en het gewenste tafelblad met onderstel werd samengesteld en getoond. Nog voor de kerst werd de tafel door dezelfde medewerker met een collega afgeleverd en netjes uitgepakt en opgebouwd. Grote klasse!
Ambacht Meubelen ….Verrassend!
Zondag besteld, donderdag in huis. Mooie ronde eikenhouten tafel. Zeer prettig advies op locatie en meer dan goede service in verdere afhandeling. Erg tevreden mee. Aankoopprijs zeer concurrerend.
Loungebank
Loungebank voor de tuin besteld, deze moest onder de overkapping passen dus Ambacht Meubelen kwam eerst alles opmeten. Binnen 2 dagen was de bank klaar en geleverd en hij past precies! Ook de bestaande kussens passen er goed op. Bedankt mannen, wij zijn er heel blij mee, laat de zomer maar komen!
Barbara & Frans
Ambachtmeubelen is aanrader!
Supergoede ervaring met Ambachtmeubelen voor de levering van 2 tafels.
Geen dure showroom, maar gewoon in een werkruimte 2 bladen uitzoeken.
1 blad moest nog uitgezaagd worden.
Op vrijdag geweest en werd dinsdagavond erop bezorgd.
De onderstellen werden ter plaatse handig gemonteerd.
Vriendelijke mensen, niks vooruitbetalen.
Echt een aanrader wanneer je iets goeds zoekt voor een redelijke prijs.
Binnen 5 dagen op maat gemaakte…
Binnen 5 dagen op maat gemaakte eettafel in huis keurig thuis bezorgd en in elkaar gezet
Super mooie tafel!
Op locatie langs geweest om tafels te bekijken, super netjes geholpen en te woord gestaan. Mijn favoriete blad zat er niet tussen, toen dit binnen kwam kreeg ik direct foto’s en kon ik mijn eigen blad kiezen. De tafel werd binnen 3 dagen daarna bezorgd, op Koningsdag! De jongens die hem kwamen brengen waren keurig, super vriendelijk en heel voorzichtig en vakkundig. De tafel is perfect in elkaar gezet, voldoet aan al mijn verwachtingen én betalen? Op basis van overschrijven na afleveren, super veel vertrouwen, echt heel fijn! Ik zou Ambacht zeker aanraden als je op zoek bent naar een mooie tafel!!
Super blij met nieuwe tuintafel en…
Super blij met nieuwe tuintafel en bankje, op maat gemaakt door Ambachtmeubelen
Echt vakmanschap, eerlijke prijzen en hele goede service
Zeker een aanrader!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.