Vriendelijk ,snel, professioneel, Vanaf het 1e contact tot de afronding(bezorging ) perfect contact en goed geholpen ...zeer tevreden over het inpakken
Reakcja na opinię
Goede shop . Groot assortiment. Eerlijke prijzen . Bestelling vlot verlopen top. Een kaartje had beetje baka centering maar blij met het kaartje ! Kom er zeker terug
Reakcja na opinię
Snelle verzending, mij pakket was alleen bij post NL blijven hangen, (had al meer als een week geen track en trace update gehad) melding van gemaakt en the shop was heel behulpzaam om contact te zoeke... Zobacz więcej
Mooie pokemon kaarten ik heb zelf een box gekocht ben ik heel blij mee verder goed verpakt en mooie site zeker een aanrader
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snel geleverd en klopt met de staat van de kaart die beschreven staat
Ik heb bij Amanda lege etb besteld en deze waren goed verpakt en een fijne bezorging. Ze is aardig en helpt je graag. Ik zal zeker nog eens iets bij haar kopen
Producten in goede orde en onbeschadigd ontvangen, super tevreden. Vanwege Black Friday heb ik de producten ook nog voor een leuke prijs kunnen scoren.
Ik ben persoonlijk heel goed geholpen door Amanda. Ze heeft goed meegekeken naar wat ik nodig had en daarbij heeft ze gekeken wat de beste en goedkoopste opties waren. Ik ben nog niet eerder zo uitgebreid en goed geholpen voor nieuwe kaarten. Ik kom hier zeker terug!
Mystery box gekocht, wat een fantastische box. Zat vanalles in, accesoires, etb's, VINTAGE etc. Kom zeker vaker terug! Sterker nog, de 2e box is alweer besteld! Super tevreden, dankjewel!
Heeft geluisterd naar m'n wensen wat ik opzoek was, alsook zeer snelle levering en goede opvolging,. Neemt de nodige tijd voor je om te luisteren.
Zeker de moeite waard.
Goede service geen problemen goede bezorging
Keurige en snelle afhandeling en levering. Goede service.
Goeie service communicatie is super al met al een hele goeie website.
Zeer vriendelijk en goed geholpen. Wist precies wat ik kocht, conditie van de kaarten als omschreven. Ga hier zeker vaker bestellen!
De service is gewoon uitstekend! Amanda is super behulpzaam en uiterst vriendelijk. Je kan echt rekenen op haar! Dank u voor alles Amanda 🙏🙏🙏
Vriendelijke, behulpzaam en vertrouwd
Fijne owner die je graag helpt.
Snelle service, vriendelijk, denkt mee en leuke artikelen te koop en snelle levering! Kom er zeker nog terug.
heel vriendelijk snelle levering top service
ga zo door!
Super snelle verzending top prijs kwaliteit dus daarom 5 sterren
Heel goede webshop! Vriendelijk, snel en alles netjes verpakt.
Dikke aanrader! 😀👍
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.