Amalie er en utrolig dygtig fotograf, som vi varmt kan anbefale! Hun har en helt særlig evne til at skabe en afslappet og tryg stemning, hvilket gør hele oplevelsen behagelig. Hun er fantastisk til at... Zobacz więcej
Virkelig jord og varmenær fotograf, virkelig dygtig til sit arbejde! Skyder nogle fantastisk billeder, kort ventetid på at få billederne, og så er Amalie så god til også at få det til at føle sig hy... Zobacz więcej
Det er anden gang vi får vores datter fotograferet hos Amalie. Også denne gang var det en virkelig god oplevelse. 😊 Hun er god til at guide så der bliver fanget mange gode situationer og udtryk. Bil... Zobacz więcej
Fra første minut vi trådte ind i Amalies studie var pigerne rolige. Vi blev taget godt imod og mine 2 piger følte sig straks helt trygge. Amalie er et dejligt varmt menneske der formår at pille a... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Børne-og Familie fotograf med fokus på det naturlige og legende.
Stormgade 9, k th, 7100, Vejle, Dania
- amaliesandgaardphotography@hotmail.com
- amaliesandgaardphotography.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Svarer ikke tilbage på henvendelser
Jeg synes det er meget useriøst, at fotograf ikke svarer tilbage på henvendelser. Jeg har både prøvet via kontaktformular på hjemmeside, samt på instagram.
Når man driver en servicevirksomhed, bør man være tilgængelig og kommunikere med potentielle kunder. Denne mangel på respons giver indtryk af manglende professionalisme og interesse for kunderne.
Jeg kan desværre ikke anbefale denne fotograf og vil opfordre andre til at finde en mere pålidelig og engageret fotograf. Det er spild af tid at forsøge at få kontakt her.

Fantastiske billeder
Virkelig god oplevelse. Vi har fået de skønneste billeder. Med masser af liv, naturlige smil og smuk baggrund.
Vi har fået taget billeder af 4 søskende både samlet og hver for sig og hver deres personligheder er fanget på billederne.
Amalie er så dygtig til at få børnene til at blive trygge og bare synes det er sjovt og være med.
Vi havde en skøn oplevelse til et…
Vi havde en skøn oplevelse til et photoshoot med Amalie ude i naturen. Mega sød og venlig fotograf og fik de smukkeste billede minder med vores dreng ❤️ kan varmt anbefales
Fantastisk oplevelse
Amalie er sød, sjov og nem at arbejde sammen med. Hun er god til at vise, hvad der virker godt på billederne, selvom det er lidt svært at forstille sig under fotograferingen. Hendes billeder er smukke, oprigtige og skønne. De viser os, præcis som dem vi er.
Stor anbefaling herfra
Svindel
Jeg bookede en tid på et opslag inde på instagram hvor der stod at det kostede 100 pr person og sendte hende pengene, så koster det så åbenbart ikke 100 pr person længere men 395 oveni de 200 jeg havde overført. For et enkelt billede 595 for et billede!
Det synes jeg virkelig er for dårligt og ikke skrevet på opslaget overhovedet og selvfølgelig kommer det efter man har betalt!
Når jeg så at jeg gerne vil have pengene tilbage så kan man ikke de er bare tabt og dem beholder hun så bare.
Det er svineri!

Endnu et besøg ved Amalie
Endnu et besøg ved Amalie
Wow
Endnu en gang, har vi besøgt Amalie.
Vi blev fotograferet i skyttehuset ved Vejle, hvor vi gik en tur rundt på lokationen med Amalie.
Det var helt fantastisk. Der var så mange smukke og fine locations, hvor vi tog en masse forskellige billeder.
Vi har endnu engang set resultatet, og er blæst bagover den smukke redigering, valg af location og den oprigtighed, som der er på billederne.
Jeg er virkeligt glad for, at vi har fundet den fotograf, som lige passer ind i vores behov og stil.
Endnu engang TAK Amalie
pludselig overpris…
Er skuffet over den pludselig overpris på en gratis fotografering…og så kostede billeder 4000 og det var enten eller…magen til bondefangeri

Odpowiedź od Amalie Sandgaard Photography
De bedste og største anbefalinger🙏🏻
De bedste og største anbefalinger går til Amalie Sandgaard Photography. Jeg kontaktede Amalie efter at have set et opslag på Facebook. Vi stod i den situtation at vi gerne ville have taget nogle billeder af vores ældste datter som var blevet konfirmeret i april, men egentlig også nogle billeder af vores to piger sammen.
Amalie forstod med det samme hvad vi ønskede. Og lyn hurtig fik hun skudt de mest fantastiske billeder. Vi er 110% tilfreds og vender med garanti tilbage🌟🌟🌟🌟🌟
Fantastisk dygtig fotograf
Fantastisk dygtig fotograf - rigtig god og tålmodig til at få de gode sider frem i børnene, fanger de gode øjeblikke! God service og et dejligt menneske at handle med - og fantastiske billeder i sidste ende der er alle pengene værd 🤩
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Amalie er utrolig dygtig. Det var faktisk også lidt en sjov oplevelse at få taget billeder hos hende da hun er super sød, sjov og god energi. Billederne blev super gode og vil helt klart bruge hende igen.
Amalie er en virkelig dygtig fotograf
Amalie er en virkelig dygtig fotograf, der formåede at få en fotosession til at være sjov. Selv mine 2 teenager synes, at det var en sjov oplevelse! Tak for nogle fantastiske billeder :-)
Bondefangeri
Vi skulle have været til fotografering ved Amilie, efter at hun havde lavet et tilbud på Facebook om fotografering til 100kr pr mand.
Efter at have overført penge for fotograferingen, tilsender hun et link med en guide.
Det viser sig at det koster 2350 kr hvis man ønsker 5 billeder efterfølgende, som jo er en vanvittig pris og priser som i øvrigt ikke var synligt på hjemmesiden og dermed ikke noget jeg var bekendt med inden vi indgik aftalen.
Jeg aflyste tiden med Amalie. Amalie ville ikke tilbageføre penge pga "de generelle handelsbetingelser", til trods for at hun først havde oplyst priser for billeder efter penge overførsel.
Bondefangeri og ærgelig måde at forsøge at agerer professionel på.
Vi har nu valgt en anden fotograf, hvor der er 100% transperante priser og ordentlighed. Det kunne Amalie lærer noget af.

Odpowiedź od Amalie Sandgaard Photography
Vi havde en dejlig dag hos Amalie…
Vi havde en dejlig dag hos Amalie hvor vi fik taget nogle skønne billeder af vores familie på 4. Og dette til trods for at vores den mindste ikke gjorde det nemt for hende. Men billederne blev fantastiske. Amalie havde fuldt ud styr på det og formåede at fange de helt rigtige øjeblikke. Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse. Vi troede faktisk ikke der ville være særlig mange gode billeder af den mindste, men det viste sig at være fuldstændig det modsatte. Meget professionel ☺️🙏🏼
Super dygtig fotograf
Super dygtig fotograf
Vi skulle have vores 3 “store” elskede børn foreviget og slog til, på et tilbud Amalie kørte på Facebook.
Vi ønskede billederne taget i naturen og vi mødtes med Amalie i Skyttehuset.
Hun fik både taget nogle skønne gruppebilleder og portrætfoto af hver af børnene.
Amalie sluttede af med at sige: Vi tager også lige et familiebillede, så i har et, hvor i alle er på.
Et super godt initiativ, da vi ikke selv havde tænkt den tanke.
Eeeeeeelsker alle billederne vi fik taget.
Amalie er en fantastisk dygtig fotograf.
KÆMPE anbefaling herfra.

Odpowiedź od Amalie Sandgaard Photography
Overordnet set en virkelig god…
Overordnet set en virkelig god oplevelse!
Vi kom til fotografering på en udendørs lokation, efter at have vundet en gratis photoshoot på Instagram. Hun fanger hurtigt begge mine unger og formår at holde ro på min ældste krudtugle.
Efterfølgende har Amalie sørger for at lave en grovsortering af de mange billeder. Da dette var færdigt, indkaldte hun til online møde, hvor vi sammen gennemgik billederne, og her kunne jeg også udvælge de billeder, jeg gerne ville købe.
En ret fin proces!
Prisen er, som forventet. Det koster at få taget profesionelle billeder, og det havde jeg undersøgt priserne på, på forhånd, så det ikke ville blive en overraskelse. Og det vil jeg anbefale andre også gør, så I ikke får en træls oplevelse pga. prisen.
Eneste SMÅ minusser ved processen er, at vi fik taget billederne lige i sommerferien, hvorfor vi desværre havde lidt ventetid på at få billederne - fordi vi glædede os rigtig meget til at se resultaterne.
Et yderligere minus er, at processen med at udvælge billeder, kan komme føles lidt presset, da man er nødt til at vælge nu og her. Men jeg forstår udmærket grunden til at gøre det på denne måde, da der er risiko for at få “stjålet” sit arbejde på andre måder, hvis ikke det skal være billeder med vandmærker eller meget forringet kvalitet.
Så alt i alt en virkelig god oplevelse.🤩🤩

Odpowiedź od Amalie Sandgaard Photography
Vi skulle have taget familiefotos med…
Vi skulle have taget familiefotos med vores 6 måneder gamle søn og det hjalp Amalie med at gøre til en utrolig sjov og god oplevelse! Vi fik taget en masse gode billeder. Amalie er meget professionel, udadvendt og effektiv, og jeg kan kun anbefale at man anvender hendes skills, hvis man skal have taget nye billeder til fotoalbummets!

Odpowiedź od Amalie Sandgaard Photography
Utrolig sød og dygtig især med flere…
Utrolig sød og dygtig især med flere børn sammen, super gode billeder som fanger lige præcis den særlige gnist i øjet på både børn og voksne. Jeg giver Amalie min varmeste anbefaling hvis man vil have nogle gode familieportræter. ❤️

Odpowiedź od Amalie Sandgaard Photography
Amalie er en fantastisk god fortograf
Amalie er en fantastisk god fortograf!
Det var en fornøjelse at bruge nogle timer i hendes selskab, mens hun fangede alle de smukke og unikke øjeblikke. Hun havde virkelig styr på når der skulle klikkes, og hvad vi skulle gøre. Hun indholdte en stor tålmodighed som vi 5 andre voksne var ved at miste, ved at holde styr på 6 børn der alle ville hver deres. Hun var så forberedt, at hun endda havde en slikkepind med i lommen, klar til hvis en nødsitiuation skulle opstå, som også opstod med et barn der simpelhent ikke ville, men slikkepinden hjalp og fjernede generthed og åbnede op.
Super god fornøjelse!
Kæmpe anbefaling til alle der skal have taget smukke unikke billeder man kan se tilbage på og mindes 🙏🏽
Fantastisk oplevelse
Amalie er sød, sjov og super professionel.
Jeg har en dreng som hader at få taget billeder, men Amalie fik lynhurtigt skabt en god rapport med ham, så han følte sig tryg. Det blev et helt perfekt shoot med masser af gode billeder af begge unger. Elsker at hun er kreativ og tænker ud af boksen, både med opstilling og lokation.
Jeg vil helt sikkert bruge Amalie igen, og anbefaler hende 100% til alle, som vil have et hurtigt, sjovt og nemt fotoshoot.
Autentiske & nærværende billeder
Amalie har formået at fange nogle fantastisk øjeblikke af vores små banditter på trods af vi har give hende nogle svære odds med vores kærligheds kaos som indeholder en 4 årig, en knap 2 årig og en på 6 måneder 😅 samt vejrguderne der ville at vi skulle have en kæmpe byge 10 minutter inden fotograferingen..
Billederne viser netop vores familie som vi er; autentisk, kærlige & nærværende ❤️
En kæmpe anbefaling til Amalie👌🏼