Karen er super dygtig og professionel
Karen er super dygtig og professionel, samtidig med at hun har et fantastisk humør som hjalp mig igennem en svær tid, hvor nogle af mine tænder ikke kunne mere.
Nu smiler jeg og er glad igen😁
Hos Amager Tandteknik sætter vi en stor ære i at give dig det smil, du ønsker. Det siges, at et smil er den korteste vej mellem to mennesker, og derfor ser vi det som en måde at bidrage til øget livskvalitet hos vores patienter, når vi kan give dem et flot smil tilbage med en tandprotese. Vi har mange års erfaring inden for almindelig tandteknik, der dækker over en række forskellige ydelser. Mens vi har speciale i tandproteser, er vi også yderst erfarne inden for avanceret tandteknik samt kosmetisk tandteknik. Netop dette gør os kompetente til at tage os af dig, når du har brug for tandprotetiske behandlinger.
Amagerbrogade 156, 2300, København s, Dania
Nu smiler jeg og er glad igen😁
Er vældig godt med behandlingen jeg har fået hos jer
Upåagtet en travl juletid - lykkedes det for Amagertandteknik på bare tre dage, at udstyre mig med en ny perlerække af tænder i form af en ny protese i min overmund, da den på grund af en ulykke var blevet ryddet for tænder.
Det var ikke kun en utrolig professionalisme jeg blev mødt med, men også utrolig smittende humør fra de ansatte.
Amagertandteknik får mine varmeste anbefalinger.
Tom Wøldike

Odpowiedź od Amagertandteknik
Rigtig god behandling og en fremragende service og efter behandling.. jeg kan varm anbefalde dem til alle.

Odpowiedź od Amagertandteknik
De er altid så søde og flinke. De finder altid hurtige tider og er meget hjælpsomme.

Odpowiedź od Amagertandteknik
Fremragende service. Rigtig fint resultat og meget fin behandling af kompetent tekniker

Odpowiedź od Amagertandteknik
Siger tak til jer. For en god oplevelse.
Har følt mig godt modtaget. Og i har bare været der i mit forløb.
Takker også for det fine arbejde som i har udført.
Vil helt sikkert anbefale jer til andre.
Mvh
Marianne Flebo - Hansen

Odpowiedź od Amagertandteknik
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.