Utrolig dårlig oplevelse. Stedet virker beskidt, der stod vasketøj foran indgangen. Min cairn terrier var skræmt bagefter og nu pludselig bange for at skulle til frisør. Og selvom jeg udtrykkeligt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Dejligt sted altid god og venlig service klip af klør på hund er det altid plads uden tidsbestilling, meget billigt Min hund elsker at komme der og få klippet klør
Jeg er kommet hos Lillian og Mie i over 14 år.. De er de sødeste og proffesionelle klippere jeg har gået hos med mine 2 små hunde, jeg har altid følt mig tryg ved at efterlade dem der.. Så 🌻🌻🌻🌻🌻... Zobacz więcej
Amsterdamvej 1, 2300 København S, 3650, KBH. S, Dania
My husband and I moved to CPH in October, and bought a Scottish Terrier from a breeder in Stenløse. We were searching for a quality groomer in the city who knows how to trim a Scottie properly. Our lovely neighbors recommended Amager Hunde Salon because they take their fox terrier there. We are so happy we found Mia and Lillian!! These two ladies are the best at grooming dogs of all shapes and sizes. Grooming a Scottie is a bit particular, and Mia was absolutely perfect in how she cut our dog! She also gave me great tips about how often to bathe her so her fur will stay nice and rich.
Most importantly, Mia and Lillian are super nice ladies, and take care of each dog as if it were their own! I highly recommend Amager hunde salon; 5+ stars.
Vores hunde er i årevis blevet behandlet/ordnet i Amagerhundesalon på Amsterdamvej. Vi er meget glade og tilfredse med behandlingen af vores hunde, samt med betjeningen af os selv og vi medgiver hundesalonen vor bedste anbefaling 👍
Vi har benyttet Amager Hundesalon siden 2017, først til flere årlige trimninger, inkl. negleklipning af vores gamle hund og nu til vores hundehvalp, altid med stor professionalisme og omsorg. Vores hunde har altid været ordnet rigtig pænt og været glade ved afhentning. Lilian er i øvrigt også rigtig god til at komme med tips og anbefalinger. Og herfra skal også lyde den varmeste anbefaling af salonen.
Altid god service og professionel behandling. Jeg kunne ikke være mere tilfreds :)
Jeg har fået min hund klippet hos Lillian, som er fantastisk dygtig. Lille Molly var super fin og glad da hun var færdig, og jeg fik professionel vejledning i at passe hendes pels og tænder. Næste uge skal Molly klippes igen, og jeg vil aldrig vælge andre steder end hos Lillian.
Mine tre hunde er blevet klippet hos Lillian i de sidste fem år, og vi er fuldt ud tilfredse. Klipningen er flot, og servicen er god. Vi kommer igen, og igen! :-)
Den allerbedste hundesalon!!
Jeg kom første gang i Amager Hundesalon i 2012, og jeg kommer aldrig til at vælge et andet sted. Mine hunde er altid blevet mødt med glæde - og salonens faglighed er i top. Pels, kløer osv er i meget fin form efter endt behandling - og når jeg har hentet hundene, har de været trygge og harmoniske - hver eneste gang! Jeg kører gerne meget langt (fra Nykøbing Sjælland til Amager), når kvaliteten er så god, som den er hos Lillian og co i Amager Hundesalon.
Lone Andersen
Jeg er kommet i salonen i 14 år det er proffesionelt arbejde der udføres der, jeg kommer der en gang om måneden, Altid sød og venlig modtagelse.. Jeg føler min vovse er i særdeles trygge hænder.. 👍
Sikken en tarvelig hets der lavet mod denne salon
Jeg har altid være til Freds og kommer der stadig i salongen
Altid god service. Og hunden er altid glad for besøget.
Jeg er kommet hos Lillian og Mie i over 14 år.. De er de sødeste og proffesionelle klippere jeg har gået hos med mine 2 små hunde, jeg har altid følt mig tryg ved at efterlade dem der.. Så 🌻🌻🌻🌻🌻 fra
Linda
Vores kære Olivia og Aura er til vask og klørklipning 3 (6) gange årligt og det har de været i mere end 4 år. Vi er super tilfredse med den måde vores hunde bliver behandlet på. Altid top professionelt. Det er 2 basset hounds på 6 og 8 år. De er glade, når de kommer og glade, når de går. Vi vil til hver en tid anbefale Amager Hundesalon.
Amager hundesalon er bare top professional salon 👍 har haft flere hunde igennem 40 år og altid kommet der ❤️Det er kun glade hunde der fordi de bliver ordentlig behandlet og nusset om altid flot og glad ❤️ Bliver vasket klippet negle og klippet hvor de skal 👍envidere god service blev syg men ingen problem ejeren Lilian hentede min hund og kom med den igen flot som ny god service må man tage hatten af for 👍👍❤️Hvis der er andre der mener andet må de være afsporet venlig hilsen og tak regner Jacobsen
De sidste mange år har jeg haft 2 hunde som er kommet nede hos amagerhundesalon og der har aldrig været problemer.
De (personalet) er altid søde, profesionelle og imødekommende.
Det kan undre mig, at der i de 14 år Trustpilot har eksisteret, kun har været 1 dårlig anmeldelse og pludselig på bare fem dage er der 13 baseret på noget “nogen” har hørt.
Jeg har kun masser af ros til dem og mine skønne hunde er vilde med at komme på besøg og få nus og godbidder.
Mvh Naomi
En hyggelig og professionel sted, kan kun anbefale det ❤️
Så go en oplevelse i dag. Vores dejlige Cavalier er blevet vasket, klippet og fået klippet negle. Det har hun før fået i salonen.- Dejlige, søde og fagligt kompetente piger.-Da jeg kom for at hente hende, havde hun næsten ikke tid til at hilse på mig:). Lidt fagligt omkring tandhygiejne, fik vi med på vejen (tak). - Vi er blevet anbefalet denne salon af naboer, bekendte og venner, her på Amager. Det er ikke sidste gang vi kommer. Vh. Tina. - Ps. mmm hvor hun dufter;)
Jeg har i 11 år fået min hund ordnet hos Amagerhundesalon, og jeg har kun ros til overs for både ejer og øvrigt personale. Min hund er altid glad for at komme på besøg og vil altid gerne ind og hilse, når vi er i området. Jeg er helt uforstående over for den kritik der er rejst, da jeg aldrig har oplevet noget der minder om dårlig/uforsvarlig behandling af hundene, tværtimod, kun venlig og god behandling af både hund og ejer :-)
Med venlig hilsen Anja
Har lige fået min hund trimmet i dag, han er så fin og jeg hentede den gladeste og fineste hund. Kan kun anbefale Amager hundesalon❤️❤️
JEG HAR I ALLE MINE ÅR SOM DYRE EJER , ALDRIG OPLEVET SÅ IMØDEKOMMENDE , PASSIONEREDE OG SELV BEVIDSTE SAMT DYRE BEVIDSTE , SMILENDE PERSONALE 👌 JEG MÅ I DEN GRAD SIGE I ER TOP PROFFESIONALE, OG DET VAR EN SAND FORNØJELSE AT BETRO JER MIN BEDSTE VEN OG ELSKEDE KÆLEDYR, OG VIDE HAN ER I DE BEDSTE HÆNDER UNDER TRYKKE REMMER OG SÅ FINE FORHOLD. HAN SAMT JEG SOM EJER NØD HELE PAKKEN, OG GIK DERFRA MED ET KÆMPE SMIL PÅ LÆBEN OG EN SUPER SERVICE. DET BESTEMT IKKE SIDSTE GANG . TAK FOR JERES SUVERÆNE ARBEJDE SOM MAN JO TYDELIGT MÆRKER ER JERES PASSION ❤🙏 VI SES SNART IGEN
Kære hundeejere
Amager Hundesalon er det bedste sted på jorden til at tage sig af vores hunde, når de trænger til en trimning, negleklip en gang børstning. Vi havde vores gamle hanfoxterrier til 4 trimninger om året, og han var ikke nem; men det var altid god behandling. Nu har vi vores 2 år gamle hunfoxterrier til trim. Hun går selv fint ind i salonen og er aldrig ked af at komme forbi. Vi kan også altid spørge, hvis vi er usikre på noget. Altid gode svar. Salonen kan virkelig anbefales.
Bedste hilsner til hundesalonen fra Svend og Kristine
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.