Allahoemma bareek wat een top service hier. Deze lieve zuster bespreekt al je wensen en laat het nog mooier worden dan je je ahd kunnen bedenken. Ben al jaren vaste klant. Ga zo door! Ik raad het iede... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snelle afhandeling en alles is mogelijk naar eigen wens aan te passen. Kwalitatieve stickervellen. Er was een klein foutje gemaakt in de prijsberekening en dit vertelde ze mij, waarna ik een dag later... Zobacz więcej
Al herhaaldelijk besteld. Snelle reactie, alles wordt netjes besproken alvorens het wordt verzonden. Zorg op maat, vriendelijk en snel verzonden. Altijd mooi werk, dat zorgvuldig wordt geleverd. Ga zo... Zobacz więcej
Na wens bestelling met verkoopster besproken. Bestelling is met zorg ingepakt. Waren verkeerde flessen zam zam water verzonden, meteen opgelost met verkoopster. Top service. Zou het anderen zeker aanr... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij Amaanah Gifts, jouw vertrouwde online bestemming voor unieke en gepersonaliseerde Islamitische cadeaus die de essentie van liefde, respect en betekenis belichamen. Bij Amaanah Gifts geloven we in het vieren van speciale momenten op een authentieke en persoonlijke manier, en daarom hebben we een prachtige selectie van handgemaakte, op maat gemaakte geschenken samengesteld die diep geworteld zijn in de Islamitische traditie.
Dane kontaktowe
Verheeskade 197, 2521 DD, Den haag, Holandia
- info@amaanahgifts.nl
- amaanahgifts.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Super service
Super service. Producten zoals beschreven en heel netjes verpakt. Snelle bezorging. Al met al top.
Dankzij het persoonlijke en zeer…
Dankzij het persoonlijke en zeer vriendelijke en behulpzame contact via de wats app precies gekregen zoals ik het in gedachten had, 2 prachtige naamstickers van onze kleinkinderen. Dank je wel !
Top Service!!
Prachtig werk en Super snelle service!! Ik heb mijn vaste adresje gevonden!
Snelle reactie en snelle service
Snelle reactie en snelle service! Denkt graag mee, neemt de tijd voor je.
Na het plaatsen van de bestelling heb…
Na het plaatsen van de bestelling heb ik contact genomen met Amannahgifts en gevraagd om de verzending te versnellen,
communicatie was goed, er werd gehoor gegeven aan mijn verzoek.
Precies zoals beschreven
Precies zoals beschreven! Super vriendelijk en snelle levering
Communicatie was erg prettig
Communicatie was erg prettig. Bestelling en bezorging ging perfect.
Erg leuk ingepakt.
Spoedklus binnen een dag ontvangen en…
Spoedklus binnen een dag ontvangen en product was helemaal top!
Top service
Top service. Binnen 2 dagen in huis. Vriendelijke dame. Ik heb vaker besteld en blijf zeker nog vaak bestellen! Echt een aanrader!! Allahouma barek.
Zeer tevreden over de diensten van Amaanahgifts! …
Ik heb twee keer bij Amaanhahgifts besteld en naar volle tevredenheid! Je kunt je vragen en wensen stellen via WhatsApp. Daarnaast wordt er met je meegedacht en kun je advies krijgen. Heel fijn! Het heeft mij heel erg geholpen. De bestelling werd snel geleverd. In sha’Allah zal ik bij een komende gelegenheid weer bij Amaanahgifts kijken voor een kado. Ugt Karima
Top ervaring
Eigenaresse was enorm lief, meedenkend en heeft erg snel mijn pakket op de post gedaan.
Moge Allah سبحانه وتعالى haar onderneming zegenen🤍
Bestellen bij Amaanahgifts👌🏼
Communicatie was erg goed verlopen. Houd rekening met verzending. Spullen zijn goed aangekomen
Snelle verzending en super leuke cadeau
Chapeau!
Ik heb een geldkaart voor Eid besteld. Het gehele bestelproces was heel fijn. Ik kon zelf via een chat aangeven welke aanpassingen ik op mijn kaart wilde hebben en werd goed op de hoogte gehouden over de levering enz. In het vervolg zal ik hier vaker iets bestellen. Chapeau!
Doświadczenie Trustpilot