Havde en super god oplevelse med køb af en Toyota Yaris. God kommunikation og imødekommenhed fra sælger Balal. Er rigtig tilfreds med min nye bil og den handel vi lavede. Det var første gang, jeg køb... Zobacz więcej
Vi var i færd med at indgå en handel om en bil ved totiden og skulle blot afgøre om der skulle etableres et lån i den forbindelse. Men i og med at der over en længere periode var it-problemer blev vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg blev modtaget/betjent med stor respekt og professionalisme. Jeg ved, at nogle vil sige, at det er normalt, at det er sådan... men jeg har oplevet andre steder (selv en anden filial af Andersen&Ma... Zobacz więcej
Vi var så heldige, at vi løb ind i en sælger der på en meget professionel måde hjalp os med at finde en el-bil der svarede til vores behov. Det var en god fornemmelse at opleve en sælger der ikke... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør
Agenavej 15, 2670, Greve, Storkøbenhavn, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Fuldt tilfreds
Fuldt tilfreds. Et godt forløb - god kontakt med Daniel, hurtig og kompetent rådgivning og fornuftig økonomi.
Vil gerne rose Mikkel fra Greve afd
Vil gerne rose Mikkel fra Greve afd. Fantastisk pålidelig sælger.
Glad for min nye bil. Stor ros.
Super service !
Vi købte min bil hos Andersen og Martini og fordi vi var så begejstrede for sælgeren valgte vi også at købe min mands bil samme sted. Sælgeren Nichlas, er enormt sød og hjælpsom og gør sig meget tydeligt umage for at man får en rigtig god oplevelse, også selvom man ikke er så klog på biler som jeg selv. Kan varmt anbefale Andersen og Martini især på grund af sælgeren.
Den bedste oplevelse!
Han var virkelig hjælpsom, og kunne svare på alle vores spørgsmål! Han kæmpet virkelig for at vi fok købt bilen før vi skulle på juleferie til Norge!
Virkelig en dygtig salgsperson:)
Vores første bilkøb sammen, og ha gjorde det til en god oplevelse!
Rigtig god service ved køb af en ny…
Rigtig god service ved køb af en ny brugt bil Opel Corsa hos Andeesen & Martin i Greve. Så Sælgeren Mikkel Mohr skal have en stor klap på skulderen til både gennemgang, opfølgning, salgsforløbet og en god handle
Alt spiller
Super god oplevelse
Super god oplevelse hos Noah. God service og fik besvaret alle spørgsmål med et smil.
Imødekommende
Vi handlede med Mads : Venlighed serviceminded ikke for frembrusende imødekommende, dejlig rolig sælger.
Min kæreste og jeg købte en brugt…
Min kæreste og jeg købte en brugt Mercedes EQB 300 hos Mikkel R. fra AM Biler. Vi har været rundt hos flere brugtvognsforhandlere, og her var klart den bedste oplevelse. :-)
Mikkel lyttede oprigtigt til vores behov og pressede os ikke på noget tidspunkt. Ingen smarte bemærkninger eller hurtige salgstricks - bare ærlig og professionel rådgivning. Det gav os en stor tryghed i købsprocessen, som betød meget for os.
Tak for en rigtig god behandling. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi igen skal købe bil. 😎
Her er et forslag til en velformuleret…
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig god oplevelse hele vejen igennem ved vores bilhandel. Sælgeren var både flink og professionel og fulgte grundigt op på alle aftaler og detaljer. Vi os godt behandlet gennem hele forløbet. Kan varmt anbefales.
Kunne vi ha givet 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ havde vi…
Kunne vi ha givet 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ havde vi gjort det.
Fantastisk service fra alle medarbejdere ikke kun fra vores sælger Mikkel Randløv, som dog var en klasse for sig. Det var både med køb af bil men ikke mindst også at tage vores gamle i bytte. Absolut en forhandler vi vil anbefale
Mikkel Randløv
Lang historie kort fortalt.
Vi som familie har købt en bil af Andersen og Martini i Greve afdelingen.
Førstehåndsindtryk; De har travlt, gad vide om de får tid til os.
Så støder vi ind i Mikkel Randløv, hvordan beskriver man en sælger, der fortrinligt gør sit arbejde.
Hele processen styrede han Eminent og fejlfrit. Det eneste vi skulle var at dukke op på udleveringsdagen. Selvom vi ikke havde godkendt købet inden vi dukkede op, har han stolet så meget på os, at bilen var klargjort med plader osv. Tak for det Mikkel, småting gør underværker for os!!!
Mikkel Randløv tak for et behageligt professionelt gennemført køb. Sig til hvis du en dag skifter arbejde, for vi skal handle hos dig igen en skønne dag.
Tak for alt Andersen & Martini & MIKKEL RANDLØV.
På Gensyn.
Anden men ikke sidste gang jeg køber bil hos A&M
Det er anden gang, jeg køber en bil hos Andersen & Martini, og Mikkel William Mohr sørgede for, at det bestemt ikke er sidste gang. Andersen & Martini er effektive og servicemindede, og Mikkel eksemplificerer dette ved desuden at være løsningsorienteret og særdeles behagelig at lave forretning med. En helt igennem positiv oplevelse!
Tak for handelen og for god service Mads
Fremragende service og udstråling
Der var en åbenhed fra start af og en dejlig ærlighed, samt fantastisk udstråling. Besvarede alle spørgsmål, undersøgte alt vi spurgte om. 5/5
Mads var super hjælpsom, kæmpe anbefaling herfra.
Noah var en stille og dejlig ung…
Noah var en stille og dejlig ung mand.der foeklarer, stillede spørsmål,stille og roligt.
Excellent service provided by Noah
Excellent service and help provided by Noah. Very clear information and he took the time to make sure everything was set and ready to go. Mange tak!
Super go service og behandling
Super go service og behandling. Kan varmt anbefales.
Fantastisk serviceoplevelse – fra første prøvekørsel til afhentning af bilen!
Jeg har netop købt en Skoda Enyaq hos Andersen & Martini i Greve, og det har uden tvivl været den bedste serviceoplevelse, jeg har haft hos en bilforhandler i de 27 år, jeg har haft kørekort. Fra allerførste prøvekørsel til dagen, hvor jeg hentede bilen, har servicen været i top.
Jeg har hele vejen igennem følt mig tryg, godt informeret og i trygge hænder. Alt fra tekniske detaljer omkring bilen, gennemgang af funktioner, opladning og software, til finansieringsmuligheder og en rigtig fair pris på min gamle bil – alt blev forklaret på en måde, der var både forståelig og professionel.
En særlig stor tak til M. Randløv, som har leveret en absolut fremragende kundeservice. Det er helt klart ham, jeg kommer til at tage fat i igen, næste gang vi skal købe bil. Han gjorde hele processen enkel, tryg og faktisk.
Kan kun varmt anbefale Andersen & Martini i Greve – 5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fik anbefalet at købe min lille Fiat…
Fik anbefalet at købe min lille Fiat 500e her af en bekendt, og må sige jeg er glad for den venlige og gode service. Noah var meget smilende og tålmodig med en El-bil novice som mig. Fik den nødvendige ro til at beslutte mig i deres store udvalg.
Kan varmt anbefales herfra. Glæder mig til at køre i min flotte nye bil.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.