Havde en super god oplevelse med køb af en Toyota Yaris. God kommunikation og imødekommenhed fra sælger Balal. Er rigtig tilfreds med min nye bil og den handel vi lavede. Det var første gang, jeg køb... Zobacz więcej
Vi var i færd med at indgå en handel om en bil ved totiden og skulle blot afgøre om der skulle etableres et lån i den forbindelse. Men i og med at der over en længere periode var it-problemer blev vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg blev modtaget/betjent med stor respekt og professionalisme. Jeg ved, at nogle vil sige, at det er normalt, at det er sådan... men jeg har oplevet andre steder (selv en anden filial af Andersen&Ma... Zobacz więcej
Jeg købte min fine røde ID4 el bil af den sødeste unge mand hos Andersen & Martini i Greve. Fra jeg kom første gang og fik en prøvetur i bilen til jeg kom og hentede den med hjem har kommunikationen o... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør
Agenavej 15, 2670, Greve, Storkøbenhavn, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Mads er super!
Fantastisk service og professionel rådgivning hos Andersen & Martini
Jeg har netop købt en bil hos Andersen & Martini, og hele oplevelsen har været i top fra start til slut. Fra første kontakt blev jeg mødt af en professionel og imødekommende rådgivning, hvor der blev lyttet til mine behov og ønsker.
Forløbet var gennemført, struktureret og uden pres – hvilket gav en tryg og behagelig købsoplevelse. Salgsteamet var velinformeret, servicemindet og sørgede for, at jeg fik alle relevante informationer om bilen samt finansiering og muligheder.
Leveringen gik ligeledes helt problemfrit, og bilen blev overdraget i perfekt stand med en grundig gennemgang af funktioner og detaljer. Det er tydeligt, at Andersen & Martini vægter kundetilfredshed højt, og jeg kan derfor varmt anbefale dem til andre, der ønsker en tryg og professionel bilhandel.
Tak for en rigtig god oplevelse!
Fantastisk god service
Fantastisk god service, altid glade og imødekommende... overskud til at besvare alle spørgsmål. Ringe altid tilbage hvis man har forsøgt at kontakte dem. Gode til at rådgive og finde en løsning.
God humor
Professionel håndtering
Vi har købt en ID.3 af Andersen og Martini i Greve. Vi fik en skidt start/ oplevelse omkring levering af bilen.. MEN vi må bare anerkende den professionalisme der efterfølgende har været fra Jonas og Bertram; åben og ærlig kommunikation samt forståelse for vores synspunkter. Det er bare alfa omega, at sagen bliver håndteret så professionelt.
Det er min Mands skyld. Og nu har jeg købt ny bil.
Fantastisk sælger super flink, parat til en god handel, kan klart anbefales.
Endnu en fantastisk oplevelse
Det er anden gang jeg handler hos AM i Greve, der er altid god service og skønne mennesker og en god handel, hvis man ønsker det
Jeg kan absolut anbefale dem!
Jeg var meget tilfreds med A&M Greve…
Jeg var meget tilfreds med A&M Greve afdeling. Specielt takker til Nikolaj og Niclas, de er så søde og flittige👍
Jeg fik min første smuk bil til en super god pris.
Fantastisk god oplevelse og rigtig god…
Fantastisk god oplevelse og rigtig god varm kakao 😊😊
Jeg er glad for
Jeg er glad for, at jeg lever og ingen er kommet til skade, efter at de mangler, som Andersen & Martini Greve har efterladt på min Opel Corsa, har været til service, nye fjeder blandt andet mm.
Bilen skal først til syn i maj, men heldigvis kørte jeg den til syn ca. 14 dage efter mit udvidede service hos Andersen & Martini Greve.
Syns manden kørte kort tur i bilen og kaldte mig hen efter han havde hejst bilen op og viste mig, at de møtrikker, som holde bilens fjedre mv. ikke var skruet på, men sad helt yderligt, så han ville ikke gå videre med synet.
HAN FORTALTE DET VAR LIVSFARLIGT AT KØRE I BILEN. HAN GAV ET STRAKS FORBUD AT KØRE MED BILEN.
Jeg må indrømme at jeg gik i sort. Rystende.
Heldigvis har vi kørt meget lidt de seneste 14 dage. Men tænk jeg har kørt rundt med min familie.
Jeg er hamrende vred og fuldstændig uforstående overfor at noget så vitalt kan kikse.
Lige ved siden af synshallen er der en mekaniker, som jeg fik til at straks checke bilen og færdiggøre bilen.
Mekanikeren var helt forfærdet og sagde flere gange, det er vildt farligt og kunne let være gået rigtigt galt. Han tog billeder af det og de sender mig en faktura mv.
Efterfølgende kunne jeg køre de 50 meter hen og få synet bilen 2. gang.
Jeg er rystet. Det er meget ubehageligt at vide, man har kørt rundt 14. dage i en livsfarlig bil.
Hvad andre folk gør er op til dem selv, men jeg tør ikke selv gøre brug af jeres ydelse mere.
Udover de over 15.000 kr til Andersen og Martini har jeg betalt dobbelt syn og får faktura mere fra den kære mekaniker, som egentlig ikke havde tid. Men hjalp da situation var så præcerende. Men det er kun penge.
Det værre den ubehagelig følelse som sidder i kroppen. Sov virkelig dårligt.
17. feb.2025 synshal og 3 feb 2025 Andersen & Martini
Idag har vi så fået mail fra Andersen og Martini om at vores bil snart skal synes og de tilbyder services!!!!!

Odpowiedź od Andersen & Martini - Greve
Sælgeren Balal leverede en fantastisk…
Sælgeren Balal leverede en fantastisk service. Virkede på intet tidspunkt som en pistol sælger og var “down to Earth” med et smil på læben og gerne med på et godt grin.
En meget behagelig oplevelse som vi tager med, næste gang vi skal handle bil.
Service i verdensklasse
Vi købte ny brugt bil hos A&M Greve. Det var super god, informativ og behagelig service. De kan varmt anbefales.
Fantastisk afdeling og super god…
Fantastisk afdeling og super god service! Vi kom afsted I en bil omkring 2 timer efter vi kom ind af døren! 🤩
Lyn hurtig service og et personale som er servicemindede og søde, klar til at guide og vejlede.
De har mine varmeste anbefalinger 🤩
Jens Peter er en meget behagelig person…
Jens Peter er en meget behagelig person at handle med - havde fuld tillid til ham lige fra første besøg til afhentning onsdag den 12 februar
Super fin service og handel
Super fin service og handel, det har været en rigtig god oplevelse
Good behaviour very friendly they are
Good behaviour very friendly belal
Hold jer væk
Hold jer væk! Højrøvet sælger. Jeg kommer ind for at ville prøve en tur i en Tesla Model X. Vi starter med at sige, at vi har en Tesla Model Y, som vi måske ville bytte ud til en Model X og ville derfor prøve en Model X for at finde ud af, om det var en bil, jeg ville kunne lide. Men får at vide, at hvis jeg ikke har tænkt mig at købe den, så kunne jeg ikke prøve den, da det var en dyr bil, og at han ikke gad at spilde sin tid på mig. Magen til fisefornemme mensker skal man ikke lede længe efter. jeg kunne aldrig drømme om at købe biler af sådan et sted

Odpowiedź od Andersen & Martini - Greve
Super god service
Super god service. Dygtig og kompetent bilforhandler.
Jeg har lige købt en lettere brugt MG5…
Jeg har lige købt en lettere brugt MG5 hos Andersen & Martini. Sælgeren, Balal, var i alle henseender et yderst behageligt bekendtskab. Jeg har i hele forløbet følt mig i trygge og professionelle hænder. Balal har desuden fulgt op med en opringning efter købet, hvor jeg kunne få svar på de spørgsmål, der var opstået. God stil, Balal!
Jeg kan på det varmeste anbefale at købe ny/brugt bil af Balal hos Andersen og Martini i Greve.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.