Andersen & Martini - Ballerup Recenzje 129

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Tempovej 17-21, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Oceniono na 5 z 5

Andersen og Martini i Ballerup, vil gerne give 5 stjerner til Enes for virkelig god og fantastisk service. Enes kom og leverede min nye Opel Corsa d 01 sep 23 her i Kastrup😊 og grundet lidt forsinke... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Værkstedet havde mere fokus på kasse end på kunde. De lavede service på min bil, selvom de selv vurderede , at den skulle repareres for ca. 26.000 (en minibil fra 2013!) Desuden fandt de ikke en fejl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hej købte en 2018 Vw passat 1,4 tsi fra deres gamle afdeling i Ballerup hos sælgeren Enes. Det var en rigtig god oplevelse at købe bilen og gav mig 1 års garanti ekstra uden jeg bede om det. Bilen had... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy
  2. Warsztat samochodowy

Napisane przez firmę

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

• Tempovej 17-21, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Dania

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Faktisk service af Enes

For 3 uger siden var min mand og jeg på forskellige bil besøg. Vi besøgte bl.a Andersen & Martini i Ballerup og fik en fantastisk service af Enes. Han gav sig rigtig god tid og var super grundig. Derfor endte det også med et bilkøb af Enes og har fået leveret bilen allerede 14 dage efter i tip top stand.
Det var en rigtig god oplevelse og kan varmt anbefale Enes hos Andersen & Martini

27 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefale denne forhandler

Kan ikke anbefale denne forhandler.

Jeg som køber, skal købe en ny bil. Den køber jeg helt 100% hos deres konkollegaer på den anden side af vejen...

Har aldrig oplevet så ubehagelig en sælger, er flabet, og får mig til at føle at jeg er DUM med stort D.. Vil hellere betale 20% mere for bilen, og få en ordentlig service..

Det handlede ikke om at jeg havde et andet, og bedre bud på min bil hos anden forhandler.. det handlede om, at da vi konkluderede at det ikke kunne betale sig at handle min nuværende bil med i prisen, og jeg stadig var interesseret i at købe den bil jeg havde henvendt mig om, blev sælger flabet, og svarede ikke på mine spørgsmål, gav mig en følelse af at han troede jeg var idiot, og at jeg var en uduelig person som aldrig fik råd til sådan en bil.

Jeg bad ham komme med et tilbud, og svar på hvordan aften ville se ud, men fik blot dum kommentar efter den anden, og han ville helt bestemt ikke snakke pænt.

Useriøst at i ringer, jeg forklarer alt dette, og så i forsøger at svarer og fordreje min anmeldelse som om at det var en diskussion om pris, fordi det var det på ingen måde.. men nu kan kunderne som læser i det mindste se på skrift at i ikke tager tingene seriøst.

19 stycznia 2022
Logo Andersen & Martini - Ballerup

Odpowiedź od Andersen & Martini - Ballerup

Hej Dean,

Tak for at du tog dig tid til at beskrive din oplevelse for mig.

Efter at have talt med både dig og den pågældende Salgskonsulent, så er jeg af den opfattelse, at I har talt forbi hinanden, da spørgsmålet kom til "den bedste økonomiske handel" for dig. At vedkommende hos os spurgte hvad du mente med dit spørgsmål, har ikke været med hensigt, at du skulle sidde tilbage med den følelse.

Tillagt dette, så kunne vi ikke slå det flotte bud du havde fået for din bil hos anden forhandler, hvorfor vi her blot rådgav til at tage imod det andet tilbud. Dette skulle absolut ikke forstås som flabet, eller at vi ikke vil handle med dig, men blot en ærlig erkendelse af, at du var bedre stillet ved accept hos anden forhandler.

Salgskonsulent hos os er enig i, at I tydeligvis ikke havde en god samtale, men vi kan ikke genkende, at skulle have svaret dig direkte flabet. At det er din oplevelse af vedkommende, kan jeg kun beklage.

Ønsker dig held og lykke med at finde bil et andet sted.

Hilsen
Jonas Andersen
Salgsdirektør
Andersen & Martini

Kia Ballerup - Årets medarbejder

Jeg har købt bil hos Kia i Ballerup og har haft en rigtig dejlig oplevelse ud over det forventede af sælger Mathias Rahbæk Hjarsø. Der er lang mellem de medarbejdere der ønsker at levere en oplevelse ud over det forventede - Det gør Mathias. Jeg fik reelle svar på mine spørgsmål, slap for kliché-sælger og følte mig hørt og tryg ved at handle her.

Så en mere-end-tilfreds kunde hos Kia Ballerup her.

18 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en Polo hos AM tilbage i…

Jeg købte en Polo hos AM tilbage i juni. Bilen meldt fejl i gearkassen efter 5 måneder! En ærgerlig situation for begge parter men AM har været rigtig god til at håndtere reklamationen. Jeg har bilen i Århus og AM betaler regningen hos VW i Århus for at jeg ikke skal transporter bilen til Ballerup, selvom det bliver 3000 kr. dyrere for AM. Jacob Andresen har været et stort hjælp i processen. Tusind tak :)

9 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Et rigtig rart besøg hos A&M til en…

Et rigtig rart besøg hos A&M til en prøvekørelse. Fik hjælp af Enes til både at finde vej og finde rundt i deres tilbud. Enes er meget tillidsvækkende og tålmodig, hvilket er rart især når man kommer uden erfaring i hverken eje eller leje bil.

6 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Igen har jeg fået fantastisk service og…

Igen har jeg fået fantastisk service og vejledning. Jeg ringede i fredags til Enes for at spørge om status på den Opel Mokka jeg havde købt for to ugers tid siden. Selvom klokken var lidt i lukketid, endte det med at jeg talte i telefon med Enes i næsten 45 minutter. Det sluttede så af med at jeg denne gang privat leasede en Mokka, og at han på samme tid købte min nuværende bil. Så nu glæder vi os til at få vores Opel Mokka Edition + om 2,5 uge, og på samme tid glæder vi os til at få vores Mokka GS til Marts/April. Tak til Enes endnu engang, for en af de bedste men på samme tid sjoveste købsoplevelser. Stor anbefaling herfra!

5 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Det var mere end en kop kaffe.

Jeg sad en dag og arbejdet dybt koncentreret mens jeg ventede på at min bil skulle igennem en stor service. Enes K. spurgte beskedent om jeg trængte til en kop kaffe, hvilke jeg selvfølgelig takket ja til. Tanken havde strejfet mig flere gange at gå de 10m ned til kaffemaskinen, men Enes kom mig i forkøbet på det helt rigtige tidspunkt. Det god stil.!;)

5 grudnia 2021

Super oplevelse

Har lige købt bil hos Andersen og Martini Ballerup, supergod oplevelse og hjælp fra Jacob Zancho Andresen, der brugte tid på opsætning af telefon mm, til køb af min nye el bil👍Tak for det.
Kan kun anbefale dette sted til andre.

14 listopada 2021
Oceniono na 5 z 5

Super flinke medarbejdere som ikke…

Super flinke medarbejdere som ikke udelukkende tænker på at tjene penge. Der er god service, og de sørger for at finde den rette løsning for en. Dertil fik jeg også den opfattelse af, at den løsning jeg selv havde i tankerne bliver vurderet og justeret så den passer begge parter bedst muligt - og ingen bliver snydt. Jeg havde fat I to medarbejdere der ude, men jeg vil klart anbefalde Enes som rådgiver.

27 października 2021

Har lige købt en Peugeot 208 af Enes

Har lige købt en Peugeot 208 af Enes. Han var super sød til at hjælpe os med alle de spørgsmål vi havde, med et stort smil på løben, samt den gode service vi fik var med til at gøre denne oplevelse til en rigtig god en af slagsen. Vil klart anbefale andre at købe bil hos A&M og Enes i fremtiden.

2 października 2021
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk købsoplevelse hos Opel…

Fantastisk købsoplevelse hos Opel Ballerup! Vi har for nyligt købt en brugt Opel Astra hos Enes i Ballerup, og oplevede en super god sælger som både var hjælpsom og fair! Der var god tid til os og ingen sure miner selvom vi gik over åbningstid, samt fuld forståelse for at vi var førstegangskøbere som måske skal vende tingene lidt mere.
Bilen er også helt i top og spiller bare!

20 września 2021

Fantastisk oplevelse!

Efter at have brugt hele dagen på at finde den rette bil, fandt vi den endelig hos Andersen & Martini i Ballerup. Vi kom ind til en fantastisk service, hvor deres medarbejder Enes udelukkende havde fokus på os samt vores behov for at finde den rette bil. Vi endte med at købe en skoda city go, og fik et enestående tilbud som vi ikke kunne takke nej til. Jeg vil 100% anbefalde at tage ned til Andersen & Martini i Ballerup! tak for den gode service og tak til Enes for et fantastik tilbud! det bliver ikke sidste gang vi køber en bil hos jer!

20 września 2021

Peugeot 2008

En behagelig og professionel oplevelse da jeg handlede hos sælger Jacob Zancho. Det var en bil der krævede lidt shinning da jeg så den første gang. Lidt aftaler kom på plads og jeg kørte derfra i en bil som jeg bliver rigtig glad for i mange år

10 września 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej