zeer fijn bedrijf met kennis van zaken
vanaf het eerste contact tot aan de vervangen van de carportplaten zeer fijn geholpen en fijn geplaatst(Bayram en Okan zeer bekwamen en uiterst vriendelijke en harde werkers nogmaals bedankt
Bij Alusolutions hebben we een passie voor het transformeren van buitenruimtes tot iets buitengewoons. Sinds onze oprichting, hebben we ons ingezet om hoogwaardige aluminium overkappingen en tuinkamers te leveren en monteren. Deze producten sluiten perfect aan bij de levensstijl en wensen van onze klanten. We streven naar innovatie in elk project dat we ondernemen, om ervoor te zorgen dat we voorop blijven lopen in onze branche.
Mariastraat 22, 5953 NL, Reuver, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Een professioneel en vriendelijk bedrijf.
Wij kenden het bedrijf niet, maar hun bezoek en de scherpe offerte lokte ons naar Reuver. Een vrij jong bedrijf dat graag een stapje extra zet.
Ondanks hun volle agenda werd het werk bij ons extra ingepland i.v.m. de verjaardag van mijn vrouw. Ze kwamen met zijn drieën, waardoor het werk snel en voorspoedig verliep. Een goed advies tijdens de werkzaamheden leidde tot nog hogere tevredenheid van ons. Een echte aanrader dus.
Polycarbonaat platen laten vervangen op onze overkapping ivm hagelschade.
Goede communicatie vooraf.
Uitvoering was adequaat en zorgvuldig.
Sympathieke werknemers die ook nog extra de hele (best lange) oprit schoonveegden.
Honderd procent tevreden.
Een veranda laten plaatsen door dit bedrijf. Ik ben zeer tevreden. Er is professioneel werk geleverd. Het materiaal wat gebruikt werd is van goed kwaliteit voor een scherpe prijs. Wat ik heel belangrijk vind. De heren kwamen altijd netjes op tijd en waren vriendelijk. Ik raad dit bedrijf aan.

Odpowiedź od AluSolutions
Veranda met glazen schuifwand laten plaatsen bij dit bedrijf. Wij zijn er enorm tevreden mee. Een vakman die met je mee denkt, alles netjes uitlegt en secuur te werk gaat. Kwalitatief top producten, professionele vakman en een zeer strakke afwerking. Kortom, echt een aanrader!

Odpowiedź od AluSolutions
Top bedrijf! Netjes optijd en alles strak afgewerkt. Sociale mensen!! Echt een aanrader!