Generelt synes vi, at hylden fra Alu Fit er rigtig flot og solid prisen taget i betragtning. Den er flot i sit enkle design og ustråler høj materialekvalitet. At vi tilmed modtog hylden vældig hurtigt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi bestilte 2 sengeborde med indbygget trådløs oplader. De kom flere dage før forventet, og de er nu hængt op og virker perfekt. Hjemmesiden gjorde opmærksom på ting man måske ikke lige tænker over, f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Design, kvalitet og service i top. Produkterne har et flot finish og fremstår nærmest bedre end på billederne. To af de bestilte hylder kom uheldigvis med et par overfladiske ridser. Jeg kontakte... Zobacz więcej
Min hylde var undervejs meget længe, og da den endelig kom, var den i en forkert størrelse. Jeg har skrevet til dem d. 16/2, men har endnu ikke hørt noget. Så nu beholder jeg den bare, orker ikke me... Zobacz więcej
Dansk design. Lavet til at holde hele livet. Hos aloop design studio producerer og udvikler vi tidsløse interiør produkter til de vigtigste hjemmet. Lad os præge dit hjem med vores minimalistiske stil i 100% recirkulerbart aluminium. Alle produkter er fremstillet af i Danmark i et samarbejde mellem danske designere og aluminiums specialister. Vi er tidligere kendt som ALU FIT. Besøg vores univers på aloopdesign.dk.
Birkemosevej 6, 8361, Hasselager, Dania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Nem hjemmeside og hurtig levering…. Det fungerer bare🙏🏼

Odpowiedź od aloop design studio
fik lynhurtigt ændret min ordre i en mail, lige inden den var på vej ud af døren. Hurtig levering

Odpowiedź od aloop design studio
Der var lidt udfordringer med min bestilling. Jeg var i tvivl om jeg købte det rigtige produkt, fordi der var et forkert billede på hjemmesiden, og så fik jeg også en rosette som var defekt. Grunden til at de alligevel får 5 stjerner er fordi de yde en super god kundeservice – der vil altid ske fejl, men det er måden det bliver håndteret på, som er afgørende. Dertil er der virkelig hurtig levering.

Odpowiedź od aloop design studio
Vi bestilte natbord igennem Alufit og glæden var stor da vi modtog pakke. Det viste sig at det var en forkert farve og da vi fik fat i firmaet efter weekenden beklagede de flere gange og skyndte sig at sende den rigtige farve. De reddede den med deres utrolig gode kundeservice og deres anerkendelse af deres fejl og den hurtigere service.

Odpowiedź od aloop design studio
Rigtig god personlig kundeservice - til trods for at vi selv skiftede mening om nogle produkter. Vi anbefaler med glæde.

Odpowiedź od aloop design studio
Beautiful, neatly finished quality products.I recommended to anyone who likes quality beautiful products.

Odpowiedź od aloop design studio
Fin service og levering, men I bør enten klart skrive at der skal købes adapter før den kan bruges eller vedhæfte denne og så sætte prisen derefter, så man ikke skal ud og skaffe dem efterfølgende

Odpowiedź od aloop design studio
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.