Bestel helemaal niks bij ze!!! Een hele dikke lederen jas besteld echter kreeg ik er 1 van stof die zelfs een zwerver niet aan trekt! Vervolgens geprobeerd te bellen met het 06 nummer die niet best... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
OPLICHTING! Je krijgt je bestelde artikelen na lang wachten (fabriek zit in China, staat nergens vermeld). De kwaliteit ervan is slecht. Het grootste probleem: terugsturen kan niet! Ze bieden je ee... Zobacz więcej
Lousy customer service, Size indications are incorrect, return policy sucks, Very long delivery times. XL turned out be be no larger then L size, product was replaced, which took another 2 weeks as t... Zobacz więcej
KOOP HIER NIETS..... Ongelooflijk retour beleid.. Je moet het naar China sturen voor minmaal 50 euro aan verzend en douane kosten. Dit had ik 2 keer omdat ze de verkeerde kleur jassen hadden ges... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Oplichters willen niet terug nemen wel…
Oplichters willen niet terug nemen wel 10 % van de rekening terug storten schoenen besteld maat 39 zit een stikker op met 39 maar is maat 35 heb ik 7 weken op gewacht voor retour sturen moet ik 6,60€ betalen nooit mer wat kopen daar
Zeer slecht.
Zeer, zeer slecht. De bezorging van de bestelling duurde veel langer dan normaal (en dan beloofd), en toen de bestelling er was, bleek het een goedkoop prul wat totaal niet lijkt op de foto op de website. Absoluut bedrog. De eigenaar van deze winkel moet zich schamen met zijn mooie praatjes. Niet bij deze winkel kopen.
Oplichters
Wille geen geld terug geven t is een oplichterszooitje
Wel t pakket terug willen wat na China terug gestuurd moet worden van 100den euro's bah bah te walgelijk voor woorden
Ga radar inschakelen miss dat dat werkt
Ik geeft Alton Mode MIN5-sterren
Ik geeft Alton Mode MIN5-sterren, maar dat kan helaas niet. Op de website staat "op voorraad", levering binnen 3-12 dagen. Niet dus! Alles komt uit China, duurt 6 weken en is van vreselijke kwaliteit. Retour moet naar China, op eigen kosten. Dan bieden ze je een gedeeltelijke terugbetaling aan. KOOP HIER NIETS !!!!! OPLICHTERS.
wat ze verkopen slechte kwaliteit en…
wat ze verkopen slechte kwaliteit en kan alleen terug sturen voor jou kosten naar China, Kost voor een pakket minimaal 150 euro lijken oplichters. H3elaas niet de moeite waard om naar de rechter te gaan. Les: alleen betalen via PAYPAL.
Slechte kwaliteit
Vandaag mijn “schoenen” ontvangen voor 60 euro maar liefst ze lijken wel van karton wat een slechte kwaliteit ongelofelijk voel me zo belazerd 🫣
Alto mode is gewoon een dropshipper
Alto mode is gewoon een ordinaire dropshipper die op jouw naam bij AliExpress bestelt, net doet of je met korting iets koopt, maar ondertussen jou twee keer zo veel laat betalen dan waar AliExpress het voor verkoopt.
Ik kocht twee gilets en moest er €36,- per stuk voor betalen. AliExpress verkoopt ze voor €19,95.
Ze gebruiken zelfs de foto's van AliExpress.
TRAP ER NIET IN, WAARDELOZE ZAAK…
Begin oktober twee gevoerde regenjassen besteld ivm de maat. Heel lang op moeten wachten, ruim twee weken en toen ik ze eindelijk kreeg viel het product mij zwaar tegen. Ik wilde ze beiden retourneren maar kreeg het aanbod om 10 % van de prijs terug te krijgen. Wat bleek, ik moest het product terugsturen naar China en wilde ik dat aangetekend doen was ik meer kwijt dan het bedrag wat ik betaald had, hoezo ontmoedigingsbeleid.
Na wat heen en weer gemaild te hebben kreeg ik het aanbod om 30% van de prijs terug te krijgen. In eerste instantie ging ik daar niet mee accoord maar koos toch eieren voor mijn geld. Na tientallen mailtjes waar mijn geld dan bleef kreeg ik uiteindelijk vandaag 27 euro retour terwijl ik er 90 euro voor betaald heb. Wat een oplichters zeg. Zo’n spijt dat ik niet eerst de reviews over die zaak gelezen heb.
Dus mensen, trap er niet in, het is waardeloze goedkope rotzooi, je kunt je geld net zo goed meteen in de vuilnisbak gooien😡
O STERREN OPLICHTERIJ
O STERREN - Grote oplichterij! Je kunt het artikel alleen naar China retourneren of je krijgt 5% van je aankoopbedrag terug. Ik wacht al sinds oktober op mijn restitutiebedrag.
Ik raad een aankoop sterk af
Ik raad een aankoop sterk af. De kwaliteit is ondermaats en de service laat te wensen over.
Trui leek bij lange na niet met de trui…
Trui leek bij lange na niet met de trui op de foto. Kreeg chinese plastic rommel opgestuurd.Telefonisch niet te bereiken.
LET OP! OPLICHTING!!
N.B.
Uiteindelijk contact, keuze :
Of retour naar china (à 20 euro verzendkosten) ,of 10% van aankoopbedrag terug.
NOGMAALS , HIER NIET KOPEN!
I ordered from them
I ordered from them. Told them the size was incorrect and to cancel the order. They already sent it over but item never arrived. They said they would refund my money ASAP but it never happened. This shop is 100% a SCAM. DO NOT WASTE YOUR MONEY. LESSON LEARNED - READ REVIEWS FIRST BEFORE PLACING ORDERS.
Ik wacht al 4 wkn op mijn geld
4 jan 2 badpakken besteld en betaald. Direct erna ( na het lezen van reviews) geannuleerd via e-mail. Bevestiging van annuleren ontvangen. Hierna nog 3x e-mail contact gehad.
Nog steeds geen geld retour ontvangen.
Ik heb er een hard hoofd in.
Het kledingstuk was te groot
Het kledingstuk was te groot. Ze hebben nog een voorstel gedaan om het voor een kleinere maat te ruilen waarbij de verzendkosten op mijn rekening zou zijn. Alleen had ik al de kleinste maat, want deze kledingstukken vallen groot. Dat vind ik bijzonder aangezien de Chinezen gemiddeld 1.70 zijn. Sinds 20 januari niks meer gehoord.
Tegenwoordig zie je dat wel vaker dat dit soort tussenhandelaren direct zaken doen met China en een soort doorgeefluik zijn.
Voortaan check ik Trustpilot eerst.
Dit zijn gewoon dropshippers /…
Dit zijn gewoon dropshippers / oplichters. Op de website is niet duidelijk dat alle meuk (want dat blijkt het te zijn na levering) uit China komt. Retourneren kan, maar op eigen kosten naar China. Dat staat niet op de website. Dat is zo duur dat dat de moeite niet is. Ze gaven aan dat hun beleid is dat ik 10% van het aankoopbedrag terug kon krijgen als ik het niet retourneerde. Ik wacht na ruime een maand nog altijd op het geld,
bestelling is na een maand eindelijk…retourneren niet mogelijk
bestelling is na een maand eindelijk aangekomen en inderdaad retourneren is niet mogelijk. bedrijf in china. Maar is niet zichtbaar bij bestelling .Ze gingen een nieuw opsturen maar daar stopt communicatie.
Geen reactie meeren geen geld terug!
is er een manier om deze te blokkeren zodat dit niet meer kan gebeuren!
De pantoffels waren te smal
De pantoffels waren te smal, en bij aankoop stond er op de site dat het geld gegarandeerd terug zou komen als ik binnen 30 dagen de pantoffels terug zou sturen. Maar waarheen? Op een mail van mijn kant werd vriendelijk gereageerd, maar ik krijg mijn geld niet geretourneerd. De pantoffels moeten naar China gestuurd, adres???? Op eigen risico dus. Dit is een goede les geweest voor me. Voortaan eerst de reviews lezen, en dan pas in zee gaan met een onbekend bedrijf. Niet kopen hier via Alto mode, dus.
Oplichting
Oplichting. Duurt lang voor de zending binnen is. Retour niet mogelijk of tegen hele hoge kosten. Fabriek zit zogezegd in China. Kwaliteit zeer slecht
Oplichting
Deze mensen maken zich schuldig aan oplichting. Product deugt niet, retourbeleid deugt niet.
Tip: Doe een melding bij Consuwijzer.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.