Absolute aanrader om bij Alphapouch te bestellen. Veel betaal opties, track and trace code en snelle levering. Iets minder dat je niet meer dan 50mg kan vinden maar de rest is prima

Oplichters! Wel betaald maar nooit een bevestiging oid gehad. Ben ondertussen 4 weken verder.. Het was gelukkig maar een paar tientjes maar ga absoluut niet in zee met dit bedrijf!

Fast delivery, free at surtain amount and again couple extra cans without even asking. Still recommending

1. Sklep z e-papierosami i akcesoriami

Online shop specialized in premium tobacco-free nicotine pouches

3,9

Napisz recenzję

Oplichters

14 sierpnia 2024

Fraude en bedrog!

3 weken levertijd, nooit iets gekregen! Ik kreeg een dubbele mail dat mijn pakketje was afgeleverd en dat ik het kon ophalen. Track and Trace liet op maps de wijk zien wat ik woon, maar niet waar af te halen. Krijg ook geen reactie op de vraag waar het is.
Frauduleuze bende!

19 czerwca 2024

100%

Absolute aanrader om bij Alphapouch te bestellen.

7 lipca 2023

Good, discreet and fast

Het pakketje was er binnen 2 werkdagen. Ook had ik een track&Trace nummer gekregen om altijd te zien waar mijn pakketje op dat moment was. Toen het aankwam zat er zelfs een extra potje snus bij. Heb er ondertussen ook nog al eens 2x besteld. Kwamen ook tussen de 1-3 werkdagen aan. Goede kwaliteit. Heel tevreden. Ben nu overgeschakeld naar alphapouches. Zeker een aanrader!

14 kwietnia 2023

Odpowiedź od Alpha Pouch

A shame to hear you have to wait long on your package. We shipped your parcel in a day as promised. We don’t control the shipping companies however. Make sure to buy somewhere else in the future. Regards

Two week i did not recived my order and…

Two week i did not recived my order and no ubdate

6 kwietnia 2023

Odpowiedź od Alpha Pouch

Sir you received an answer/ update from us within 5 minutes. Orders to Saoudi Arabia take longer than a week. 3 weeks or longer. Do not expect anymore goodwill from our part.

Perfect

Goeie klantenservice, mooie prijzen, en de enige die naar Nederland verzend

12 marca 2023

Super!

Super!! Goed geholpen en vriendelijk

12 lutego 2023

Bedankt Kim! En hopelijk tot snel

Snel en correct

Snel en correct, niet teveel gedoe.
Even moeten wachten op bestelling maar snel verder geholpen en prima geleverd. Would buy again

15 listopada 2022

Perfect service

Quick delivery, products received as expected, can't complain one bit.

21 października 2022

Fabtastic Kees, thanks for the compliment. Hope to see you again @Alphapouch