Bestilte mine varer, men fik aldrig en ordrerbekræftelse. Efter noget tid får jeg en mail om at ordren er makuleret, og jeg skal bestille den igen. Dette gør jeg så. Får en mail om at hente min pa... Zobacz więcej
Yksi tähti vain nopean toimituksen vuoksi. Muuten ei hyvää sanottavaa, asiakaspalvelu ei toimi ollenkaan koska yhteydenottoihin ei vastata. Palautus ei onnistu, koska firma ei laita palautusohjeita pa... Zobacz więcej
Bestilte 7 guldhatte til et arrangement. På ordresedlen stod der også antal 7, men de havde kun pakket 1... betalte altå i første omgang 450 kroner for 1 guldhat inkl. fragt. Forsøgte mig med at r... Zobacz więcej
Bestilte en Cardboard Pro brille. Den kom hurtigt i en tynd plastickonvolut. Var bukket og bar præg af at have været enten samlet eller brugt før. Kom uden nogen vejledning. Brillen kan ikke an... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
AlphaGeek forsøger at indkøbe gadgets som vi selv synes er geniale. Vi forsøge at være lidt mindre "mainstream" og følge vores egene interesse for Geeky Gadgets. Webshoppen startede som en svensk blog der beskrev ny gadgets tilbage i 2007. Senere blev idéen født til at skabe en online butik der sælger sjove gadgets. Resultatet blev en webshop - www.roligaprylar.se. Webshoppen blev hurtig en succes, og sidenhen kom der også været mange henvendelser fra Danmark. I 2013 blev det besluttet at åbne en webshop i Danmark. Butikken fik det flotte navn AlphaGeek
Søtorvet 5 , 1371, København K
- +45 78 77 05 44
- info@alphageek.dk
- alphageek.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Billigt👍
Jeg sad lige før jul og så at man ku købe Juleskum for 1 kr hos alphageek og det må man sige er meget billigt fir 750g som normalt koster ihvertfald 100kr så jeg sprang til og min datter købte osse og fra vi bestilte til vi fik dem gik der 2 dage så det er både billigt og hurtig levering...
Min svoger blev helt vild da han hørte hvad jeg havde givet for en kasse Juleskum men da han ville bestille kostede en kasse ikk 1 kr men 24,50 men han skulle da osse lige ha 4 kasser og ved han er fuldt ud tilfreds med både pris og levering...
Kan varmt anbefale alphageek
Ufattelig dårligt!
Var lovet at bestilte jeg d. 19 dec så ville den komme inden d. 24 dec, men idag er det d. 29 og stadig ingen pakke. Fedt at love det op til jul og så ikke overholde det.
Bestilte andre steder, selv d. 22 og fik det den 23 dec.
Så regn ikke med 1-3 dages levring som de skriver!
Dårligt, dårligt, dårligt!!!
Nemt, hurtigt og uden klager herfra
Let at bestille og betale, hurtig afsendelse og modtagelse. Intet aty sætte en finger på.
Hurtigt og nemt
Billigt, hurtig levering og nem shop. Alt i alt en super god handel, jeg med glæde vil foretage en anden gang.
jeg blev lovet at hvis jeg bestilte inden d19-12 ville jeg modtage min pakke inden d.24-12 det er nu d.26-12 og jeg har ikke modtaget den endnu
Men jeg har dog modtaget en mail om at den er afsendt fra Sverige
Alt perfekt
Ingen slinger i valsen. Varerne kom som aftalt og juleskummet smager himmelsk 😀
Leveret inden jul som lovet
Vi bestilte om aftenen d18.12 og fik pakken d23.12 så julen var reddet
Nørdens betroede ven
Fantastisk hjemmeside med alt hvad det lille nørde-hjerte kan begære. Hurtig respons på ordrer og ingen problemer at spotte med hensyn til bestilling/levering.
God, billig og nem julegave!
Jeg bestilte en fjernstyret kran til min søn i sidste øjeblik torsdag aften 18/12. Det var klart det billigste sted på nettet og pakken ankom mandag 22/12.
Tak for hjælpen :)
Julegave----
Jeg er helt tilfreds...varerne var i orden....og hurtigt leveret...og så endda leveret til døren....det kan vist ikke gøres bedre....smiler
Godt nytår..............................
Ingen problemer
Bestilte en kasse juleskum og den kom rimelig hurtigt 😊
Super hurtig jule-levering og god kvalitet !
Jeg var sent ude med julegaverne, men alphageek leverede meget hurtigt, så gaven kom i hus og skønt den lave pris er kvaliteten i top !
Perfekt
sjov og nem hjemmeside, super hurtig levering, kan kun anbefales
Nemt, hurtigt og sikkert.
Hjemmesiden er nem at overskue med en god søgefunktion. Mine varer kom hurtigt efter bestilling, skal helt sikkert handle der igen.
Hurtig og korrekt levering af det bestilte product. Ingen fejl på produktet.
Super hurtig levering, ægerligt at post dk smed den væk, så har faktisk ikke fået den endnu. De har så fundet den, men må vente til efter jul, æv. Men intet at sætte på Alphageek. Gode priser og hurtig levering!
Fint
Eneste anke er deres valg af afhentningsted. Der ligger flere steder tættere på adressen, men vælger så en i den komplet modsatte ende af byen. Kan gøres bedre, ellers alt OK.
Intet at klage over
Kan kun anbefale, venlige folk og hurtig levering :)
Fint sted med hurtig levering
Hurtig levering. Der gik kun 3 dage fra jeg havde afgivet bestillingen, til jeg fik besked om at jeg kunne hente pakken på posthuset. Dog synes jeg det er dårligt at det koster 40 kroner i fragt, og så er det ikke engang med omdeling. Kan sagtens anbefale stedet.