Beställde 6 läskcentratflaskor Men fick endast 5 st Har nu fått den flaska som fattades efter att ha haft problem med deras mejlsvar Expeditionsavgiften är ju bara ett annant namn på fraktavgift... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi är ett svenskt företag som sedan 1974 själva har tagit fram och tillverkat olika aromer, essenser, läskkoncentrat och vattenaromer till kolsyrat vatten.
Dane kontaktowe
Svedala, Szwecja
- kontakt@gertstrand.se
- allt-fraktfritt.se
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Fick en flaska för lite,se upp
Beställde 6 läskcentratflaskor
Men fick endast 5 st
Expeditionsavgiften är ju bara ett annant namn på fraktavgift.
Som är "gratis "
Beställde 2,5 liter Bensaltensid 50
Beställde 2,5 liter Bensaltensid 50. Varan kom snabbt och jag har nu tillrett en första omgång för att behandla vit lav som börjat uppträda på mark stenen utanför Carporten. Ska även behandla dotterns tak med betong pannor och svägerskans, som har ett vackert skiffertak. Priset per tillredd liter är under 50% av GrönFri. Då tycker jag expeditionsavgiften är helt oväsentlig.
Ni skriver stolt att ni är ett svenskt…
Ni skriver stolt att ni är ett svenskt företag och ändå så får man all text på engelska??
Se till att vi svenskar kan läsa er sida om ni vill ha oss som kunder.

"Alla beställningar är fraktfria
"Alla beställningar är fraktfria. En expeditionsavgift på 39 kr tillkommer per beställning."
I kassan tillkommer kravet på minst 239:- per beställning för att få fraktfritt... "Allt fraktfritt" var det ja!?

Oseriöst koncept
Precis som andra skriver är det väldigt oseriöst att försöka lura kunder genom att döpa om fraktavgift till expeditionsavgift. Som kund skiter vi i vad ni kallar det, det som spelar roll är om vi behöver betala för det eller inte när ni påstår att man inte behöver. Rimligtvis ska det redan vara inbakat i priset.
Blev ingen beställning för mig trots "sunk cost" i form av ihopplockad varukorg. Egentligen hade jag inget problem med totalkostnaden, bara att ni medvetet vilseleder.

Odpowiedź od Allt Fraktfritt
Produkterna i sig är det väl inget fel…
Produkterna i sig är det väl inget fel på, men hela konceptet ska ju vara fraktfritt, annars borde man döpa om websidan. 39 kr i exp.avgift istället för att skicka ett litet paket? Det hade snarare kostat 29kr i vanlig frakt..
Fick fel vara
Fick fel vara, har försökt registrera mig som kund/medlem hos dem men det funkar inte så deras helpdesk kommer jag inte åt. Har även mailat dem på många adresser men får autosvar att allt går via helpdesk. Även ringt alla telefonnummer jag hittat samma sak allt går via helpdesk.
Inte lätt att kontakta helpdesk då det inte funkar att registrera/skapa konto på deras sida.
Kundtjänst är alltså under all kritik.
Har nu fått kontakt med dem och returnerat varan och fått pengarna tillbaka. Tog lite tid men det löste sig.
Snabb och säker leverans
Beställde glycerin(glycerol) i litersförpackningar. Snabb leverans och säkert inpackat (stötsäkert och inplastat). Mycket nöjd.
Felfritt och snabb leverans
Beställde salmiak och lakritspulver för att göra eget hockeypulver och salmiakdadlar. Fick paketet på ett par dagar trots att jag skrivit fel epostadress vid beställning. Fick snabb hjälp av Angelica på kundtjänst. Obs. man måste kontakta kundtjänst via deras hjälpcenter. Det är inte fraktfritt, men billigare än normalt för mitt paket på 1 kg. Gillar att beställa från en svensk sida, då går det fortare och är mer pålitligt enligt mig.
Allt är inte fraktfritt
Allt är inte fraktfritt; du behöver betala frakt oavsett vilken summa du handlar för. De har många lockande smaker som tycks se goda ut, men allt smakar verkligen syntetiskt och mycket illa. Hade inte rekommenderat att beställa någonting härifrån.

Svåra att kontakta
Svåra att kontakta, köpte läsk koncentrat blandade enligt deras rekommendationer , har väldigt bra vatten, det smakade fruktansvärt, förmodligen sämre än när djur slickar sig själva i asen , sämst var att efter en massa försök på Mail när de väl svarade så sa de : vi tycker att det är gott

Odpowiedź od Allt Fraktfritt
Högst anmärkningsvärt att man har en…
Högst anmärkningsvärt att man har en webbadress som hävdar "fraktfritt" när det sedan visar sig att man tar ut en expeditionsavgift på 39 kronor. Där föll hela idén med fri frakt platt. Kommer aldrig att köpa något i denna butik. Oseriöst! Ett hån mot både kunden och de företag som erbjuder fri frakt utan att några övriga kostnader tillkommer. Det blir dessutom något som med hänsyn till butikens namn blir löjeväckande! Man kan åtminstone skratta åt det, men köp inget här!

Odpowiedź od Allt Fraktfritt
Har handlat ett antal gånger från Gert…
Har handlat ett antal gånger från Gert Strand.
Har alltid fungerat problemfritt och snabbar leveranser.
Ser att en del klagar på deras expeditionsavgift, finns många företag som tar både expeditionsavgift och frakt. Jag tycker även att det står klart och tydligt att det tillkommer en expeditionsavgift.
Snabb leverans och bra pris
Att döpa om fraktavgift till expeditionsavgift....
Att döpa om fraktavgift till expeditionsavgift säger allt. Att luras är deras grundpelare. Handla gärna du som blir sugen.
Snabb leverans och mycket nöjd med…
Snabb leverans och mycket nöjd med varan jag köpte. Litet minus för den otydliga namnet "fraktfritt" när det ändå tillkommer expeditionsavgift på 29 kr. Dock prisvärt så jag vill ändå inte sänka helhetsbetyget. Kommer definitivt att handla igen.
Ett inte seriöst företag
Köpte en burk vitaminer för drygt två veckor sedan - ännu ingen leverans. Företaget tar inte betalt för frakt men lägger istället på en expeditionsavgift som verkar bra dyrare än fraktkostnaden.

Extremt snabb leverans
Extremt snabb leverans. Beställde måndag kväll. Kunde hämta ut paket hos ombud redan onsdag förmiddag, samma vecka.
Väldigt bra förpackat. Supernöjd.
De har produkter som annars är svåra att få tag på.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.