AllesVoorLassen.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Goed advies gekregen en goede materialen. Zeker aan te raden Ik was op zoek naar een automatische lashelm en kwam met 2 dure helmen waar ik over twijfelde en ze adviseerde me zelfs een goedkopere... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 4 z 5

Verkeerde product bezorgd, contact over gehad, dat verliep soepel. Juiste product zou zsm worden verstuurd, tot op heden nog niet gebeurd. Aanvulling: juiste laskabel ontvangen. Waarvoor dank.

Oceniono na 5 z 5

Had 1 artikel niet in winkelwagen gedaan. Na whatsapp bericht met verzoek of dit nog aan bestelling kon worden toegevoegd kreeg ik bericht dat dit zonder enige kosten zou worden toegevoegd. Helemaal... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami spawalniczymi
  2. Hurtownia

Napisane przez firmę

Jouw lasklus begint bij AllesVoorLassen.nl! AllesVoorLassen.nl is het betrouwbare startpunt voor elke lasklus. Met een uitgebreid assortiment en online advies bieden wij kwaliteitsproducten aan met een altijd concurrerende prijs voor de lassende hobbyisten, zzp’ers en bedrijven in Nederland en België.  Allesvoorlassen.nl wil de grootste online partner zijn en blijven voor lassende hobbyisten, zzp’ers en bedrijven binnen België en Nederland. Met passie voor de lastechniek streven wij naar de optimale online ervaring voor alle lassers. Dit doen we met een altijd concurrerend geprijsd lasassortiment bestaande uit kwalitatieve merken. LET OP: Sinds 5 juli 2023 is de website allesvoorlassen.nl actief onder een nieuwe eigenaar. Het domein is door ons gekocht uit het faillissement van Pomweld BV.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Verschrikkelijke service slecht…

Verschrikkelijke service slecht bereikbaar weinig respons op mails product na anderhalve maand nog niet ontvangen geld nog steeds niet terug heel onprofessioneel raad je af hier te bestellen want het is een drama!

30 maja 2022

Beste Robin Wals,

Uiteraard vinden wij het erg jammer om te lezen dat er iets niet goed is gegaan met uw bestelling bij AllesVoorLassen.nl.
Sinds 5 juli 2023 is de website AllesVoorLassen.nl actief onder een nieuwe eigenaar. Het domein is door ons gekocht vanuit het faillissement van PomWeld BV.

Mocht u verder nog vragen hebben, stel ze dan gerust. We hopen u uiteraard in de toekomst terug te zien op onze website!

Oceniono na 1 z 5

De helft van mijn bestelling is nooit…

De helft van mijn bestelling is nooit aangekomen, ik heb Allesvoorlassen hier nu onderhand het afgelopen jaar 5 e-mails over gestuurd. En tot op heden nog geen antwoord gekregen.

3 kwietnia 2022

Beste Daan,

Bestellingen van voor 23 mei 2023 zijn bij ons niet bekend. Daarnaast hebben wij geen toegang tot de koophistorie. Wel kunnen we u helpen aan de gegevens van de curator. Hiermee kunt u verder in gesprek gaan over het probleem met betrekking tot uw order. Deze gegevens kunt u vinden via onderstaande link:

Oceniono na 1 z 5

De aanhouder wint (voorlopig).

Om andere mensen te waarschuwen én gerust te stellen wil ik graag mijn ervaring met Pomweld delen.
Ik deed begin september een bestelling maar het product bleek niet meteen geleverd te kunnen worden. Gezien de huidige economische situatie is dat geen uitzondering. Ik annuleerde mijn bestelling en Pomweld beloofde de terugbetaling van het aankoopbedrag. Na twee maanden waarin ik herhaaldelijk aandrong op de terugbetaling heb ik mijn geld teruggestort gekregen. Zoals ik mijn contactpersoon bij Pomweld al aangaf is er nog veel ruimte voor verbetering.

19 listopada 2021

Beste,

Oceniono na 3 z 5

Product retour, na 4 maanden geld terug.

Helaas goede en slechte ervaring met dit bedrijf. 3 keer iets besteld wat vlot en correct geleverd werd. Helaas 1 product retour en na 3 maanden nog geen geld terug. Op e-mail wordt niet gereageerd, ook een telefoontje heeft niet geholpen. Gezien de andere slechte recensies vrees ik dat ik naar dit geld kan fluiten.
Update: na deze review weer contact gekregen en nog wat e-mails verder is de terugbetaling geregeld. Heeft zo'n 4 maanden geduurd.
De producten zijn goed, als nu het bedrijfsprocess ook flink verbeterd wordt kan dit een prima leverancier worden.

12 września 2021

Avoid at all costs!!

I've been a frequent online shopper for more than 20 years now, and I take pride in my ability to (mostly) avoid crappy companies, websites and sellers. Unfortunately this time I didn't google first and I was caught completely off-guard.
Customer service is non-existent, they're completely uninterested in providing a good experience to their clients. After placing an order and paying for my items, I had absolutely zero feedback on delivery status for 4 weeks. There's no information available on your personal account and the so-called 'Client Portal' doesn't even work. Several emails were sent but they simply didn't bother replying to any of them.
Ended up having to activate PayPal buyer protection to get a full refund.
Just avoid them at all costs and go spend your money somewhere else.

28 sierpnia 2021

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, reageren niet tot nauwelijks op emails, als je iets terugstuurt dan moet je maar afwachten of je ooit je geld terug krijgt.
Tig mails en meer dan een maand verder en het is ze nog steeds niet gelukt om het bedrag te crediteren.
Kortom doe jezelf een plezier en koop ergens anders.

28 lipca 2021

PAS OP!

Op 19-6 wat producten besteld. Navraag gedaan over levertijd na 5 dagen. Er wordt niet gereageerd op emails.
Na 10 dag toch een email met bevestiging dat het nog even duurt. Hierna weer geen reactie op emails. Kopersbescherming PayPal in geschakeld. Door een fout mijnerzijds geen credit via PayPal. Ook via Allesvoorlassen.nl / POMWELD.nl geen credit maar ook geen producten.

22 lipca 2021
Oceniono na 1 z 5

Slechte klanten service wel goede prijzen.

Ik heb hier 8 juni wat besteld een nieuw Tig lasapparaat en wat accessoires.
Deze zou apparaat had uiterlijk 17 juni bij hun binnen. moeten zijn.
Na diverse mailtjes waarop geen duidelijk antwoord komt wanneer ik het pakket wel thuis kan verwachten word ik het erg zat.
(zeker als je het pakket nodig hebt) en nu extra geld uit moet geven om verder te kunnen)

Mijn 1e en tevens LAATSTE keer dat ik hier wat besteld wat een bagger klanten service.
wel Goede prijzen trouwens.

25 czerwca 2021
Oceniono na 1 z 5

Je kan ze niet berijken met de telefoon…

Je kan ze niet berijken met de telefoon (waarschijnlijk door alle klachten) ik 85 euro aan spullen besteld en anderhalve week later staat de orderbevestiging nog steeds open en blijven ze maar zeggen dat het zoo snel mogelijk geregeld word. Niet bestellen bij deze slechte site (prijzen zijn wel goed)

15 kwietnia 2021
Oceniono na 2 z 5

slechte klantenservice, prijzen zijn wel goed

aantal dingetjes besteld (rond de 150 euro totaal), alles in stock, zou 5tal werkdagen duren om te leveren. 3 weken later nog niets ontvangen, ik stuur een mailtje met vraag om te annuleren, ik krijg hier geen reactie op. Ik stuur deze mail nogmaals en krijg dan de reactie dat mijn bestelling geannuleerd en terugbetaald zal worden. Een week later nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Nog een week later staat de postbode ineens voor de deur met de bestelling :D Gezien het om verbruiksartikelen gaat, is het niet zo erg en ga ik ze zeker houden maar denk dat ik hier niet meer ga bestellen in de toekomst. Klantenservice is voor mij belangrijker dan prijs eerlijk gezegd.

10 kwietnia 2021

Wat een slechte service!

Wat een slechte service (eigenlijk geen service!).
Bestelling geleverd, maar er ontbrak iets. Gemailed en een reactie: "we zoeken het uit en dan hoort u van ons"
Klinkt goed dacht ik aanvankelijk...
Echter na een week nog geen reactie; vervolgens diverse emails gestuurd zonder enige reactie (over een periode van weken).
Verlies genomen en de spullen ergens anders gekocht. Hier koop ik nooit meer iets. Gelukkig was het geen grote aankoop. Moet er niet aan denken dat je een Kemppi o.i.d. koopt en er ontbreekt iets!

9 kwietnia 2021
Oceniono na 4 z 5

Levering duurt even maar verder prima.

levering is niet snel. op de site staat iets van 5 werkdagen, in mijn geval werd dat het dubbele, kreeg daar overigens wel een mail over. Aan de andere kant: goede prijzen en assortiment, prima telefonisch advies vooraf en toen er 1 item bleek te ontbreken werd dat na melding dezelfde dag nog verstuurd en had ik het een dag later alsnog in huis. Ik ben alles bij elkaar dus best tevreden.

6 marca 2021

Slechtste service ooit

Slechtste service ooit! Koop hier niks want ze reageren nergens op. Ook de levertijden kloppen niet. Ik zit al 3 weken te vergeefs te wachten op mijn bestelling en ze reageren op geen enkele mail. Schandalig! Dat geld zie ik waarschijnlijk niet meer terug.

23 lutego 2021

Verschrikkelijke webshop

Verschrikkelijke webshop. Meer dan twee maand geduur eer ik mijn bestelling toekreeg. Totaal gebrek aan communicatie. Op vele emails werd gewoon niet gereageerd, of gewoon kortweg met één zinnetje: het wordt nageleverd..
Dikke afrader!

12 sierpnia 2020

Zeer slechte communicatie!

Zeer slechte communicatie met dit bedrijf! geen info over orderstatus, geen of zeer late reactie op mailberichten. Onvolledige aflevering en vervolgens geen reactie op de mail met de vraag waar de rest van de bestelling blijft. Al met al bijna 6 weken verder en nog steeds aan het wachten.

29 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

Het is dat ik geen nul sterren kan…

Het is dat ik geen nul sterren kan geven anders was dat het geworden.
Ik heb nu al een aantal mails gestuurd met 1 keer een reactie, we bellen u op, wat niet werd nagekomen, en 1 keer een bevestiging van de order welke ik 3 weken daarvoor al binnen had. Ook via telefoon wordt je gewoon niet geholpen zoals het hoort. Ik hoop dat ze wel zullen begrijpen dat ik hier niets meer bestel.

Hebotec Constructiebedrijf

12 sierpnia 2019

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej