Topklasse service! En forretning med kunden i fokus =D Jeg havde bestilt en masse madkasser og nogle andre småting. Uheldigvis var der en af varerne der ikke var kommet med. Jeg kontaktede forret... Zobacz więcej
Fantastisk produkt og hurtig service! Virker til at være gode mennesker bag virksomheden. Varen kom med en lille sød note. Kan klart anbefale!
Den skønneste og mest eventyrlige legetøjsbutik jeg længe har været inde i. En dejlig oplevelse for både børn og voksne, med et stort udvalg af kvalitets legetøj. Denne lille legetøjsbutik er så meget... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min foretrukne “børne-butik” ☺️ All about kids er et skønt univers at træde ind i. Der er et væld af spændende legetøj og med fokus på god kvalitet. Virkeligt dejligt imødekommende og serviceminded p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
All about Kids er en butik fyldt med skønt interiør og legetøj til børn 0-6 år. I butikken tilbydes leje af klapvogne samt mulighed for at benytte ammerum.
Klaregade 15, 5000, Odense, Dania
- shop@allaboutkids.dk
- allaboutkids.dk
Rigtig god service!
Dejligt udvalg og vidunderlig butik
Dejligt udvalg og vidunderlig butik, både webshop og fysisk forretning 🥰
Topklasse & lynhurtig service!
Topklasse service! En forretning med kunden i fokus =D
Jeg havde bestilt en masse madkasser og nogle andre småting. Uheldigvis var der en af varerne der ikke var kommet med. Jeg kontaktede forretningen, og fik eftersendt det manglende produkt med det samme! Super service :D
Menneskelig fejl kan ske. Det hvordan det løses der er afgørende. Jeg handler her bestemt igen!
Fantastisk produkt og hurtig service
Fantastisk kundeservice ☀️
Pakken vi modtog var så fint pakket…
Pakken vi modtog var så fint pakket ind, at den kun kunne bringe glæde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Min foretrukne “børne-butik” ☺️
Min foretrukne “børne-butik” ☺️
All about kids er et skønt univers at træde ind i. Der er et væld af spændende legetøj og med fokus på god kvalitet. Virkeligt dejligt imødekommende og serviceminded personale.

Odpowiedź od All About Kids
Fantastisk god service og hurtig…
Fantastisk god service og hurtig levering . Også meget hjælpsom , da jeg, gamle kone , havde skrevet forkert adresse . Da jeg ringede til firmaet, hjalp de mig straks med at rette fejlen. Det er ikke sidste gang jeg handler i det gode firma .

Odpowiedź od All About Kids
Gode produkter, hurtig levering og gode medarbejdere
Jeg bestilte en bamse, der blev leveret lynhurtigt. Pakken indeholdt også en fysisk kvittering og en sød hilsen samt en lille pose smarties, hvilket gjorde min dag endnu bedre.

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition - fra bestilling til jeg kunne hente. Meget venligt personale i butikken

En lejetøjsbutik med sjæl
Elsker at komme ind i denne skønne butik. Her er et stort udvalg af legetøj og kreative produkter til børn i alle aldersgrupper. Og man får altid en sød betjening.

Odpowiedź od All About Kids
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.