Alishas Studio Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Bedste i gamet

Havde brug for en professionel hjemmeside, havde prøvet tre andre før, hvor hverken service eller hjemmesiden så godt ud eller fungerede. Alisha har lavet en klasse hjemmeside til en fordel agtig pris hvor alt spiller 🤩

2 czerwca 2025

Odpowiedź od Alishas Studio

Tusind tak for din varme anbefaling og samarbejdet! Jeg glad for vi fik det til at fungerer 😁

Mvh Alisha

Alisha er super dygtig

Alisha er super dygtig og en kæmpe hjælp!

Jeg fik hjælp af Alisha til min hjemmeside, selvom det var en branche, hun ikke havde arbejdet med før. Det tog hun som en udfordring – og hun leverede et virkelig flot resultat! 👏🏼

Hun lytter, forstår og tager initiativ. Hun kom med masser af gode idéer og inputs, som virkelig løftede siden og gjorde den unik.

Jeg kan helt klart anbefale Alisha! 🤩

9 maja 2025

Kære Saima

Tak for et fantastisk samarbejde. Det var bestemt interessant at få indblik i QA/RA branchen. Tak for nu :)

Tip top designer🧑‍🎨

Alisha er super dygtig i opbyggelsen af en komplet hjemmeside, alt fra psykologien bag farver og hjemmesidens præsentation, til aktiveringen af hjemmesiden så den er klar til at levere klasse resultater🤩

Jeg kan klart anbefale Alisha, især med de rimelige og troværdige priser hun tilbyder🙏

20 kwietnia 2025

Odpowiedź od Alishas Studio

Tak for anmeldelsen Salah - Hele processen er altid smooth med dig. Ser frem til flere samarbejder

mvh

Oceniono na 5 z 5

Alisha har virkelig hjulpet os på tværs…

Alisha har virkelig hjulpet os på tværs af vores kunder ved at komme med konkrete forslag til, hvordan vi kunne optimere deres hjemmesider ved hjælp af UX, farver og de rette skrifttyper. Hendes input har ikke kun løftet vores samarbejdspartneres digitale tilstedeværelse, men har også været med til at øge konverteringsraten hos dem.

Hvis du leder efter en ekspert inden for hjemmesider og design, så er du i hvertfald det rigtige sted!

12 maja 2025

Hej Sinan

Tusind tak for de søde ord. Det er altid en fornøjelse at arbejde med jer:) Ser frem til flere samarbejder

Oceniono na 5 z 5

Alisha har hjulpet mig med alt fra…

Alisha har hjulpet mig med alt fra branding og hjemmeside til sparring på min forretning – og det har gjort en kæmpe forskel. Hun er mega dygtig, lyttende og forstår én, men tør også skubbe lidt på, så man rykker sig. Følte mig tryg hele vejen og resultatet blev så meget bedre end jeg selv havde forestillet mig. Kan virkelig anbefales!

12 maja 2025

Hej Roya

Det er altid en fornøjelse at arbejde med dig! Tak for din søde anmeldelse - det varmer hjertet

Alisha

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej