Hos Alfredo Pizza finder du mange lækre retter. Vi serverer alt fra Drikkevarer, Pizza, Pizza Bianca, Pizza Veggie, Burger, Pita & Durum, Grill, Dips, Vi er sikre på, at der er en, som vil falde i din smag.
Dania
- alfredo.dk
Levere is kolde pizzaer hvis det er…
Levere is kolde pizzaer hvis det er noget
DK’s bedste pizza kan klart anbefales…
DK’s bedste pizza kan klart anbefales mega godt
Fik en nr 16 og 17 og de var super…
Fik en nr 16 og 17 og de var super gode. Kan helt klart anbefale
Jeg bestilte igennem Wolt da de havde…
Jeg bestilte igennem Wolt da de havde 8,4 i score. Jeg har købt 2 gange "Penne Al Tartufo" Vi fik overkogte pastaer, samt så svømmede retten i olie/vand og man kunne slet ikke smage der skulle være "trøffel" i, selve maden havde heller ingen smag og for 129kr pr stk så synes jeg godt nok denne her portion er for lille til en standard voksen portion til den pris, næsten ikke noget kød heller.
Jeg skrev naturligvis og sendte billeder til Wolt med det samme, da vi ikke kunne spise det, Wolt kunne intet gøre da de fortæller at det er restauranten der bestemmer om de vil refunderer eller ikke. jeg brugte 290kr på Wolt og dagen efter fik jeg af vide at jeg kunne få 129kr tilbage af restauranten mere kunne de ikke gøre, jeg skriver denne her anmeldelse så i andre har et indblik på hvordan kvaliteten kan være i deres pasta retter.

Odpowiedź od Alfredo
Bestilte en classica 25 og fik en…
Bestilte en classica 25 og fik en Margherita
Det var en god pizza
Det var en god pizza, men pizzaen var ikke skåret ud. Men det kan stærkt anbefales
Helt klart Randers bedste pizza
Helt klart Randers bedste pizza, især deres bianco pizza'er er gode
Randers bedste pizza
Randers bedste pizza, og rigtig imødekommende pizzabud.
Spiser normalt ikke en hel pizza, men herfra ryger den lige i løgneren