Zobacz, co mówią recenzenci

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ett perfekt samarbete med en jättebra säljare Gabriel Fransson som är tillmötesgående och hjälpsam. Han till och med kollar så man mår bra. Tack för ditt trevliga bemötande som säljare. Hoppas på ett... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De ringde och erbjöd ett billigare pris på mitt abonnemang, de var raka och ärliga att de gällde mobilabonnemang, förstod inte i början det var byte men Gabriel förklarade tydligt innan jag behövde go... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Operator sieci komórkowej

Napisane przez firmę

Liten operatör med fokus på nöjda kunder och billiga priser.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oseriöst företag!

Skandal! Min mamma som avled i nov 2025 har abonnemang via alfatelefoni. Har försökt nå företaget ofantligt många gånger via telefon, mail, kontaktformulär. Dom återkopplar aldrig! Fakturorna kommer och jag betalar, men kommer att bestrida nästkommande faktura. Har under ett par månader flertalet gånger sagt upp telefonen men ej fått någon bekräftelse, vill ju inte att det ska gå till inkasso. Otroligt oseriöst företag med noll respekt!!
Marie-Louise

17 lutego 2026
Logo AlfaTelefoni Sverige AB

Odpowiedź od AlfaTelefoni Sverige AB

Hej Marie-Louise,

Tack för din recension.

Vi beklagar att du upplevt problem i samband med uppsägningen. En skriftlig bekräftelse skickades via e-post från oss vid uppsägningstillfället, men det verkar som att mejlet inte nådde fram korrekt.

När vi senare var i kontakt med er kunde uppsägningen bekräftas och hanteras.

Om det finns några kvarstående frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Ni når oss snabbast via info@alfatelefoni.se eller på 040-623 23 23.

Vänliga hälsningar
AlfaTelefoni

Jag är väldigt nöjd med Alfa Telefoni

Jag är väldigt nöjd med Alfa Telefoni. Abonnemanget är enkelt, prisvärt och gör exakt det man förväntar sig. Täckningen är stabil, samtalen är tydliga och surfhastigheten räcker gott och väl för både vardag och nöje.
Det jag uppskattar mest är tydligheten – inga dolda avgifter eller krångliga villkor. Allt är lätt att förstå och hantera. Kundservicen har också varit snabb och hjälpsam när jag haft frågor, vilket ger ett seriöst och tryggt intryck.

14 lutego 2026

Snabb och smidig service

Snabb och smidig service!
Väldigt enkel process och tydlig kommunikation hela vägen. Allt fungerade som utlovat och kundtjänsten var hjälpsam när jag hade frågor. Rekommenderas!

14 stycznia 2026

Långvarig nöjd kund!

Har haft ett abonnemang på Alfa Telefoni i över 2 år nu och är super nöjd! Alltid perfekt uppkoppling och dessutom mycket billigare än 3,tele2,Telenor etc. Aldrig haft problem men när jag väl skulle ringa in till kundtjänst en gång så kom jag fram direkt och fick hjälp direkt!

12 lutego 2026

Perfekta priser låga

Perfekta priser låga, med höga abonnemang. Inget jag har nånsin varit med om. Jag var kopplad till comviq när jag hörde min kollega prata om alfa telefoni. Han berätta att du får mycket låga priser samt för häga GB. Och när det kommer till att få hjälp så har dem den bästa kund service. Stort tack till Alfa Telefoni.

7 lutego 2026

Varning!

Varning för detta företag! Påstår att dom ordnar problem som dom sedan inte gör. Otroligt krångligt att byta till annan operatör. Skickar extra fakturor när man vill avsluta abonnemang. Inte seriösa.

8 stycznia 2026
Logo AlfaTelefoni Sverige AB

Odpowiedź od AlfaTelefoni Sverige AB

Hej Ann,

Tack för din recension.

Vi beklagar att du upplevt processen som krånglig. Vid byte av operatör är det den nya operatören som ansvarar för att genomföra porteringen (flytten av numret), vilket innebär att processen styrs från deras sida.

Om man väljer att avsluta ett abonnemang i förtid enligt avtalsvillkoren tillkommer en slutfaktura för återstående bindningstid, vilket är standard i branschen.

Har du frågor kring ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så går vi igenom det tillsammans.

Vänliga hälsningar
AlfaTelefoni

Enastående personlig kundsupport!

Enastående personlig kundsupport!
Tillförlitligheten hos själva tjänsten är även den i absoluta toppen, så det ska mycket till innan jag byter och jag rekommenderar Alfa kontinuerligt sedan lång tid tillbaks.

27 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej