Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Die Panelen entsprechen genau der Beschreibung auf der Internetseite. Die Verarbeitung ist sehr gut. Man muss nur etwas darauf achten, wenn die Panelen gekürzt oder Löcher eingeschnitten werden: da d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

The ordering process was very simple and user-friendly. There was an expected lead time provided at the time of the order but the actual lead time was much shorter. The delivery also went smoothly, an... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Paneele an sich von guter und zufriedener Qualität..zügige Lieferung. Aber leider kamen 3 von 11 Paneelen beschädigt mit der Spedition an..trotz mehrmaliger Kontaktaufnahme ( inkl.Bilder) zur Lösungs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ledstrip met afstandsbediening besteld via Akutic panel. Helaas werkte het niet naar behoren. Via de app contact gezocht met de klantenservice. Snel respons. Samen bekeken wat het probleem zo kunnen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Toe aan iets nieuws? Maak kennis met onze akoestische panelen. Ontworpen om de geluidskwaliteit van uw ruimte te verbeteren en deze om te vormen tot een aangenamere, levendige omgeving. Onze panelen zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Ik ben erg tevreden over de panelen

Ik ben erg tevreden over de panelen, goede kwaliteit en ziet er mooi uit. Was uiteindelijk toch nog wel een klus om ze op maat te zagen aan de muur te bevestigen, maar het is gelukt.

Door vertraging duurde het wel even voor de panelen bezorgd werden, maar verder geen op of aanmerkingen.

27 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Wat een prachtige panels .

Wat een prachtige panels .. echt superblij mee! Wij hebben ze in toilet geplaatst in combinatie met tegels! Goede service en mooie kwaliteit.

15 marca 2023

Snelle service en kwaliteit

Super snelle service, mijn panelen waren binnen een paar werkdagen geleverd! Panelen zijn van hoge kwaliteit, zijn goed te verwerken en hebben een luxe uitstraling. Bedankt Akustic Panel, ik ben blij met de upgrade thuis!

10 marca 2023
Oceniono na 3 z 5

Website&product prima, afhandeling minder

+ Website ziet er professioneel uit
+ bestellen gaat makkelijk.
+ panelen zijn van prima prijs/kwaliteit

+/- levering doet een medewerker zelf met een open aanhanger.
+/- enkel bereikbaar via Whats-App

- na bestellen hoor je niets meer. Levertijd 3-5 werkdagen werd dikke 2 weken zonder bericht. Pas na aandringen via Whats-app werd leverdag bekend, die kon niet aangepast.
- op mails wordt niet gereageerd
- telefoon staat uit(?)
- naar de factuur moet je vragen, er staat geen KvK nummer of btw nummer op de factuur. Lastig in te boeken als zakelijke klant.

3 marca 2023
Logo Akustic Panel

Odpowiedź od Akustic Panel

Goedemiddag,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en wat jammer dat u ons een 3 sterren review geeft.

In dit geval waren wij inderdaad 1 week te laat met de levering ivm grote drukte, excuus daarvoor. Wel is er in overleg vanuit u gekozen om de levering extra uit te stellen naar maandag 6 maart.

Wij doen de bezorging van kleinere orders op eigen kracht om service en flexibiliteit te bieden. Grote post services werken namelijk met eigen datums en weinig flexibiliteit. Al onze panelen zijn geseald en worden afhankelijk van het weer met of zonder extra zeil op de trailer geleverd.

Wij zijn in ieder geval blij dat u tevreden bent met het product en als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej