Die Panelen entsprechen genau der Beschreibung auf der Internetseite. Die Verarbeitung ist sehr gut. Man muss nur etwas darauf achten, wenn die Panelen gekürzt oder Löcher eingeschnitten werden: da d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
The ordering process was very simple and user-friendly. There was an expected lead time provided at the time of the order but the actual lead time was much shorter. The delivery also went smoothly, an... Zobacz więcej
Paneele an sich von guter und zufriedener Qualität..zügige Lieferung. Aber leider kamen 3 von 11 Paneelen beschädigt mit der Spedition an..trotz mehrmaliger Kontaktaufnahme ( inkl.Bilder) zur Lösungs... Zobacz więcej
Ledstrip met afstandsbediening besteld via Akutic panel. Helaas werkte het niet naar behoren. Via de app contact gezocht met de klantenservice. Snel respons. Samen bekeken wat het probleem zo kunnen... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Toe aan iets nieuws? Maak kennis met onze akoestische panelen. Ontworpen om de geluidskwaliteit van uw ruimte te verbeteren en deze om te vormen tot een aangenamere, levendige omgeving. Onze panelen zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
Dane kontaktowe
Nieuwezijds Voorburgwal 340B, 1012 RX, Amsterdam, Holandia
- info@akusticpanel.nl
- akusticpanel.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Top bedrijf en panelen
Duidelijke en mooie website en zeer blij met het resultaat, zou het iedereen aanbevelen. Bezorgservice ook top geregeld! Ga zo door 👍🏼
Ik ben erg tevreden over de panelen
Ik ben erg tevreden over de panelen, goede kwaliteit en ziet er mooi uit. Was uiteindelijk toch nog wel een klus om ze op maat te zagen aan de muur te bevestigen, maar het is gelukt.
Door vertraging duurde het wel even voor de panelen bezorgd werden, maar verder geen op of aanmerkingen.
Contact verliep soepel
Contact verliep soepel, panelen van hoge kwaliteit.
snel geregeld en top kwaliteit
Online besteld en na contact kon ik ze ook nog eens dezelfde dag afhalen op locatie. De panelen zien er top uit, zeker een aanrader.
Wat een prachtige panels .
Wat een prachtige panels .. echt superblij mee! Wij hebben ze in toilet geplaatst in combinatie met tegels! Goede service en mooie kwaliteit.
Snelle service en kwaliteit
Super snelle service, mijn panelen waren binnen een paar werkdagen geleverd! Panelen zijn van hoge kwaliteit, zijn goed te verwerken en hebben een luxe uitstraling. Bedankt Akustic Panel, ik ben blij met de upgrade thuis!
Website&product prima, afhandeling minder
+ Website ziet er professioneel uit
+ bestellen gaat makkelijk.
+ panelen zijn van prima prijs/kwaliteit
+/- levering doet een medewerker zelf met een open aanhanger.
+/- enkel bereikbaar via Whats-App
- na bestellen hoor je niets meer. Levertijd 3-5 werkdagen werd dikke 2 weken zonder bericht. Pas na aandringen via Whats-app werd leverdag bekend, die kon niet aangepast.
- op mails wordt niet gereageerd
- telefoon staat uit(?)
- naar de factuur moet je vragen, er staat geen KvK nummer of btw nummer op de factuur. Lastig in te boeken als zakelijke klant.

Odpowiedź od Akustic Panel
Super geregeld met Sam Ootes hele mooie…
Super geregeld met Sam Ootes hele mooie wandpanelen goed mooi stevig hout blij mee

Odpowiedź od Akustic Panel
Leuk personeel en zeer blij met het…
Leuk personeel en zeer blij met het product! Recent aangekocht en geplaatst. Erg tevreden mee. Nu gevraagd voor de review en die schrijf ik uiteraard even! :)

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.