professionel, dygtig, vidende
Mads er følsom, omsorgsfuld og har været en stor hjælp flere gange
Hos Akupunktur Mads i Køge tilbyder jeg behandlinger med fokus på ro, balance og effektiv lindring af både fysiske og mentale gener. Jeg er uddannet akupunktør og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med smerter, stress, hormonelle ubalancer, fordøjelsesproblemer og meget mere. Mit mål er ikke bare at lindre symptomer, men at finde og behandle årsagen bag. Jeg møder hver klient med nærvær, respekt og en behandlingsform, der er skræddersyet til netop deres behov. Du er velkommen, uanset om du er ny til akupunktur eller har erfaring – her er plads til hele dig.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mads er følsom, omsorgsfuld og har været en stor hjælp flere gange
Too good personalised treatment.
Mads gets into every single detail about your health and gives you the best treatment.
I went for one new problem, and he actually cured many of my old problems as well.
I have never seen such a thorough Accupuncture Therapist ever.
I can recommend him for anyone looking for a holistic accupuncture therapist.

Odpowiedź od Akupunktur Mads
Jeg har haft fornøjelsen af at gå til behandling hos Mads, og jeg er dybt imponeret. Allerede fra første samtale blev jeg mødt med nærvær og ægte interesse i mine udfordringer, både fysisk og mentalt. Mads tog sig tid til at forstå årsagen bag mine symptomer – ikke bare symptombehandling – og det skabte en tryg base for forløbet .
Mine smerter i nakken og ryggen har været plagsomme længe, men efter blot to sessioner mærkede jeg en tydelig bedring – smerterne lettede og bevægeligheden kom igen. Mads tilpasser hver behandling præcist til den enkelte og det gav en følelse af, at jeg var i de bedste hænder .
Det er tydeligt, at Mads er dygtig – samtidig med, at han er omsorgsfuld og observerende. Stedet udstråler ro, en glæde i kombinationen af faglighed og venlighed gør besøget til en helhedsoplevelse. Jeg gik derfra med fornyet livskvalitet – fysisk og mentalt.
Jeg kan helt klart give mine varmeste anbefalinger til Mads.

Odpowiedź od Akupunktur Mads
Amazing, First time I experienced how acupuncture give instant relief . I had back pain from last 2 months and 2 session of Accupuncture has completely brought back to me normal routine.
Thanks 🙏

Odpowiedź od Akupunktur Mads
I had several acupuncture sessions with Mads and can recommend him as a very good specialist. He helped to relieve pain in the neck and lower back.
Mads is thoughtful and will find right treatment for you.

Odpowiedź od Akupunktur Mads
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.