Nok et af de værste firmaer jeg har haft med at gøre. Bestilte en vare, hvor det gik galt med leveringen. Betalte regningen da jeg bestilte varen på nettet . Har sendt mail til dem flere gange med... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Betalade i förskott för ett klockbatteri. Inget besked om leveransdatum. Efter lång väntan kontaktade jag företaget flera gånger via deras hemsida och via e-mail, men fick inga svar. När jag efter n... Zobacz więcej
Jag köpte två batterier till hårklipparen. På båda batterierna var kontakterna skadade och två hade lossnat från batteripolen. Som tur var har jag utrustning att punktsvetsa sådant fel. Men batterie... Zobacz więcej
Bestilte søndag modtog varer onsdag morgen. Blev lovet 2-3 dages leveringstid , hvilket jo er overholdt til fulde :) Prisen på varen, var også fuld konkurrence dygtig. Helt igennem en god opleve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til Akkushop.dk, din online but! Dit team af specialister omkring genopladelige batterier, genopladelige batterier, AkkuPack, batterier, opladere, lommelygter, tilbehør og mange andre artikler. Bestil endnu hurtigere batterier og tilbehør i den nye online butik på Akkushop.dk.
Dane kontaktowe
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Var det misslyckad punktsvetsning eller dåligt emballage?
Som tur var har jag utrustning att punktsvetsa sådant fel. Men batterierna har fungerat bra efter detta.
Handl aldrig hos Akkushop
Handl aldrig hos Akkushop! Varen jeg købte svarede ikke overens med billedet på hjemmesiden, så jeg måtte returnere den, men har aldrig fået pengene tilbage. De svarer ikke på mine utallige mails og sidste mulighed er nu en indsigelse.
L****firma!
vare ok men lang svartid
Jeg har ikke fået mine varer.
Ting tager tid og det gjorde det her…
Ting tager tid og det gjorde det her også, men det var vær at vente på.
Nemt og hurtigt
Saknad leverans
Produkten har ej anlänt till mig ännu! Jag har anmält att varan/produkten ej har anlänt ännu!
Uendelig lang levering, og ingen support
Købte vare den 30/7
De trak penge 1/8
Hørte derefter intet. De svarede ikke på mails.
Havde opgivet, men her halvanden måned senere 12/9 dukkede pakken pludseligt op.
mere online service når der skal sendes…
mere online service når der skal sendes til forskellige steder i Europe
Batterier med loddeflip
Jeg havde bestilt og brtalt for en bestemt type batterier (600), men da pakken ankom var der to andre batterier type (800) i, som ikke stemte overens med det købte.
De kunne ikke bruges :-(
Kæmpe svindelfirma - svarer aldrig
Køb ALDRIG her!!
Vi køber en dyr lyskæde til næsten 600 kr. Der bliver leveret en kasse, der tydeligvis har været åbnet og der mangler adapteren til kæden. Jeg må skrive flere gange og pludselig sender de en uoriginal adapter. Forholder sig slet ikke til, at de har solgt en brugt vare til fuld pris.
Adapteren ankommer og lyskæden virker ikke. Det har jeg skrevet til dem 3 gange nu. De svarer ikke og er fuldstændig ligeglade. Jeg må igang med banken og se om jeg kan få mine penge retur.
KØB ALDRIG HERFRA!!
Jeg har en dårlig oplevelse kan ikke…
Jeg har en dårlig oplevelse kan ikke komme i kontakt med Akkushop.dk , har ikke fået det batteri som jeg bestilt til pris på 3812,00 kr det er dårligt
12volt cykeloplader
Har købt en cykeloplader til mit Bosch batteri med 12 volt tilslutning. Super produkt og det virker fint.
Jag har ännu inte fått de batterier jag…
Jag har ännu inte fått de batterier jag beställde. Jag beställde sex batterier och de första två fick jag inom en vecka. De sista fyra batterier har jag ännu inte fått och trots att jag mailat flera gånger får jag ingen återkoppling.
Bedragerisk netshop
Akkushop.dk skal levere den vare man har bestilt og betalt for, det gør de ikke,og Efterfølgende kommunikation er ikke eksisterende
effektiv og hurtig
God pris og hurtig levering.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.