Nok et af de værste firmaer jeg har haft med at gøre. Bestilte en vare, hvor det gik galt med leveringen. Betalte regningen da jeg bestilte varen på nettet . Har sendt mail til dem flere gange med... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Betalade i förskott för ett klockbatteri. Inget besked om leveransdatum. Efter lång väntan kontaktade jag företaget flera gånger via deras hemsida och via e-mail, men fick inga svar. När jag efter n... Zobacz więcej
Jag köpte två batterier till hårklipparen. På båda batterierna var kontakterna skadade och två hade lossnat från batteripolen. Som tur var har jag utrustning att punktsvetsa sådant fel. Men batterie... Zobacz więcej
Bestilte søndag modtog varer onsdag morgen. Blev lovet 2-3 dages leveringstid , hvilket jo er overholdt til fulde :) Prisen på varen, var også fuld konkurrence dygtig. Helt igennem en god opleve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til Akkushop.dk, din online but! Dit team af specialister omkring genopladelige batterier, genopladelige batterier, AkkuPack, batterier, opladere, lommelygter, tilbehør og mange andre artikler. Bestil endnu hurtigere batterier og tilbehør i den nye online butik på Akkushop.dk.
Dane kontaktowe
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
hurtig levering
Det jeg havde bestilt, levede op til mine forventninger
jeg vil bruge Akkushop.dk igen
Er meget tilfreds med produktet.
God rådgivning og kvik levering.
Dårlig kundeservice
Har bestilt et batteri til bærbar computer. Hjemmesiden sige at det er på lager og det kan leveres 3-5 dage. Pengene har de fået fra min bankkonto.
Dagen efter får jeg en besked at varen ikke er på lager alligevel og jeg bliver refunderet mine penge. Har sendt en mail for at spørge hvornår. Søren sige at det var tilbagebetalt i går. Ingen uskyldning eller vi beklager ulejligheden. Har ikke fået pengene endnu.
Det er ikke en Dansk virksomhed. De er baseret i Tyskland. Være opmærksom på det. Måske bedst at sende en mail til dem og blive helt sikkert at de har varerne inden man bestiller noget.
Deres genopladelige batterier har…
Deres genopladelige batterier har nærmest ingen kapacitet. De er lige til at smide ud. Ikke særligt godt for miljøet
Alt kom hurtigt og var som forventet😊
Gardena R80Li battery
Gardena R80Li battery, excellent product, good battery, fixed so that was wrong with the bot😉
Ussel returpolitik!
Ussel returpolitik!
Mit køb af solcelle lamper gik ikke igennem første gang og fik ikke en ordrerbekræftelse. Jeg bestiller derfor igen, der går den igennem, jeg ser der pludselig pengene er trukket 2 gange. Jeg får nu 2 pakker med 14 solcelle lamper trods kun 7 var bestilt. Jeg får kontakt til kundeservice og efter en lang korrespondance med dem bl.a om st fragten koster flere hundrede kroner at sende retur trods en SYSTEMFEJL, sender de mig en returlabel via mail. Pakken blev sendt retur den 18/8-23 og kan se den er ankommet til deres virksomhed i Tyskland den 30/8. Nu har vi den 13/9 jeg har intet hørt og ingen penge det. Det var en uges penge til mad der forsvandt og mine børn og jeg har måtte leve af ikke ret meget fordi pengene ikke er til det sidst på måneden (august)
Hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering
Rigtig god service.
Nemt at bestille varer MEN
Nemt at bestille varer MEN
da jeg bestilte midt juli var varen angiveligt på lager. Efter at ha ventet et par uger tjekker jeg igen og varen vil så være på lager 26 august.....nu er vi så i september og varen er på lager ca 26 september 🧐
Ingen mail eller andet ang forsinkelse.
Tror ikke jeg vil kigge her næste gang jeg mangler et batteri 🔋
Sparede en ny computer
Billigt størrere batteri end normalt
Passede perfekt 👌
I med den og kør
Jeg har købte en batteri opdeler men…
Jeg har købte en batteri opdeler men det virker ikke ordentlig
God pris og hurtig levering.
Hurtig og præcis levering
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.