Jeg ringede til dem for hjælp, midt i sommerferien, og snakkede med en meget hjælpsom og vidende mand som sørgede for, at jeg fik købt det helt rigtige batteri til min veteran maskine. Super oplevels... Zobacz więcej
Was in need of AGM battery. It's actually only 3-4 places in DK, that sells car batteries without installation work. Accumulator.dk was the only place, where, according to the reviews, business care a... Zobacz więcej
Hurtig ekspedition og hurtig levering. Så kunne maskinen komme hurtigt ud at køre igen. Dejligt.
Usikker på hvad jeg skulle købe, ringede og fik super service, mine nye batterier kom som lovet, fantastisk indpakning, og min Vela stol virker igen. Nåeh ja, de var forøvrigt også rigtig billige. 100... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
akkumulator.dk er en dansk virksomhed med lager beliggende i Esbjerg. Bredt udvalg i batterier og opladere. *Vi er professionelle indenfor feltet batterier og opladere. *Vi yder god og hurtig service. *Vores baggrund dækker batteriimport med faglig kendskab, interesse med mere end 30 år i branchen. *Alle produkter er af bedste kvalitet fra anerkendte fabrikanter. *Vi sætter en stor ære i, at alle batterier er kontrolleret og fuld opladet inden de sendes fra vort logistikcenter.
Falkevej 11, 6705, Esbjerg Ø, Dania
- mail@akkumulator.dk
- akkumulator.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Hurtig ekspedition og hurtig levering
Som altid en fornøjelse,at handle med…
Som altid en fornøjelse,at handle med nogen der ved hvad de har med at gøre
Jeg ringede til dem for hjælp
Jeg ringede til dem for hjælp, midt i sommerferien, og snakkede med en meget hjælpsom og vidende mand som sørgede for, at jeg fik købt det helt rigtige batteri til min veteran maskine. Super oplevelse.
Lidt en skam, at de ikke har billigere leveringsmuligheder. Men tilgengæld er det hurtig levering!
Ganske enkelt
Ganske enkelt, hurtigt leveret, det er det man har brug for og det gjorde i ,tak
Meget hurtig levering.
Tager telefon uden ventetid og sender…
Tager telefon uden ventetid og sender med det samme super service
Hurtig og enkel ekspedition af ordren
Hurtig og enkel ekspedition af ordren. Perfekt håndtering. Tak!
Nem bestilling,og hurtigt levering
Nem bestilling,og hurtigt levering, god beskrivelse af produktet.
God handel og hurtig levering helt som…
God handel og hurtig levering helt som aftalt. God kommunikation!
Hurtig levering, er det et nyt batteri ?
Hurtig levering, Den ene pakke havde været åbnet og der var uoriginal indpakning omkring det ene batteri, er lidt bekymret om det er et nyt batteri jeg har modtaget

Odpowiedź od akkumulator.dk
Hurtig og nemt.
Hurtig og præsis
Veteranbatteri, Effektiv og hurtig levering
Jeg ville bestille et Veteranbatteri, på hjemmesiden var det ikke på lager, så jeg kontaktede dem, de tilbød straks et andet Mærke af samme type, det blev afsendt Fredag fra dem og jeg havde det Mandag midt på dagen. Så Super Service og Hurtig Levering.
God hjemmeside, hurtig levering
God hjemmeside, let bestilling og hurtig levering. Meget tilfreds :-)