Mycket att välja på, bra utbud, men väldigt höga priser. Frakten är okej men långsam, men kan inte ha bråttom med sin beställning. Beställningar där vissa produkter har olika leveransdatum, tex förbes... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Kontaktade butiken i Umeå som hade ett exemplar av en bok som är slutsåld överallt annars och jag fick sån fin hjälp och service där de skickade boken till mig endast till en kostnad av 69:- i frakt... Zobacz więcej
Har en 2 åring som är besatt av böcker och just nu inne i en Pettson och Findus period. Har tidigare beställt hem ett Findus gosedjur från Akademibokhandeln under förra svängen då det bara var Pettson... Zobacz więcej
Personalen i butik är alltid duktiga och villiga att hitta rätt bok och hjälper gärna till att leta. Mycket bra. Akademibokhandeln har även tagit sitt förnuft till fånga och erbjuder nu andra betallö... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Akademibokhandeln - handla dina böcker i Sveriges största bokhandel!
Dane kontaktowe
Szwecja
- akademibokhandeln.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Bra service trevligt bemötande o kunnig…
Bra service trevligt bemötande o kunnig personal
Fick snabb hjälp av trevlig expedit
Jag älskar att det fortfarande finns…
Jag älskar att det fortfarande finns Akademibokhandeln som värnar om bokens värde för människor. Jag hoppas att det även i fortsättningen kommer att vara boken som är huvudattraktionen för bokhandeln.
Personalen är lite stela och inte så…
Personalen är lite stela och inte så öppna de ger inte det lilla extra.
Tycker ni är bra och har bra grejer!
Tycker ni är bra och har bra grejer!
Trevlig butik med bra utbud
Trevlig personal och butik. De har nyligen flyttat om i butiken på Allum och det är så mysigt med mycket fokus på pussel och pyssel!
Trevligt bemötande och bra tips!
Ni mejlar för ofta och siktar för…
Ni mejlar för ofta och siktar för brett. Alla målgrupper. Känns tondövt. Jag är nästa alltid helt ointresse av era mejl.
Trevlig och hjälpsam personal för mina…
Trevlig och hjälpsam personal för mina små inköp. Verkligen en bokhandel med närhet 🧡
Har inte sett röken av beställda varor!?
Alltid välkomnande och hjälpsam…
Alltid välkomnande och hjälpsam personal!
Trevlig personal
En riktigt gammaldags bok- och…
En riktigt gammaldags bok- och pappershandel. Kunnig och hjälpsam personal, smakfullt presenterat utbud och tilltalande urval. Lite dyrare, men mycket viktigt att bevara våra bokhandlare! De som går dit och bläddrar i böcker för att sedan beställa dem lite billigare från andra ställen borde skämmas.
Sökt och beställt bok på…
Sökt och beställt bok på Akademibokhandeln, Marieberg/Örebro. Välsorterad bokhandel med synnerligen vänlig och omtänksam personal.
Almanacka
Hitta almanacka och det fanns flera olika att välja mellan
Trevligt kundbemötande
Trevligt kundbemötande, fick hjälp med det jag behövde.2025