På vores tur til hhv Hurghada d 12-19/3 og til Sharm El Sheik d 5-12/4 oplevede vi en så oplagt besætning at hele turen blev en succes. Kaptajnen var i hopla og fortalte hvad der foregik og hvad vi k... Zobacz więcej
Fløj med Airseven til Madeira og havde bestilt mad og da jeg ville stå bordet ned var hængslet ødelagt i venstre side og jeg blev nød ril at have et knæ under bordet under spisningen😬. Jeg oplyste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var idag vores 6 flytur med Airseven, og vi må simpelthen bare sige at det med længder er et af de bedste flyselskaber i Danmark. God service, lækre varer til GODE priser, informationer underve... Zobacz więcej
Fløj med Airseven hjem fra Bulgarien til Billund Lufthavn. Venligt personale samt flinke og respektfulde medpassagerer. Personalet var hjælpsomt og imødekommende. Piloten orienterede os undervejs om... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Velkommen til Airseven – Et charterflyselskab som er stiftet i 2020 og bliver opereret i samarbejde med Copenhagen AirTaxi. Vi stræber efter at tilbyde behagelige rejseoplevelser for vores kunder. Vi ser frem til at byde jer velkommen ombord.
Roskilde Lufthavn, Lufthavnsvej 34, 4000, Roskilde, Dania
- fly@airseven.dk
- airseven.dk
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Flyvning fra Nuuk til Aalborg
God service og information under hele turen samt et virkeligt fint underholdsprogram hvor man bl.a. kunde se film på sin mobil, laptop o.l via flyets WiFi
Fantastisk flyve tur
Fantastisk flyve tur . kabine personalet var så søde og hjælpsomme med alt . Vi var 4 afsted og kabinepersonalet var så dejlige alle sammen også selv om vi skulle ha en ekstra gang fra vognen .
Har bestilt næste rejse med samme Selvskab så vi ses meget snart igen i luften til Grækenland.
Netop hjemvendt fra Tyrkiet 👍👌
Netop hjemvendt fra Tyrkiet hvor vi fløj men Airseven hjem fra Antalya til Billund (andet flyselvskab derned).
Pæne og rene fly, med meget venlig dansk personale som var godt til at komme gennem flyet flere gange med salgsvogne og god info undervejs hvor lange vi var og hvad vi kunne se ud af vinduet osv.
Det var tilfældig vi fik købt flybillet til Airseven det var gennem et agent bureau, vi vil meget gerne flyve med Airseven igen, men vi har kun behov for flybilette og det kan desværre ikke købes direkte ved airseven det skal købes gennem et rejsebureau.
Men eller kun positivt her fra.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra
Personalet var meget professionelle også pilotterne
Vi fik endda sendt en seddel rundt med ruten i flyet
Fantastisk hjemrejse fra Lamezia
Fantastisk hjemrejse fra Lamezia, Italien.
Nyere fly, fin service, løbende information fra piloten, bedste fly mad i mange år, afgik til tiden og landede 35 minutter før forventet ankomst.
Jeg kan kun give 5 stjerner, og glæder mig til næste rejse med Airseven.
Sikkert og behageligt …
Har fløjet airseven flere gange og det føles meget sikkert og trygt og personalet er profesionelle
, kan varmt anbefales
Dygtigt personale
Vi fløj med Airseven til Zakynthos fra Århus lufthavn. Alt forløb som man havde håbet, ingen problemer med indtjekning eller turen. Kabinechef Jessica Krøyer var meget professionel og yder en fantastisk service sammen med hendes kollega gennem hele turen. Tros næsten fyldt flyver tog de sig tid til deres gæster, smilene og var meget service mindet.
10 stjerner til kabinepersonalet
Fløj med Airseven fra Aarhus til Zakynthos og retur. Maden var rigtig god, især morgenmaden var rigtig lækker.
Kaptajnen var meget informerende om både mekanikken og hvilke byer vi fløj henover.
Kabinepersonalet var meget venligt på begge ture. Især bemærkede vi den unge steward der var med på begge ture (Mathias mener vi at han hed). Aldrig før har vi fået så venlig og behagelig behandling af et flypersonale som vi fik af ham, han får 10 stjerner fra os. Så vi siger mange tak, og vi glæder os til at flyve med Airseven på ferie igen en anden gang.
Super - ville bruge igen
Kanon flyve tur frem og tilbage til Bulgarien. Personalet var søde, talte dansk og flyet havde god plads osv. alt var perfekt
Første gang med Air seven
Første gang med Air seven, men absolut ikke sidste gang, var med fra Billund til gazaipasa, pilot fortalte om turen under vejs, og det var forståeligt super godt, og mega
søde kabine personale.
At man så også lige kunne korte 3 timer af rejsetiden til Alanya var en extra plus 😉
Havde igen en fantastisk flyvning med…
Havde igen en fantastisk flyvning med jer til Sharm El Sheik. Personalet er søde, og generelt fantastiske. Piloten gør sit job til UG+ eller et 12 tal.
Super fin flyvetur til Lamezia Terme t/r
Serviceminded personale. Rettidig afgang. God information fra cockpittet. Fin mad, bedst på hjemvejen.
Exceptional staff with very friendly…
Exceptional staff with very friendly pilots and flight attendance. Quality service that i would definitely recommend to anyone
God oplevelse
Første gang vi fløj på ferie med Air 7, men bestemt ikke sidste gang. Meget imødekommende dansktalende personale og morgenmaden på vej ud, samt frokosten på vej hjem levede fuldt ud op til forventningerne. Fra cockpittet var der løbende info om hvor vi befandt os og om vejrforholdene ved ankomst.
God information undervejs
Vi fløj med Air Seven fra Aalborg til Mombasa i februar 2025.
God service fra kabinepersonalet, piloten informerede om turen fra cockpittet på en god måde.
Et lille flyselskab, men de har styr på tingene👍
Altid forsinket
De får først en slottid når flyveren er fyldt og så skal man så sidde og vente i flyet op til 1 til 2 timer. Føj.
Rigtig god oplevelse
Afrejstider efter planen
Fint fly som virker nyt
SUPER SØDT PERSONALE som tog sig godt af mig da jeg fik det dårligt
Dansktalende pilot og kabine personale
Alt i alt en god oplevelse
Snilebd og venlige stuverdesser og…
Smilende og venlige stuverdesser og stuverds der var hurtig men alligevel tog sig tid til hver enkelt en kaptajn man kunne høre hvad han sagde og som fortalte lidt om flyet så som vægt fart og hvilken grad flyet vil lette med kort før vi forlod terminalen generelt en behagelig tur
Da vi lander på preveza er min kuffert…
Da vi lander på preveza er min kuffert smadret, jeg udfylder formularen i lufthavnen som jeg skal og på råd fra jeres repræsentant, melder jeg det til min forsikring ved hjemkomst. Det korte af det lange er at I ikke vil betale erstatning for kufferten, jeg har fået penge af min indbo forsikring men er trukket 1000 kr. for min selvrisiko! I har smadret min kuffert og tror at jeg skal betale for det, jeg har betalt jer for at fragte min bagage, ansvaret er kun jeres. Sidste gang vi benytter jeres elendige selskab.
We have been flying with Airseven two…
We have been flying with Airseven two times now and both flights were very poor. we got there on time, but the airplane were disgusting and bad food serve by unhappy girls.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.